تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 308 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

من به خاطر توهین هایی که توی این انجمن به کاربرا میشد دیگه اینجا نمیخواستم پست بدم ولی امروز مجبور شدم ، صبحم میخواستم پست بدم منصرف شدم
    عزیزان یه خبری اومد خود مسی هم تکذیب کرد ، من نمیگم چون مسی تکذیب کرده حتما این خبر غلطه ولی درست نیست پیش داوری کنیم و هی بیایم بگیم این غلطه؟این درسته؟
    یا خبر بدون منبع گذاشته میشه یا با لحن توهین آمیز حرف زده میشه و هیچکی جواب نمیده
    اگه بخوایم فسادهای اخلاقی بعضی بازیکنا رو رو کنیم که vBulletin ارور میده
    از مدیران عزیز خواهش میکنم یه طرفه به قاضی نرن ، ضمن اینکه اینجا تاپیک بارساست

2. 9 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینیستا: نیمار یک استعداد خالص است

این ملی پوش اسپانیایی از نمایش هایی که نیمار تاکنون داشته، خوشحال است و مطمئن است که او و مسی می توانند در کنار هم نمایش های خوبی داشته باشند.

سایت گل- آندرس اینیستا، ستاره خط میانی بارسا، از اینکه فصل آینده در کنار نیمار، ستاره جوان فوتبال برزیلی بازی خواهد کرد، خوشحال است.

این ملی پوش اسپانیایی از نمایش هایی که نیمار تاکنون داشته، خوشحال است و مطمئن است که او و مسی می توانند در کنار هم نمایش های خوبی داشته باشند.

او به خبرنگاران گفت:" نیمار یک استعداد خالص است و تکنیک فوق العاده ای دارد. او خریدی بسیار عالی است. او بسیار جوان است. ما تلاش می کنیم تا او خیلی زود در تیم جا بیفتد. فکر نمی کنم موضوع پیچیده ای بین نیمار و مسی وجود داشته باشد."

بارسا علی رغم قهرمانی در لالیگا با 100 امتیاز، نتوانست در چمپیونزلیگ و کوپا دل ری به توفیقی دست یابد. با این وجود، اینیستا معتقد است که تیمش فصل موفقی را پشت سر گذاشت.

" وقتی قهرمان می شوید، نمی توان گفت فصل متوسط یا بدی داشتید. ما شرایط پیچیده ای داشتیم و مسائل احساسی اهمیت بیشتری داشت.

درست است که ما در نیمه نهایی چمپیونزلیگ شکست خوردیم اما باید یاد بگیریم که در چه مواردی باید بهتر شویم.

تیم اعتماد به نفس و اعتبار بیشتری به دست آورد. تیم بزرگی مانند رئال در تعقیب ما بود اما ما هیچ شانسی به آنها ندادیم. ما 100 امتیاز به دست آوردیم؛ رکوردی که اگر جاه طلبی مان را از دست می دادیم، نمی توانستیم به آن برسیم.

تنها هدف من به عنوان یک بازیکن، بهتر شدن است. فکر می کنم به این هدف رسیده ام. احساس خیلی خوبی دارم و می توانم بیش از پیش به تیم کمک کنم."

او همچنین در مورد تاثیر غیبت تیتو ویلانووا در چند هفته از رقابت های فصل اخیر گفت:" بیماری تیتو خیلی سخت بود. من یکی از بازیکنانی هستم که معتقدم سرمربی، لیدر تیم است. واضح است که سلامت مربی در اولویت قرار دارد.

امیدوارم این اتفاق در فصل آینده دیگر رخ ندهد و بتوانیم در شرایط عادی کارمان را دنبال کنیم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Neymar is pure talent - Iniesta

4. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    Last edited by M E S S I; 23-06-2013 at 08:33.

6. 12 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

اولین حرکت مفید مورینیو در راستای ضربه زدن به تیم چلسی، کنار گذاشتن داوید لوئیز از این تیم بود!
    اين چه مدل پست خبريه !؟

8. این کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

طرفداران ستاره آرژانتینی که دل خوشی از رقیب جدی او ندارند این ترول را برای رونالدو طراحی کرده اند.

================================================== ================================================== =====

دستيار دل‌بوسکه اختلاف با ژاوي را تأييد کرد

توني گراند فاش کرد که کادر فني تيم ملي اسپانيا اختلافاتي با ژاوي هرناندس دارند و اين بازيکن به آنها گفته ترجيح مي‌دهد با بازيکنان خاصي کار کند؛ هرچند هرگز چنين توقعي نداشته است.
    به گزارش فارس، وي در اين باره اظهار داشت: درست است که گاهي با ژاوي اختلاف‌هايي داريم. او به ما گفت ترجيح مي‌دهد با بازيکنان خاصي کار کند. اين‌ها هرگز توقعات او نبوده‌اند اما حرف‌هايي بودند که به نظر مي‌رسيد دوست داشته از آنها نفع ببرد. او فکر مي‌کرد که بهترين کار اين است اما ما چنين عقيده‌اي نداشتيم.
    گراند تأکيد کرد که ژاوي هميشه به هر مسئله‌اي که به تيم ملي مربوط است، توجه مي‌کند و افزود: او به عنوان بازيکن هميشه درباره اين جور مسائل توجه نشان مي‌دهد. ژاوي به عنوان بازيکني که دوست دارد توپ را نگه دارد، اولين کسي است که نگاه مي‌کند زمين چگونه آبياري شده است و در چه شرايطي قرار دارد. او هميشه به موضوعات تاکتيکي بسيار علاقه نشان مي‌دهد. ژاوي تلاش کرده است تا نگاه ما را به مسائل خاصي معطوف کند و ما هميشه سعي مي‌کنيم او را وادار کنيم به شيوه ما به مسائل نگاه کند و مسائل هرگز فراتر از اين نمي‌رود.

================================================== ================================================== =====

* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by M A S 0 U D; 23-06-2013 at 18:06.

10. 6 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اين چه مدل پست خبريه !؟
    این پست ها ترجمه خبر هایی است که توسط پیج ها در فضاهای اجتاعی قرار داده میشه
    این هم نظر شخصی مترجم هست و ربطی به خبر نداره
    خبر همون جدایی لوییز از چلسی هست شما اونو در نظر بگیرین!

12. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست دختر دوست داشتنی نیمار (دیگه نیاز نیست بگیم 17 سالشه ها ) برای روحیه دادن به آقاشون در ورزشگاه بودن
    بعد اونوقت پدر بچش هم همینه؟

14. 2 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

افزایش تردیدها در مورد انتقال تیاگو آلکانتارا به منچستریونایتد

سایت گل- باشگاه بارسلونا به تیاگو آلکانتارا اطمینان داده که آماده اند تا قرارداد این بازیکن را با شرایط بهتر تمدید کنند و به این ترتیب، انتقال این ستاره اسپانیایی به الدترافورد در هاله ای از ابهام قرار گرفت.

مازینیو، ملی پوش سابق برزیلی و پدر تیاگو، روز جمعه با ساندرو روسل دیدار کرد و در مورد شرایط تمدید قرارداد این بازیکن با هم صحبت کردند. اکنون با توجه به یک پیشنهاد قابل توجه از بارسا، احتمال اینکه او در نوکمپ بماند، خیلی زیاد است.

این در حالی است که پیش از این گفته می شد با توجه اینکه تیاگو نتوانسته جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی بارسا پیدا کند و نارضایتی او از شرایطش در این باشگاه، یونایتدها آماده اند تا با پرداخت 18 میلیون یورو، این بازیکن جوان را به خدمت بگیرند.

او نگران بود که کم بازی کردن در ترکیب بارسا، حضورش در رقابت های جام جهانی 2014 در ترکیب تیم دل بوسکه را به تاخیر بیندازد. البته او هیچ گاه اعلام نکرد که قصد دارد بارسا را ترک کند اما گفته بود که بعد از رقابت های قهرمانی زیر 21 ساله اروپا در مورد آینده اش تصمیم گیری خواهد کرد.

16. 7 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

میدونید فردا 24 ژوئن چه روزیه؟ نمیدونید؟

تولد 26 سالگی اسطوره شاه لئو مسی مونه دیگه....

18. 8 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بارسا نه تنها در فوتبال که در دیگر رشته های ورزشی هم در سالهای اخیر به افتخارات بسیاری دست یافته است.
    تیم های حرفه ای بارسلونا در پنج سال گذشته مجموعا 66 جام !! به دست آورده اند که بیشترین سهم از آن تیم فوتبال با 15 جام بوده است.
    پس از فوتبال، بکستبال قرار دارد که 14 عنوان قهرمانی مختلف در اسپانیا و اروپا کسب کرده است. هندبال و فوتسال بارسا با 13 جام در رده های بعدی قرار می گیرند و پس آنها، هاکی روی چمن با 11 عنوان قهرمانی در مکان بعدی است.
    به بیان دیگر، باشگاه بارسلونا در پنج فصل گذشته به طور میانگین 13 جام در هر فصل برده است!

************************************************** **************************
    نیمار در کنار رونالدو

اینیستا: الان میتونم کارهای بیشتری نسبت به گذشته انجام دهم

در صحبت با ال پریودیکو چند روز قبل از رفتن به برزیل درباره خودش و بارسا در فصل گذشته صحبت کرد. او اشاره کرد که هدفش "پیشرفت کردن تا حد امکان است". "فکر میکنم این فصل بهش رسیدم". او اضافه کرد که احساس خوبی دارد و از لحاظ بدنی در شرایط خوبی به سر میبرد "کارهای بیشتری نسبت به گذشته میتوانم انجام دهم"

در حالی که قبول کرد "تیم در محله نیمه نهایی در برابر بایرن خوب کار نکرد" اینستا اشاره کرد که بارسا هنوز مثل سابق جاه طلب است و رسیدن به ۱۰۰ امتیاز یک انگیزه خاص در تیم بود که هیچوقت در تیم نبوده است. اینیستا افزود "وقتی شما لیگ را میبرید نمیتوانید آن فصل را ناموفق بدانید یا یک فصل عادی آنرا تلقی کنید، مخصوصا وقتی که همه چیز پیچیده میشود."

آیا می دانستید ؟

رکورد بیشترین پیروزی در یک فصل ، در رقابتهای تاریخ اسپانیا ، با 45 پیروزی از 59 بازی رسمی در فصل 2009/2010 و همچنین 45 پیروزی در مجموع 62 بازی رسمی در فصل 2010/2011 در اختیار بارسلونا می باشد .

شایعات خط دروازه: رینا و تراشتگن

نشریه موندو گزارش داده است که بارسا به خرید دروازه بان مونشن گلادباخ، مارک آندره تراشتگن نزدیک شده است و احتمالا هفته بعد این خبر اعلام خواهد شد. این دروازه بان آلمانی احتمالا فصل بعد را در تیم خودش به صورت قرضی خواهد ماند.
    اما بعضی خبرها از انگلیس ماجرا را پیچیده کرده است. بعضی از خبرگزاری های معتبر و قابل اعتماد مانند بی بی سی و اسکای اسپورت خبری مبنی بر توافق سران لیورپول برای جذب گلر جوان ساندرلند، سیمون میگنولت، منتشر کرده اند. احتمالا رینا لیورپول را به مقصد بارسا ترک خواهد کرد. درست است که تعداد زیادی از هواداران از این اتفاق استقبال خواهند کرد ولی در واقع اتفاق خوبی خواهد بود.
    با وجود اینکه والدز در کنفرانس خبری اش اعلام کرد که یک فصل دیگر در بارسا خواهد ماند اما تعجب نکنید در صورت دریافت یک پیشنهاد خوب برای والدز و بارسا، بارسا او را بفروشد. در این صورت هزینه دریافتی باید با مقداری که برای رینا صرف میشود یکی باشد.
    درسته که رینا، مانند والدز، به خاطر اشتباهاتش مورد حمله هواداران قرار میگیرد اما در واقع شباهت این دو دروازه بان در طول دوران حرفه ای شاید چیزی باشد که مورد قبول هواداران باشد. هیچ کس نمیتواند تعد والدز را زیر سوال ببرد، ولی انگیزه رینا بعد از سال ها بازگشت به باشگاه سابقش، و اثبات خود به باشگاه پیشینش میتواند عملکرد او را بهبود بخشد، مانند دیگو لوپز در رئال. درسته که نقش یک دروازه بان ذخیره خیلی جدی گرفته نمیشه اما داشتن یک دروازه بان با کیفیت و متعصب مانند رینا که میتواند به صورت چرخشی در تیم مورد استفاده قرار گیرد، میتواند فشار روی تراشتگن جوان را کم کند و اجازه دهد که با بارسا هماهنگ تر شود.
    تراشتگن شاید دروازه بان آینده بارسا باشد:‌ دروازه بانی بسیار مستعد و با قابلیت بالا در بازی با پا - با وجود اشتباهات زیاد در بازی برابر آمریکا. رینا یک دروازه بان با کیفیت، متعصب است که بازیکنان اسپانیایی بارسا با او بیشتر آشنایی دارند.

الگا گارسیا

یکی دیگر از فورواردان ملی پوش تیم بانوان بارسا
    21 ساله از سال 2010 وارد بارسلونا شد
    با 9 بازی ملی و 5 گل

نقل و قول روز (ژاوی): من دوست دارم که سریعتر باشم. از لحاظ جسمی من محدود هستم، اما با استفاده از مغزم این نقیصه رو جبران میکنم.
    در مصاحبه با ال پایس، ژاوی درباره انگیزه خود برای بازی در ماراکانا صحبت کرد، جایی که در دوران کودکی برای او افسانه ای بوده است. این اسطوره بارسا همچنین درباره اینکه چگونگی راضی کردن او برای ماندن در تیم ملی توسط ویسنته دل بوسکه صحبت کرد، بازی کردن در کعبه فوتبال; برزیل.

گل مارادونای 26 ساله به انگلیس، 1986
    گل مسی 19 ساله به ختافه، 2007

- دیروز سالروز گل بیاد ماندنی مارادونا بود به انگلیس!

مارسل دسایی (بازیکن سابق فرانسه):"باید حواسمون باشه که همه چیزایی که مسی بدست آورده تا سن 25 سالگیه! کی میدونه تا پایان دوران بازیگریش به کجاها خواهد رسید"

داوید ویا:
    "ما همگی به سختی تلاش می کنیم تا خودمان را اثبات کنیم. همین موضوع انتخاب را برای سرمربی اسپانیا سخت تر می کند."
    "دو بازی اول برزیل را دیده ایم. آنها تیم خوبی هستند و امیدوارم در نیمه نهایی با این تیم روبرو نشویم."

مدیر برنامه های ویا هم تأیید کرده که این بازیکن از طرف فیورنتینا پیشنهاد داره.

ویکتور والدز : گل خوردن سخته،حتی در تمرینات.احساس میکنی کارت رو بد انجام دادی،شبیه مشت خوردن به صورته.
    من برای 12 سال دروازه بان بارسا بودم و در بارسا هر سال روی دو نفر حساب میکنند.از لحاظ روانی این خسته کننده است.
    من برای انتخاب باشگاه جدیدم یک سال زمان دارم.باشگاه بعدیم در اسپانیا نخواهد بود.

نیمار و سومین جایزه بهترین بازیکن میدان

تیم فوتسال بارسلونا با برتری برابر ال پوسو، در ضربات پنالتی به مقام قهرمانی لالیگا دست یافت

20. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •