دوست من
تایلندی ولی یکی که سعی کرد از لای سوراخای پشتش لیبل ژاپن رو روی خود پنل داخل نشونم بده من ندیدم........ اخه من عینکیم ونزدیکرو نمیبینم!
دوست من
تایلندی ولی یکی که سعی کرد از لای سوراخای پشتش لیبل ژاپن رو روی خود پنل داخل نشونم بده من ندیدم........ اخه من عینکیم ونزدیکرو نمیبینم!
اکثر شرکتا معمولا همینطور هستند و چنتایی از فرمت هایی که اعلام کردن رو پشتیبانی نمی کنن.فکر هم نکنم حتی توی فریمور های بعدیشون هم این ایرادها رو برطرف کنن. من حتی همین مشکل را با مدیا پلایر وسترن WD tv live که یعنی تقریبا حرفه ای هست دارم و یکی دو تا از فرمتایی که گفته را پخش نمی کنه.
تو بعضی سریهای اروپایی لیبل پشت پنل تقریبا وسط قرار گرفته. دو تا فن وسطی رو که در نظر بگیریم. زیر فن سمت چپی هست که زده Made in Japan
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو بعضی سریها لیبل در بالای پنل گوشه سمت راست قرار داره که از سوراخ های بدنه باید مشخص باشه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا این لیبل سری R کدوم سمته؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهرا مصرف برق vt30 خیلی بالا هست . همینطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
42 اینچش 325 وات مصرف داره البته در حالت داینامیک ودر حالت معمولی ومنزل فکر میکنم به حدود 200 وات برسه
با دو رود
دوستنا عزیز من vt30 رو نصبش کردم فقط در یه جمله حرفهای هستش تصویر دو بعدیش فوق العاده و سری که بچها میگن قابلیت آپدیت شدن رو داره خودش آیپی گرفت در مجموع انتظاری که داشتم برآورده کرده فقط یه تنظیمات که برای کالبیره شدن هستش زیاد آشنا نیستم ضمنا واسه من 50 اینچه اتشالا قسمت همه بشه شاد باشین![]()
مدل 50 اینچ vt30 چقدر مصرف داره؟
دوستانی که VT30 خریدن لطف کنند بگند آیا نویز ایجاد شده از صدای فن های داخل تلویزیون محسوس است یا نه![]()
Last edited by amir3681; 02-12-2011 at 20:57.
دوست عزیز اصلا چیزی بنام نویز وجود نداره من که چیزی متوجه نشدم اگه دقیق بگین رو تصویر به چه صوری هستش ممنون میشم در ضمن من الان 3 روز گرفتم و روی تنظماتش فعلا با کمترین کنتراست استفاده میکنم اگه موردی دارین بگین ممنون میشم شاد باشین![]()
من توی یک سایت معایبشو اینتور دیدم
- Glossy screen picks up reflections(صفحه نمایش براق نور را بازتاب میدهد )
- Noisy power adaptor(آداپتور برق پر سر و صدا)
- Energy consumption on the high side: 235 W(مصرف انرژی در سمت بالا : 235وات)
اما در برابر مزایای بسیار زیاد این تلوزیون قابل چشم پوشین
اگه هم بخوایم با کیفیت 100% استفاده کنیم باید در سالن حتی الامکان بسته (بدون پنجره) استفاده شود.
منبع :
Last edited by kayhanm; 02-12-2011 at 23:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)