تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 301 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

دفاع چپ احتمالآ به غیر از بیگ زاده از صادقی هم استفاده می کنه و بعید میدونم زنیدپور رو بگیرن .

فکر کنم دو خرید بعدی حتمآ یکیش مهاجم هست

2. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دفاع چپ احتمالآ به غیر از بیگ زاده از صادقی هم استفاده می کنه و بعید میدونم زنیدپور رو بگیرن .

فکر کنم دو خرید بعدی حتمآ یکیش مهاجم هست
    اخه زنیدپور در لیست امیرخان بود که زنیدپور مصاحبه کرد و گفت نمیدونستم در لیست امیرخان هستم اگه میدونستم قرارداد نمیبستم امسال هم قسمت نبود به استقلال بیام
    ولی الان فسخ کرده احتمال داره بیاد استقلال

اره منم حدس میزنم یکی از اون 2 تا مهاجم باشه....اونطور که بوش میاد اونم انصاریفرد باشه..چون سپاهان که 6 سهمیه لیگ برتریش پر شد.با پرسپولیس هم که به توافق نرسید لزیونر هم بعید میدونم بشه

4. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نيکبخت واحدي سهميه ليگ برتري نيست
    بازيکن جديد تيم فوتبال استقلال سهميه ليگ برتري محسوب نمي‌شود.

طبق آئين نامه سازمان ليگ و نقل و انتقالات بازيکني که کمتر از هفت بازي در ليست 18 نفره تيمش قرار گرفته باشد سهميه ليگ برتري به حساب نمي آيد.

به گزارش فارس،‌ در همين راستا اين روز ها بحث هايي مطرح بود که طي آن اعلام مي شد شايد عليرضا نيکبخت واحدي يکي از سهميه هاي ليگ برتري استقلال را به خود اختصاص دهد.

در همين راستا مدير روابط عمومي داماش گيلان اعلام کرد: عليرضا نيکبخت واحدي سال گذشته تنها در چهار بازي ليگ برتر در ليست 18 نفره تيمش قرار گرفته که در هر چهار بازي نيز به ميدان رفته است. البته نيکبخت در يک ديدار جام حذفي نيز براي داماش بازي کرده است.

وي تأکيد کرد: نيکبخت در کل بازي هاي جام حذفي و ليگ برتر تنها 5 بار در ليست 18 نفره تيم ما قرار گرفت که در هر 5 مسابقه نيز به ميدان رفت.

با توجه به اين شرايط اين بازيکن سهميه ليگ برتري حساب نمي شود و او به عنوان بازيکن آزاد بدون گرفتن يک سهميه استقلال به اين تيم پيوسته است.
    Varzesh3.ir

6. 3 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

رحمتي قرارداد يک ساله با استقلال امضا کرد

دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال قرارداد خود را با اين باشگاه امضا کرد.

مهدي رحمتي که چند روز قبل با مسئولان باشگاه استقلال براي تمديد قرارداد به توافق رسيده بود امروز با حضور در دفتر علي فتح الله زاده مديرعامل اين باشگاه قرارداد خود را براي يک سال امضا کرد.

رحمتي با توجه به امضاي قرارداد از امروز در تمرين آبي پوشان شرکت مي کند.

نکونام باز هم با استقلال تمديد نکرد

کاپيتان تيم ملي فوتبال بعد از جلسه کوتاه با علي فتح‌الله‌زاده جلسه را بدون نتيجه‌ ترک کرد.

جواد نکونام، از نيم ساعت پيش در دفتر فتح‌الله‌زاده حاضر شد و در حالي که گفته مي‌شود براي ثبت قراردادش آمده است، دقايقي پيش دفتر لارستان را بدون نتيجه‌ ترک کرد.

او در گفت و گوي کوتاه با خبرنگاران از تمديد نکردن قراردادش گفت و اطمينان داد که وضعيتش ظرف چند روز آينده مشخص مي‌شود.

تنها چند دقيقه بعد از ورود جواد نکونام بود که سيد مهدي رحمتي جلسه را ترک کرده بود.

Fars & Isna

8. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

1 بازیکن جدید و جنجالی استقلال پدر می‌شود

هافبک جدید استقلال که با پیوستنش به این تیم موجی از اعتراض را به پا کرده است، به زودی پدر می شود.
    جام ورزشی؛ علیرضا نیکبخت واحدی که روز گذشته با استقلال قرارداد بست در همین ابتدای کار در کانون توجه قرار گرفته است. این بازیکن به زودی پدر می شود و فاز جدیدی از زندگی خود را تجربه خواهد کرد.

جواد نکونام کاپیتان تیم ملی ایران و هافبک استقلال نیز چند روز پیش به دنیا آمدن فرزندش را جشن گرفت و پدر شد.

10. 8 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوش‌آمد‌گویی هواداران استقلال به نیکبخت/علیرضا نیکبخت واحدی در تمرین آبی‌پوشان حاضر شد

علي فتح الله زاده : ما نيكبخت را به زندگي بر ميگردانيم نه به فوتبال

نیکبخت جوان خوب و با استعدادی است اما راهش را اشتباه رفته است.دیروز به خودش هم گفتم.فرصتی را در اختیارش قرار دادیم تا به مسیرش برگردد.

FB

12. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

نخستين تمرين نيکبخت واحدي با استقلال!

امير قلعه‌نويي از هواداران خواست نيکبخت واحدي را در بازگشت دوباره‌اش به استقلال مورد تشويق قرار دهند. درخواست سرمربي آبي‌ها باعث بروز حاشيه‌هايي شد.

در حالي که حدود 25 دقيقه از آغاز تمرين استقلال گذشته بود، يکي از ليدرهاي استقلال بعد از گفت‌وگو با امير قلعه‌نويي به سمت تماشاگران رفت و گفت قلعه‌نويي از تماشاگران مي‌خواهد مجيدي و نيکبخت را تشويق کنند.

بعد از صحبت‌هاي اين ليدر، نيکبخت و مجيدي به سمت قلعه‌نويي رفتند و با همراهي او به سمت تماشاگران آمدند. تماشاگران بعد از اين اتفاق به شدت علي نيکبخت واحدي را تشويق کردند و سپس يکي از ليدرها تلاش کرد تماشاگران را آرام کند تا نيکبخت با آنها صحبت کند. بعد از سکوت جمع، نيکبخت خطاب به آنها گفت: خوشحالم که دوباره به استقلال آمدم و از بازي کنار همبازيان سابقم خوشحالم. از شما هم ممنونم که من را پذيرفتيد. الان احساس خوبي دارم.

در همين هنگام يکي از تماشاگران فرياد زد "دروغ نگو!" که با صداي "هيس!" تماشاگران روبه‌رو شد و از او خواسته شد، ساکت باشد. بعد از اين اتفاق تماشاگران مجددا علي نيکبخت واحدي را تشويق کردند و او دوباره در جمع ساير بازيکنان حاضر شد و به ادامه تمرين پرداخت.

Isna

14. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

با این که پرسپولیسی هستم بازگشت نیکبخت به همه ی طرفدارهای استقلال تبریک میگم.
    واقعا خوشحال شدم وقتی این خبر شنیدم که نیکبخت به سطح اول قوتبال برگشته. یکی از بهترین خبر هایی بود که این چند وقته شنیدم
    مطمئن ام چه استقلالی چه پرسپولیسی همه خوشحال شدن
    حقه این پسر بیشتر از اینها بوده و هست و امیدوارم که سرش به سنگ خوره باشه و تغییر کرده باشه
    دم امير قلعه‌نويي هم گرم که تو این شرایط بهش اعتماد کرده
    ببخشید که پرحرفی کردم

16. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با این که پرسپولیسی هستم بازگشت نیکبخت به همه ی طرفدارهای استقلال تبریک میگم.
    واقعا خوشحال شدم وقتی این خبر شنیدم که نیکبخت به سطح اول قوتبال برگشته. یکی از بهترین خبر هایی بود که این چند وقته شنیدم
    مطمئن ام چه استقلالی چه پرسپولیسی همه خوشحال شدن
    حقه این پسر بیشتر از اینها بوده و هست و امیدوارم که سرش به سنگ خوره باشه و تغییر کرده باشه
    دم امير قلعه‌نويي هم گرم که تو این شرایط بهش اعتماد کرده
    ببخشید که پرحرفی کردم
    دوستان استقلالی ببخشند این جور مسائل اینجا پیگیری میشه
    اما دوست عزیز ما پرسپولیسی ها برای چی باید خوشحال باشیم؟؟!!!چون بر گشته که به حقش برسه؟اتفاقاً تو دوارن اوجش به حقش رسید و اتفاقاً خیلی ها رو هم اذیت کرد.شما تو همین تاپیک یکی دو صفحه اخیر رو پیگیری کنید ببینید طرفداران استقلال چیا گفتن؟
    اصلاً گیریم واقعاً الآن اومده به حقش برسه کمی روراست باشیم(دوستان استقلالی از این روراستی من ناراحت نشن اما واقعیته) خوب بازی کردن یک بازیکن از تیم رقیب برای من یکی که خوشایند نیست!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض نکونام: تکلیفم روشن شود سر تمرین استقلال می‌روم

جواد نکونام دفتر فتح‌الله‌زاده را ترک کرد و گفت: زمانی که تکلیفم روشن شود به تمرینات خواهم رفت.

جواد نکونام پس از جلسه با علی فتح الله‌زاده دفتر مدیرعامل باشگاه استقلال را ترک کرد. وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه چه زمانی در تمرینات استقلال حاضر خواهد شد یادآور شد: اجازه بدهید تکلیفم روشن بشود و پس از آن در تمرینات حاضر می‌شوم.

نکونام افزود: فعلا خودم صبح‌ها به صورت خصوصی تمرین می‌کنم تا شرایط آمادگی خود را حفظ کنم.

منبع : پارس فوتبال

19. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •