مخصوص Z500 نیست . ویندوز کارخونه ای مخصوص لنوو هستش . تغییر خاصی هم نکرده . فقط بک گراند + توی System Properties علامت Lenovo هستش .
دانلودش هم واسه علاقه مندان هستش اجباری نیست !
مخصوص Z500 نیست . ویندوز کارخونه ای مخصوص لنوو هستش . تغییر خاصی هم نکرده . فقط بک گراند + توی System Properties علامت Lenovo هستش .
دانلودش هم واسه علاقه مندان هستش اجباری نیست !
سلام.بچه ها کانفیگ i5 با رم 6 این لپ تاپ برا بازی خوبه؟؟؟
بله.مناسبه...
تا 2 یا 3 سال آینده رو جواب میده...
بله واسه بازی کاملا مناسب هستش .
حیان جان شما از این نسخه راضی هستی؟
به طور کلی؟
من که تازه ویندوز عوض کردم اما در آینده بدم نمیاد امتحان کنمش![]()
بچه ها یه خبر خوش،همونطور که گفتم،لنوو دومین برند برتر لپ تاپ بین برند ها شده،اینم عکس از رده بندی،این رده بندی مال 8 مارس 2013 هست ولی انگار LopTop Mag اون رو جدید میدونه و جزء بیشترین بازدید هاست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان به قول معروف خر همون خره فقط موتور دیزل گذاشته( درست گفتم ضرب المثلو ؟
)
من که واسه تنوع نصبیدم . خداییش قبل از پریدن اون 700 گیگ فایل() لپ تاپ رو که روشن می کردم یه 5 دقیقه ای طول می کشید تا بالا بیاد از بس نرم افزار زیاد نصبیده بودم . روشن که می شد حدود 5 گیگ از رم پر بود !!!
بعد از تعویض ویندوز دوباره 5 ثانیه ای بالا میادمثل قدیم
لینک دانلود رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دادم همه لنوو داران بتونن ببینن ( یه مقدار توضیح هم دادم چون قبلا یه بحثی پیش اومده بود چرا اکتیو نمی شه !!! )
Last edited by Public Enemy; 26-08-2013 at 11:28.
دوستان کسی اطلاع نداشت که عایا نوشته های رو کیبرد پاک میشه یا نه؟
من خودم i5 با رم 6 دارم ، خوراک بازی هست ! صبح داشتم Call of duty Black Ops 2 میزدم ، بازی جلوی لپ تاپ کم آورد ! : دی
برای بازی خیلی خوبه ، لااقل انتظارات منو که برآورده کرده !
کاور کیبورد بگیر پاک نمیشه
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)