تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 444 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اه . خسته شدم . چقدر اسون شده بازی . توی لجندری راحت میبری همه بازی ها رو . دیگه از بایرن سخت تر ؟ با دورتموند راحت میزنم بایرن رو . فوق فوقش دیگه مساوی بگیرن ازم . خوبه تیم قویتر برنداشتم .

اقا من یه سوال ازتون داشتم ؟؟؟؟؟
    شما بیشترین قیمتی که یه بازیکنتونو فروختین چند میلیون دلار بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی از دوستام ادعا می کنه اوزیله فکستنیو 95 میلیون یورو به من سیتی فروخته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من که باور نکردم گفتم برو عکس بگیر واسم بیار. اخه بابا من هازاردمو که فقط 22 سالش بودو تازه اورالشم 88 شده بودو به ریال خودمو ترکوندم بیشتر از 70 میلیون یورو نگرفت بعد اون چجوری اوزیلشو 95 میلیون یورو به من سیتی فروخته ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه هه !!!!!!!!!!!!!! دارم دیوانه می شم بخدا
    فکر کنم یا اون اشتباه گفته یا تو اشتباه شنیدی . احتمالا منظورش دلار بوده نه یورو . با واحد دلار یه بازیکن مثل اوزیل همون 90 میلیون به بالا میشه قیمتش . معمولا از قیمت خود بازیکن دوبرابر بیشتر نمیدن .
    Last edited by Gregar; 11-12-2013 at 15:18.

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

بعد نصب پچ FIFA 14 MWM Selector رو اجرا کن بعد از قسمت select database .دیتابیس 4.0 رو برگزین بعد apply database رو بزن
    بعد از همون FIFA 14 MWM Selector از قسمت game mode tornaments , select tournaments رو برگزین و apply بزن

بعد برو تو بازی در tab play به قسمت more برو و اونجایی که نوشته loud tournamet رو با موس رو اون قسمت پایینش که کنارش نوشته rs بزن تا new tournament بیاد بعد اگر این مراحلو با دقت انجام داده باشی میتونی تورنمنت های جدید رو بیاری
    سلام
    من این مراحل رو کامل انجام دادم و پچ ها رو هم درست نصب کردم تیم ایران هم با ترکیب جدید اضافه شده اما در قسمت تورنمنت جدید جام جهانی نیس!
    فقط لیگ داخلی تیم های باشگاهیه...
    دقیقا اسم جام جهانی چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من این مراحل رو کامل انجام دادم و پچ ها رو هم درست نصب کردم تیم ایران هم با ترکیب جدید اضافه شده اما در قسمت تورنمنت جدید جام جهانی نیس!
    فقط لیگ داخلی تیم های باشگاهیه...
    دقیقا اسم جام جهانی چیه؟
    راستشو بخوای خودم هنوز 2 تا پچ آخر رو نریختم ببینم جام جهانی میاد یا نه و این کارایی که گفتم از روی تجربه پچ های قبلی بود .
    ظرف یکی 2 روز دیگه میریزم ببینم چطور میشه.اگر کس دیگه ای ریخته بگه براش اومده جام جهانی یا نه ؟

4. این کاربر از zodiac67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه djmetalboy2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ببخشید. میشه یکی بگه که از اول باید چیا رو نضب کنیم؟! من هرچی صبر کردم ریلودد بیاد نیومد (البته کار داشتم نمیرسیدم بازی کنم )
    حالا برای شروع باید آپدیت 1 و آپدیت 2 رو نصب کنم؟! بعد کرک 5 رو بریزم. بعد پچ مودیینگ وی 1.0.1 ؟؟؟
    یکی لطف کنه و طریقه نصب آپدیت ها و پچ ها رو بگه که دیگه نصبش کنم ببینم چجوریه. ممنون میشم.
    Last edited by djmetalboy2005; 11-12-2013 at 15:41.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ببخشید. میشه یکی بگه که از اول باید چیا رو نضب کنیم؟! من هرچی صبر کردم ریلودد بیاد نیومد (البته کار داشتم نمیرسیدم بازی کنم )
    حالا برای شروع باید آپدیت 1 و آپدیت 2 رو نصب کنم؟! بعد کرک 5 رو بریزم. بعد پچ مودیینگ وی 1.0.1 ؟؟؟
    یکی لطف کنه و طریقه نصب آپدیت ها و پچ ها رو بگه که دیگه نصبش کنم ببینم چجوریه. ممنون میشم.
    اول بازی رو نصب میکنی . بعد اپدیتهایی که صفحه قبل گذاشتم رو از 1 تا 3 نصب میکنی که در واقع فکر کنم فقط یه کپی پیست باشه . بعد کرک 5 رو میریزی . همون که با اپدیت 3 هستش . بعد هم پچ های مودینگ وی رو نصب میکنی . اول AIO 1.0.1 بعد 1.2

7. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اوریجین ip های ایران رو بسته؟! چند روزیه نمی تونم بدون ------ سرور بهش وصل بشم!

نکنه اینم یکی دیگه از منافع کثیر حاصله از دستبوسی آمریکا در ژنوه!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوستان اوریجین ip های ایران رو بسته؟! چند روزیه نمی تونم بدون ------ سرور بهش وصل بشم!

نکنه اینم یکی دیگه از منافع کثیر حاصله از دستبوسی آمریکا در ژنوه!!!
    نه عزیزم من تا حالا ندیدم یه بار هم EA ای پی ایران ببنده . هر چی بوده از سمت خود ایران بوده . البته من الان اریجین چند وقتیه نمیرم اما قبلا هر چی مشکل از این قبیل بود فقط از طرف ایران بود . و شاید هم سراسریه و فقط مربوط به ایران نمیشه .

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه عزیزم من تا حالا ندیدم یه بار هم EA ای پی ایران ببنده . هر چی بوده از سمت خود ایران بوده . البته من الان اریجین چند وقتیه نمیرم اما قبلا هر چی مشکل از این قبیل بود فقط از طرف ایران بود . و شاید هم سراسریه و فقط مربوط به ایران نمیشه .
    این مسئله مال چند روز اخیره. به هیچ وجه نمی تونم اوریجین رو Online ش کنم مگر اینکه الترا سرفی چیزی رو باز کنم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان برای شما هم لجند فیفا 14 سختتر از فیفا 13 شده؟
    برای من لجند فیفا 14 بسیار سخت تر از فیفا 13 هست
    لجند فیفا 13 رو براحتی میبردم و از لجند فیفا 14 بزور مساوی میگیرم
    Last edited by J4ck; 12-12-2013 at 17:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان شرمنده من تازه میخوام فیفا رو بخرم

الان فرض کنید من فیفا رو نصب کردم حالا باید برای آپدیت نقل و انتقالات و کرک و جام جهانی چه چیزایی رو نصب کنم که هیچ مشکلی نباشه و آماده بازی کردن بشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •