تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 624 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حرف شما در مورد فرمت طبق مشخصات زیر درست بود

........

من هم VLC Media Player 0.8.6 را نصب کردم ولی این نرم افزار حتی تصویرشو را هم نتونستنشون بده نرم افزارهای ذیگه مثه جت یا مدیا پلیر تصویرش را راحت پخش میکنن ولی بدون صدا راستی من 2 نوع کدک هم نصب کردم مشکلی از این جهت نیستElecard MPEG-2 PlugIn for WMP 4.1.10031 و K-Lite Mega Codec Pack 5.0.5
    پس اگه اینطوره شما هم از همون DVBViewer استفاده کنید. خروجیش بهتر از بقیه نرم‍افزارهاس.

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض

پس اگه اینطوره شما هم از همون DVBViewer استفاده کنید. خروجیش بهتر از بقیه نرم‍افزارهاس.
    ممنون فقط من لیکشو پیدا نکردم سایتش هم رفتم ولی برای دانود نداشت اگه لینک بدی ممنون میشم

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

چرا کیفیت صدا اینقدر پایینه ؟ 36 کیلو بیت؟ تو استان ما دیجیتال نیست ولی میدونم که رو ما.هوا.ره کیفیت صدای شبکه های سیما 96 کیلویته. کیفیت تصویرم (بیت ریت) هم پایین تر از کیفیت اصلی شبکه است. این نرم افزار که باهاش ضبط کردی کیفیت ضبط کردنش خیلی کمه.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا آپدیتهای Provision t7+ رو از کجا بگیریم (به + دقت کنید)
    بعد چنتا سوال:
    1. چرا واسه من زیرنویس SRT رو اگر 2 خط یا بیشتر باشه خط دوم رو نشون نمیده؟
    2. چرا زیرنویسش رنگ زرد نداره؟
    3. واسه شما هم زیرنویس IDX نشون نمیده؟ این چه مدلشه؟ همه SRT نشون نمیدن این IDX !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

دوست عزیز
    شش شبکه دیگر از ایستگاه متوسط قدرتی پخش می شوند و اگر شما در خود مشهد هستید قاعدتاً باید بتوانید آنها را بگیرید.
    فرکانس آن شبکه ها در فرستنده مشهد 506 مگاهرتز است. آن را تنظیم کنید و با چرخاندن آنتن یا با استفاده از یک آنتن بهتر دوباره تلاش کنید.
    ضمناً اگر نتوانستید بگیرید هم فکر می کنم راه اندازی فرستنده دوم ایستگاه پرقدرت ثامن الائمه زیاد طول نکشد.
    ممنونم از شما دوست عزیز...ولی در واقع من توی خود مشهد زندگی میکنم و ولی متاسفانه هنوز موفق به دیدن اون شش شبکه دیگه نشدم...در مورد انتن که باید بگم انتنم از این گردان های هانی هست ...یکی از دوستان که اسمش پیام هست میگفت انتنم خوبه...میشه تنظیم کردن این فرکانس رو برام بیشتر توضیح بدی...در مورد خبری که گفتی امیدوارم حداقل تا اخر امسال راه بیافته چون معمولا وعده هایی که میدن خیلی طول میکشه...

بازم ازت ممنونم دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون فقط من لیکشو پیدا نکردم سایتش هم رفتم ولی برای دانود نداشت اگه لینک بدی ممنون میشم
    لینک مستقیمش رو نتونستم پیدا کنم اما این لینک تورنت هست که میتونید خیلی سریع ازش دانلود کنید. حجمش 4، 5 مگ بیشتر نیست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به این آدرس بروید و dvbviewer ورژن 4.3 رو دانلود کنید.تشکر فراموش نشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by ak313; 14-01-2011 at 23:38.

9. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممنونم از شما دوست عزیز...ولی در واقع من توی خود مشهد زندگی میکنم و ولی متاسفانه هنوز موفق به دیدن اون شش شبکه دیگه نشدم...در مورد انتن که باید بگم انتنم از این گردان های هانی هست ...یکی از دوستان که اسمش پیام هست میگفت انتنم خوبه...میشه تنظیم کردن این فرکانس رو برام بیشتر توضیح بدی...در مورد خبری که گفتی امیدوارم حداقل تا اخر امسال راه بیافته چون معمولا وعده هایی که میدن خیلی طول میکشه...

بازم ازت ممنونم دوست عزیز
    از منو وارد جستجوی کانال شو ( قسمت دستی) سپس برو به فرکانس 506 هزار و با تغییر موقعیت آنتن به درصد سیگنال توجه کن تا ثابت بشه و کم و زیاد نشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چرا کیفیت صدا اینقدر پایینه ؟ 36 کیلو بیت؟ تو استان ما دیجیتال نیست ولی میدونم که رو ما.هوا.ره کیفیت صدای شبکه های سیما 96 کیلویته. کیفیت تصویرم (بیت ریت) هم پایین تر از کیفیت اصلی شبکه است. این نرم افزار که باهاش ضبط کردی کیفیت ضبط کردنش خیلی کمه.
    نه درسته با تمام برنامه‌ها همین طور ضبط میشه. در عوض فرمت صدا AAC هست که در حجم پایین کیفیتی به مراتب بالاتر از سایر فرمت‌ها ارائه میده.

داره خودمونی میشه payam110313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام

میخاستم بدونم ota چیه ؟ و بخ چه دردی میخوره؟ و چجوری به روز میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •