سلام
W810 من هم روي باطريش نوشته Made In Korea Finished in Malaysia
من هروز از واكمنش استفاده مي كنم بازي مي كنم باهاش ور مي رم تا 6 روز هم شارژ داره
سلام
W810 من هم روي باطريش نوشته Made In Korea Finished in Malaysia
من هروز از واكمنش استفاده مي كنم بازي مي كنم باهاش ور مي رم تا 6 روز هم شارژ داره
اينم درايور ToShaRa_quality_acoustic_v1.7 صدا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها يه كمك سريع به من بكنين. دارم ميرو يه w810i بگيرمولي نمي دونم مشكي بگيرم يا سفيد!
سلام عزيز... خيلي خيلي ممنونم! اين فايلها رو بايد در كدوم قسمت آپ كنم؟ (ifs ؟ يا ....)
لطفا آدرس دقيق رو بديد! با تشكر مجدد!
خداييش هر كاري كردم با اين جمله كنار نيومدم....بابا كيفيت از اين بهترم سراغ داري؟خوب اسم مدلش رو بگو...شايد نهايتش يه دبليو 850 رو نام ببري...از كيفيت كه اولهاست
سفيد بگير
چند تاش كه الكي بود...با بعضي هاش موافقم
![]()
[quote=mostafa_khan;1141800]خداييش هر كاري كردم با اين جمله كنار نيومدم....بابا كيفيت از اين بهترم سراغ داري؟خوب اسم مدلش رو بگو...شايد نهايتش يه دبليو 850 رو نام ببري...از كيفيت كه اولهاست
آقا Mostafa_khan اگه یه بارم بخونی ببینی چی نوشتم، متوجه میشی... منظورم مقایسه با Mp3 Player سری Walkman سونی بود! نه گوشی!! شما اگه فقط 1 بار با اون گوش بدی، متوجه میشی صدای W810 در مقابل اون مثل کیفییت cd با کاست!!! من ناراضی نیستم میدونی چرا؟ چون اگه کیفیتش به این Mp3 میرسید، دیگه کی میرفت 100.000 بده یه Mp3 Player بگیره؟؟؟ میتونی خودت امتحان کنی![]()
بردم گارانتی، گفتن گوشی مشکل نداره و اشکال از باتریه. میدونستم اشتباه میکنن ولی رفتم باتری اصلشو خریدم 30 تومن و هنوز همون مشکل رو داره. دوباره دادم گارانتی تا تستش کنن. گفتن چند روز باید پیششون باشه. فکر میکنم میدونن گوشی ایراد داره ولی نمیخان قبول کنن و درستش کنن.
اگه درست نشه چی کار کنم؟ به این تعمیرکارای بیرون هم نمیشه اعتماد کرد. کجا بدم درستش کنن؟
یکی هم جواب سوال ما رو بده.
مونده شدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)