دوستان این الان وضعیت خط من هست:
الان وضعیت خطم عادی هست؟
چون Attenuation یکم بالا هست برا همین میپرسم........
دوستان این الان وضعیت خط من هست:
الان وضعیت خطم عادی هست؟
چون Attenuation یکم بالا هست برا همین میپرسم........
اره عادیه.فقط یه سوال فاصلتون از مرکز مخابراتی چه طوره اگه زیاده که عادیه ولی اگه نه سیم کشی مشکل داره.
فاصله خیلی زیاد نیست،حدود 2-3 کیلومتر..........اره عادیه.فقط یه سوال فاصلتون از مرکز مخابراتی چه طوره اگه زیاده که عادیه ولی اگه نه سیم کشی مشکل داره.
منظورتون سیم کشی داخلی هست؟
خططتون به نظر یکم مشکل داره به چند دلیل 1.LINE ATTENTION برای فاصله 2-3 کیلومتر زیاده بنده با اینکه 4.5 تا 5 کیلومتر فاصله دارم 44 هست.MAXRATE خططتون هم پایینه حداقلش میاست رو 11 تا 12 مگ باشه.شما از سر خط تست بگیر ببین وضعیتت چه طوره؟ در ضمن اسپلیتر هم بذار
سلام
میخواستم بدونم ایا سرعت بالاتر با میزان snr رابطه داره یا نه؟
من اینترنت 1 مگ داشتم با snr حدودا 25، بعد اینترنت 8 مگ گرفتم و snr شد حدوده 18 19، الان هم اینترنت 12
دارم با snr 16.
آیا ربطز داره اینا به هم؟ و اینکه کلا snr 16 سرعت پایدار میده؟ چون فکر میکنم با افزایش سرعت بعضی مواقع
snr میره روی 5 6 برای چند ثانیه.
الان وضعیت این هست:
ممنون
Last edited by Elfin-D; 18-09-2014 at 14:41.
سلام میخواستم بدونم وضعیت خط من چه جوریه...؟(الان دومگ نامحدود مخابراتی دارم)
میخواهم اشتراک 24 مگ بگیرم (محدود،بالاترین سرعت برام مد نظره) خطم جوابگو است؟
..اگه خط دیگری بگیرم ممکنه نویز اون کمتر باشد....یا نه همین خط نشان دهنده وضعیت است و با خط دیگر توفیری نمیکند؟
.....توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بالاترین سرعت isp ها را رسانه تهران ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ثبت کرده بود...آیا این سروریس دهنده پیشنهاد میشود؟
Last edited by ali2067; 18-09-2014 at 15:25.
خط شما خیلی داغونه وخیلی نویز دارید
24مگ چیه خط شما به زور این 2مگ رو نگه داشته نمیتونید از این بالاتر سرویس بگیرید
..اگه خط دیگری بگیرم ممکنه نویز اون کمتر باشد....یا نه همین خط نشان دهنده وضعیت است و با خط دیگر توفیری نمیکند؟(چون تا دم جعبه تقسیم مجتمع از همان بستر استفاده میشود دیگه)
..اگه خط دیگری بگیرم ممکنه نویز اون کمتر باشد....یا نه همین خط نشان دهنده وضعیت است و با خط دیگر توفیری نمیکند؟(چون تا دم جعبه تقسیم مجتمع از همان بستر استفاده میشود دیگه)
بله هر چی سرعت شما بالاتر بره نویز شما کمتر میشه.در کل نویز زیر 10 نیاد خوبه و مشکلی تو اتصال اینرنتی ایجاد نمکنه.خطتون در کل مکشلی نداره.البته این رو هم عرض کنم که اگه مودم نو باشه و مودم خوبی هم باشه با snr 5-6 مشکلی ایجاد نمیشه.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)