تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 311 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 3109

نام تاپيک: کرک و سریال محصولات Norton ← ابتدا پست اول را مطالعه کنید

داره خودمونی میشه x3lmorgan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مرسی اوکی شد..ولی ممکنه باز اینطور بشه؟
    اگه پراکسی براش تعریف کنم برای اپدیت شدن هم از پراکسی استفاده میکنه درسته؟
    جواب هر دو سوالتون: بله.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام. چرا نورتون سکیوریتی2015 اومده اما سریال براش نیست. این پستهارو نگاه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در رابطه با بلاک شدن کلیدتون. اول یه ف/ی/ل شکن که باعث تغییر آیپی میشه فعال کنید، بعد با استفاده از همون کلیدی که میگید سوخته اقدام به فعال سازی کنید. احتمالا کلید دوباره فعال میشه. این به خاطر تحریم Ip ایران توسط نورتون هست. هر موقع بلاک شد همین کارو میتونید تکرار کنید!
    موفق باشید.
    ممنون با این روش جواب داد . ولی فقط از کلید من 4 روز باقی مونده .
    حالا جایی وجود داره که بشه دوباره کلید ازش گرفت ؟! یا کاری کرد که این کلید زمان بیشتری فعال بمونه مثل trial reset ؟

داره خودمونی میشه x3lmorgan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

حالا جایی وجود داره که بشه دوباره کلید ازش گرفت ؟! یا کاری کرد که این کلید زمان بیشتری فعال بمونه مثل trial reset ؟
    اگه حال و حوصله دارید (!!) روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان کنید. با این روش کلیدهای 180 روزه یا 165 روزه بدست میارید. اگه نشد صبر کنید تا سایت ...xhi دوباره کلید قرار بده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اگه حال و حوصله دارید (!!) روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتحان کنید. با این روش کلیدهای 180 روزه یا 165 روزه بدست میارید. اگه نشد صبر کنید تا سایت ...xhi دوباره کلید قرار بده.
    متاسفانه اصلا نمیتونم ثبت نام کنم . اون سوال اول رو اصلا قبول نمیکنه چندین بار هم امتحان کردم . نمیدونم چکارش کنم .

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سلام نورتون 360 دارم و نسخه فری 30 روزه اون دو روز دیگه تموم میشه - ممنون میشم Trial reset بهم معرفی کنید برای نورتون 360

از کجا باید تریال ریست گیر بیارم؟ مرسی

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لایسنس نورتون 360 گذاشته
    حدود 138 تا الان موجود داره
    تا تموم نشده برید بگیرید
    مرسی برای اطلاع رسانی اما دیروز پنج شنبه چک کردم هیچ کلیدی واسه نورتون 360 نبود

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

کسپر نصب کن ورژن 15.0.1 سبکه
    آنتی ویروس خوب بازم هس اون رو امتحان کن
    میتونی یه بکاپ بگیری از ویندوز
    و آنتی امتحان کنی
    یکی رو باب میلت انتخا ب کنی
    Last edited by Dr Nima; 10-10-2014 at 12:54.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

براتون خصوصی ارسال کردم سریال

9. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

سلام فعلا تنها راه دریافت کلید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست. اکه حوصله دارید از اون طریق کلید بگیرید. در مورد بلاک شدن کلیدها هم بگم که کلید خودم بعد از تحریم حتی 1بار هم بلاک نشده. فقط یکبار از طریق چیزشکن فعال سازی کردم ، فکر کنم (شاید!!) یکبار هم از طریق چیز شکن آپدیت کردم. بعد از اون دیگه چیز شکن استفاده نکردم و به راحتی آپدیت می کنم. اکانت نورتونتونم حتما فعال کنید امیدوارم که کلیدتون بلاک نشه.
    موفق باشید.

سلام یه سری صفحه های قبلی هم بعضی کاربرا واسه منقضی شدن کلید ها نوشتن منم مشکل شما رو الان پیدا کردم
    لطفا کمک کنید

ورژن N360 21..5.0.19
    دفعه اول *ق*ن*د*ش*ک*ن رو فعال کردم و سریال رو وارد کردم و اکتیو شد
    این هم عکس مربوطه اما بعد از استندبای سیستم و ورود به ویندوز ، پیام داد کلید غیرفعال شدده و کلا انتی ویروس N360 هم الان غیرفعالع !
    برای ذفعه دوم هم همون کلید اولی رو فعال کردم اما محدد وقتی *ق*ن*د*ش*ک*ن رو بستم و سیستم رو ریستارت کرده بودم ازکار افتاد !!!
    و دیگه هر چی خواستم همون کلید اولیع رو بزنم فعال شه نشد که نشد

سیستم من اغلب اوقات به نت وصل هست اما همیشه با *ق*ن*د*ش*ک*ن وصل نیستم برای همین همشه نمیتونم *ق*ن*د*ش*ک*ن رو باز و فعال نگه دارم که این غیر فعال نشه
    چه کا کنم که هی از کار نیفته ! البته الان کلید قبلیه هم منقضی شده و دیگه کار نمی کنه
    عکس اول مال فعال سازی اولین بار بود اما بعدش دیگه فعال نمیشه و اررور غیر فعال بودن کی رو داد و انتی ویروس رو از کار انداخت
    مرسی

Last edited by sky1sky; 10-10-2014 at 16:42.

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    متاسفانه نورتون IP ایرانو تحریم و بلاک کرده. من 2 تا کلید NIS دارم اینجا به اشتراک میزارم اما برای فعال سازی نورتون باید قبلش چیزشکن رو سیستمتون فعال باشه تا نورتون Ip ایرانو نشناسه در غیر اینصورت کلیدها کار نمیکنه. چند روز این کلیدها دوام بیاره نمیدونم ممکنه تا آخر کار کنه ممکنم هست همین فردا بلاک بشه! (فعلا که کلید خودم بعد از 2 روز بلاک نشده). اگر خیلی اصرار به استفاده از نورتون داشتید بگید اینجا طریقه دریافت یک کلید دست نخورده برای همه ورژنهای نورتون رو بگم. البته دریافت این کلیدها هم کمی دردسر داره.

کلیدهای NIS:

JK3W3WM2FCX7JCK3FHVWJJF27
    JQWTMCDYG3KXCXCX6GQHG9VMR

2 نکته رو در نظر داشته باشید
    1- برای استفاده روزمره نیاز به چیز شکن نیست فقط بار اول برای فعال کردن کلید نیاز به چیزشکن دارید.
    2- حتما اکانت نورتون رو فعال کنید تا کلید نورتون تو اکانتتون ثبت بشه
    موفق باشید
    x3lmorgan

سلام ی سوال من N360 21.0.5.19 نصب دارم
    سوالم اینه که کاربرد این اکانت نورتون واسه چی هست اصلا؟و روی account کلیک کردم و یک اکانت ساختم اما توی انتی ویروس که نمی نویسه مثلا با فلان یوزر لاگین شدم
    کابرد این اکانت کجاست وچه طوری همیشه فعال نگه اش داریم؟
    ایا هر وقت فعال سازی انجام شه اتومات کلید در اکانت ما ثبت م یشه ؟

مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •