تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 752 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه abbas_dinari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

منم امروز گرفتم و تمام موارد بالا رو تایید میکنم ...

تنها چیزیش که به نظر من بد بود طول سیم بود (خیلی کوتاه) و نمیشه با خود هدفن صدا رو کم و زیاد کرد ...
    سلام

دوست عزیز کاملا باهات موافقم.

1.واسه طول سیم من یک افزایش طول 1.5 متری گرفتم.
    2.اما واسه کم و زیاد کردن صدا هیچ کاری نمیشه کرد.

راستی دوست عزیز شما چند گرفتی ؟

موفق باشی

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام

دوست عزیز کاملا باهات موافقم.

1.واسه طول سیم من یک افزایش طول 1.5 متری گرفتم.
    2.اما واسه کم و زیاد کردن صدا هیچ کاری نمیشه کرد.

راستی دوست عزیز شما چند گرفتی ؟

موفق باشی
    95 تومن ...

برا کم و زیاد کردن صدا هم اگه از موبایل و ... استفاده میکنید از خود گوشی میشه به راحتی صدا رو تغییر داد ...

اگه از pc استفاده میکنید باز هم میشه از خود ویندوز پایین صفحه راحت صدا رو تغییر داد ...

اگرم با کنسول دارید بازی میکنید میشه از ستینگ داخل بازی صدا رو تنظیم کرد ...

ولی در کل اگه یه چیزی برا تغییر صدا روی خود هدفن میزاشتن خیلی راحت تر بود ...
    Last edited by masoud93; 26-04-2011 at 00:00.

داره خودمونی میشه abbas_dinari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

95 تومن ...

برا کم و زیاد کردن صدا هم اگه از موبایل و ... استفاده میکنید از خود گوشی میشه به راحتی صدا رو تغییر داد ...

اگه از pc استفاده میکنید باز هم میشه از خود ویندوز پایین صفحه راحت صدا رو تغییر داد ...

اگرم با کنسول دارید بازی میکنید میشه از ستینگ داخل بازی صدا رو تنظیم کرد ...

ولی در کل اگه یه چیزی برا تغییر صدا روی خود هدفن میزاشتن خیلی راحت تر بود ...
    با سلام

دوست عزیز با شما موافقم .

من با PC کار می کنم و از طریق برنامه ها کم وزیاد می کنم.

کلا این هدفون پرتابل هستش .چون سیم کوتاه و بدون کنترل صدا.

اما اگر این کنترل صدا را داشت دیگه چی میشد.

موفق باشید

4. این کاربر از abbas_dinari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اما اگر این کنترل صدا را داشت دیگه چی میشد.
    دوست عزیز یک نوع تبدیل هست که به صورت رابط بین هدفون و پلیر قرار میگیره که توی خودش ولوم هم داره(ولوم بین راهی) که قیمتش حدودآ 1000 تومنه ، دقت کنید مدل استریو بگیرید که مناسب کاربرد شما هست.
    البته مدلهای دیگه ای هم هست که ولوم تنظیم تون و بالانس هم کنار ولوم صدا دارن.
    به هر حال تنوع این تبدیلها بسیار زیاده فقط باید یک کمی جستجو کنید. و اینکه مدلهای ارزون قیمت بعد از مدتی استفاده هنگام کم و زیاد کردن ولوم ، صدای خش خش از هدفون شنیده میشه و تنها راه حل اینه که یکی دیگه تهیه کنید.

در آخر برای اونهایی که سوادشون از من بالاتره و ابزارش رو هم دارن سعی کنن مدلی انتخاب کنن که سر لغزنده ولوم به سمت جک هدفون باشه نه اینکه ولوم به صورت سری بین سیم قرار گرفته باشه.

شما هم موفق باشید.

6. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

سلام

هدفون جهت موزیک و فیلم تقریبا 15 الی 16 تومن ؟

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

14

جناب rezaomido اگر میشه لطفا کمی بیشتر درباره ساند استیج توضیح بدید و اینکه در چه هدوفن هایی میشه این رو دید.
    مثلا آیا در EP630 و امثال این هدفون های ارزون چنین چیزی هست؟

برداشت کاملا فرضی و شاید اشتباه من از توصیف شما به شکل صدا توی مغز ، کمی از از توی مغز به سمت درایور ، نزدیک درایور ، 5 سانتی متری داریور و ... این هست که ساند استیج تاثیری شبیه این داره که مثلا در PowerDVD (یا پلیرهای با قابلیت مشابه) محیط مجازی رو از Living room به Theater یا Stadium تغییر بدیم.
    میدونم مقایسه بالا غیر خرفه ای و خام هست ولی هدف اینه که حداقل یک ایده کلی از ساند استیج داشته باشم.

سوال دیگه درباره ساند استیج اینکه هدفون هایی با این قابلیت برای تماشای فیلم و موزیک ویدیو مناسب هستند یا همون مشکل HD800 رو دارند که قبلا توضیح داده بودید.
    ارزون ترین هدفونی که ساند استیج داشته باشه چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست گرامی
    متاسفانه معنی مشخصی به فارسی که تعریف کامل این خصوصیت باشه پیدا نکردم.

Sound Stage:
    خصوصیتی هست که در تمامی درایورهای صوتی وجود دارد ولی با کمیت متفاوت. اول نیاز هست که تعریف Imaging توضیح داده بشه که عبارت است از " قابلیت تفکیک صدای ساز های مختلف به صورتی که زمان بازپخش صدای ضبط شده ، بتوان محل سازها را همانگونه که چیدمان اکوستیک و فیزیکی آنها بوده از هم تشخیص داد".
    حالا Sound stage عبارت است از گستردگی این محیط ، که چون کمیت برداری هست به سانتی متر اندازه گیری میشه.
    برای هدفون خاص شما این اندازه نهایتآ کمتر از 5 سانت هست و فقط به سمت جلو و کنار درایور.

و اون اصطلاحاتی که بکار بردم صرفآ بزرگ نمایی از تاثیر مراحل مختلف کاری بوده که انجام شده. (توی مغز : یعنی ساند استیج منفی یا به عبارتی حالت مونو که از مرکز دو گوش فرض میشه تا اینکه هر چه صدا به خود گوش نزدیگتر بشه میشه استریو)

تا اندازه ای تصور شما درسته ولی اون فیلترها فقط افکت هستند و تمامی صداها به یک نسبت از شنونده فاصله میگیرند. و از همه بدتر اینکه با الگوریتم های جدید فرکانسهای مختلف هم تاثیرپدیری متفاوتی دارند. بطور نمونه اگر سازی همزمان در حال اجرای یک طیف فرکانس باشه اگه به صدای شبیه سازی شده این فیلترها دقت کنید متوجه این میشید که صدای اون ساز در محیط اطرف شما درحال چرخش هست.

به دلیل اینکه صدابرداری سینما متفاوت از صدا برداری موسیقی هست، هنگام ضبط سینمایی پیشاپیش محل میکروفون ها طوری انتخاب میشه که درنهایت پس از Mastring صدای بازپخش شده مناسب برای حداقل سیستم صوتی باشه که حداقل از شنونده فاصله چند متری داشته باشه ، نه چند میلیمتری هدفون، اشکال از اونجا به وجود میاد که هنگام صدابرداری از صحنه های Close اگر ساند استیج هدفون بیش از حد مجاز باشه مغز قادر به تجسم این فاصله صدا و تصویر نیست و برای خیلی ها گیج کننده هست ، مثلآ تصور اینکه یک نفر کنار شما در حال صحبت کردن با شما باشه ولی شما صدای اون رو از 3 متری بشنوید! و یا برعکس.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 27-04-2011 at 06:45.

10. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

11

سلام

هدفون جهت موزیک و فیلم تقریبا 15 الی 16 تومن ؟
    گرفتم

هدست لوکس دارای پد گوشی بزرگ برای راحتی بیشتر
    Genius HS-05A

15500 تومن میگفت 15 تومن بهش دادم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به در خواست خصوصی کاربر Dusti55:

دوست گرامی مدلی انتخابی شما
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بیسیم نیست.

اگه شما هدفون بلوتوث نیازتون هست پیشنهاد میکنم یک هندزفری بلوتوث استریو بگیرید و یا اینکه هندزفری بلوتوث مدل Jabra 3030 و یا Sony MW600 + یک هدفون خوب.
    قیمت مدل Jabra 3030 حدودآ 60 تومنه.
    قیمت مدل Sony MW600 حدودآ 120 تومنه که پیشنهاد میشه از این مدل تهیه کنید.
    و هدفون تو گوشی مناسب برای اکثر کاربردها فعلآ میتونید از برند کریتیو یکی انتخاب کنید. که قیمت مناسبی به نسبت کیفیت دارند.

البته قبل از خرید این ست مطمئن بشید که سیستم صوتی شما قابلیت ارتباط برقرار کردن با بلوتوث ورژن 2 را دارد، در غیر اینصورت هدفون بلوتوث خرید نکنید.

در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم از برندهای برتر موجود در ایران خرید کنید مثل:
    سونی ، کریتیو ، سنهایزر و . . .
    البته هستند برندهای مشهوری که صرفآ فقط جنبه تولید براشون مهمه مثل فلیپس ، پاناسونیک ، . . .

شما هم موفق باشید.

13. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

راستی دوستان
    من هفته پیش هندزفری بلوتوث Jabra EasyGo گرفتم به قیمت 45 تومن با گارانتی نامداران

در مورد کیفیتش فقط اینو بگم ماه
    قابلیت اتصال به دو گوشی هم داره که خودم دارم استفاده میکنم
    بسیار عالی

15. 2 کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •