دهکدتون هست، اما حتی بقیه هم نمیتونن بهش اتک بدن.
این نوع بن شدن واسه کسایی هست که ایکس مود یا نرم افزارهای شبیه به اون رو استفاده میکنن. راه برگشتی هم نداره...
لیدر کلن ما هم همینجوری بن شد (لول ۱۵۰).
دهکدتون هست، اما حتی بقیه هم نمیتونن بهش اتک بدن.
این نوع بن شدن واسه کسایی هست که ایکس مود یا نرم افزارهای شبیه به اون رو استفاده میکنن. راه برگشتی هم نداره...
لیدر کلن ما هم همینجوری بن شد (لول ۱۵۰).
دوستان شما با چه روشایی تو وار تاون 10 رو سه ستاره میزنین؟ ( البته با اکانت تاون 10 )
کوینمم لولش 20
دوست عزیز تاون 10 داریم تا تاون 10 . اگه تازه طرف 10 شده باشه بسته به مپی که چینده باید اتک بزنی . اگر هم تاون 10 مکس باشه که عمرا بشه 3 ستاره بزنیش![]()
مکاتباتی با سوپرسل داشتم بخاطر این مشکل و به سوالاتشون پاسخ دادم حالا بهم گفته برم سایت itunes و اونجا دقیق ماه شروع بازی و رسیدهای جم های خریداری شده رو بگم بهشون.اونقد که من میدونم این سایت برای apple هست.من روی اندروید بازی میکردم.اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه ممنون میشم
گولم والکری ویزارد دیوار شکن![]()
سلام .
من قبلا از مارکت بازار جم میخریدم و خیلی مطمئن بود الان از بازار نمیشه جم خرید از کجا بخرم ؟
شما قبلا جم خرید کردین؟
اگه خرید کردین باید شماره رسید خرید بهشون بدین.
همون موقعه که خرید کردین باید از فروشنده که احتمالا از itunes خرید کردن رسید خرید ازشون میخواستین الان فکر نکنم اگه مدت زیادی گذشته باشه جواب بدن
زیاد هست!!
فقط حواستون باشه نماد اعتماد الکترونیکی داشته باشن.
جم پو و....
Sent from my K00E using Tapatalk
سلام
تو این آپدیت جدید که اومد یه چیز رو خوب متوجه نشدم و اون اینه که حالا نیروها تک تک ساخته می شن، قبلا همزمان مثلا چهار تا آرچر از سربازخونه ها همزمان ساخته می شد (اگر مثلا در هر سربازخونه آرچر سفارش می دادیم) اما الان باید تک تک نیروها بیان بیرون. من فکر می کنم چون سوپرسل زمان ساخت رو کم کرده در واقع زمان ساخت هر سرباز تقسیم شده بین چهار سربازخونه نیروی معمولی و ساخت هر سرباز دارک تقسیم شده بین دو سربازخونه دارک. درست می گم یا نه؟ مثلا من تو نیروهام یه گولم سفارش دادم اما هر دو تا سربازخونه دارن کارا می کنن؛ پس زمان ساخت و آماده شدن گولم بین دو سربازخونه دارک تقسیم شده. یه کم بی معنی این کار سوپرسل؛ چطوری یه سرباز نصفش تو یه سرباز خونه ساخته میشه یکی دیگه تو اون یکی؟!!. اما کاهش زمان ساخت نیروها عالیه و Quick Train هم خیلی مفیده.
ممنون
تو آپدیت هالووین یه باگ هست که میتونین کمپ خودتون رو بدون هدر دادن هیچ دارک الیکسیری، پر از والکری کنین و مدام اتک برین! من خودم امروز صبح متوجه شدم و الان دارم حسابی لذت میبرم
تاپیک یکم متروکه شده، اما اگه هنوز کسی هست که چک میکنه، بگه تا مراحلش رو توضیح بدم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)