پس اگه اینطوره شما هم از همون DVBViewer استفاده کنید. خروجیش بهتر از بقیه نرمافزارهاس.
پس اگه اینطوره شما هم از همون DVBViewer استفاده کنید. خروجیش بهتر از بقیه نرمافزارهاس.
ممنون فقط من لیکشو پیدا نکردم سایتش هم رفتم ولی برای دانود نداشت اگه لینک بدی ممنون میشم
چرا کیفیت صدا اینقدر پایینه ؟ 36 کیلو بیت؟ تو استان ما دیجیتال نیست ولی میدونم که رو ما.هوا.ره کیفیت صدای شبکه های سیما 96 کیلویته. کیفیت تصویرم (بیت ریت) هم پایین تر از کیفیت اصلی شبکه است. این نرم افزار که باهاش ضبط کردی کیفیت ضبط کردنش خیلی کمه.
آقا آپدیتهای Provision t7+ رو از کجا بگیریم (به + دقت کنید)
بعد چنتا سوال:
1. چرا واسه من زیرنویس SRT رو اگر 2 خط یا بیشتر باشه خط دوم رو نشون نمیده؟
2. چرا زیرنویسش رنگ زرد نداره؟
3. واسه شما هم زیرنویس IDX نشون نمیده؟ این چه مدلشه؟ همه SRT نشون نمیدن این IDX !
ممنونم از شما دوست عزیز...ولی در واقع من توی خود مشهد زندگی میکنم و ولی متاسفانه هنوز موفق به دیدن اون شش شبکه دیگه نشدم...در مورد انتن که باید بگم انتنم از این گردان های هانی هست ...یکی از دوستان که اسمش پیام هست میگفت انتنم خوبه...میشه تنظیم کردن این فرکانس رو برام بیشتر توضیح بدی...در مورد خبری که گفتی امیدوارم حداقل تا اخر امسال راه بیافته چون معمولا وعده هایی که میدن خیلی طول میکشه...
بازم ازت ممنونم دوست عزیز
لینک مستقیمش رو نتونستم پیدا کنم اما این لینک تورنت هست که میتونید خیلی سریع ازش دانلود کنید. حجمش 4، 5 مگ بیشتر نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این آدرس بروید و dvbviewer ورژن 4.3 رو دانلود کنید.تشکر فراموش نشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ak313; 14-01-2011 at 23:38.
از منو وارد جستجوی کانال شو ( قسمت دستی) سپس برو به فرکانس 506 هزار و با تغییر موقعیت آنتن به درصد سیگنال توجه کن تا ثابت بشه و کم و زیاد نشه
نه درسته با تمام برنامهها همین طور ضبط میشه. در عوض فرمت صدا AAC هست که در حجم پایین کیفیتی به مراتب بالاتر از سایر فرمتها ارائه میده.
سلام
میخاستم بدونم ota چیه ؟ و بخ چه دردی میخوره؟ و چجوری به روز میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)