تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 296 از 402 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امتحان کردم؛مورد علاقه ی من نبود متاسفانه...
    درود

اگر دلیلتون دیزان هست که در نسخه 9 که به زودی میاد به کلی تغییر کرده (در تاپیک امسی سافت تصاویرش هست)

اگر هم چیز دیگس بفرمایید بررسی کنیم.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام .
    مطلبی در مورد انتخاب آنتی ویروس مناسب در سایت پلیس فتا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-02-2014 at 11:49.

3. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ro mina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان من آنتی ویروس آواست ریختم رو سیستمم ، فکر کنم سنگینه چون یکم دیرتر سیستمم بالا میاد !
    نظرتونو میشه درباره آواست بگین ؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام .
    مطلبی در مورد انتخاب آنتی ویروس مناسب در سایت پلیس فتا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون از پستتون . این پست در سایت اطلاع رسانی امنیت اطلاعات ایران نیز هست . البته قرار گرفتن چنین پست های غیر تخصصی و با سوتی های عجیب توی سایت های مهم ایرانی بسیار عجیبه واسم !

سوتی های نگارشی ، به عنوان مثال همون خط اول به جای اینکه مثلا بنویسه " امروزه بیش از 30 محصول " نوشته "امروزه بیش از 30-40 محصول " !!!!!!!!!
    فکر کنم کوچه بازاری ها هم اینگونه در هنگام تایپ مطالب از این گونه نگارش استفاده نکنند .
    و یا در قسمت "ویژگی هایی که ممکن است به آن نیاز داشته باشین" گزینه Virtual patching رو 2 بار ذکر کرده و پچ رو نوشته پتج !!!!!!!!!

گنگ بودن و نارسا بودن مفهوم مطلب ! یه کاربر آشنا به مسایل مربوطه سخت می تونه این مطلب رو بخونه چه برسه به یه کاربر عادی .
    امکاناتی که در قسمت "ویژگی هایی که ممکن است به آن نیاز داشته باشین" ذکر شده به صورت تیتر وار هستند . بعضی قسمت ها هم مثل Data Loss Prevention هم ترجمه نشده . در صورتی که معنای بسیار واضحی دارند . و یا Virtual patching که نیاز به شاید توضیح داشته باشه رو بدون توضیح رها کرده
    تیتر وار بودن و عدم ترجمه مناسب نشانگر عدم تسلط نویسنده بر اطلاعات مربوطه هست .

دسته بندی های غیر تخصصی : مثلا گفته فلان شرکت آنتی ویروس تولید می کنه فقط و یا برای شرکت های کوچک محصول تولید می کنه ، ولی اشاره ای به محصول مورد نظر نکرده

یا مثلا گفته Kaspersky برای شرکت های کوچک نرم افزار تولید می کنه ولی در محصولات کسپر ، نرم افزار برای شرکت های بزرگ هم هست .

محصولات نام برده شده همشون تجاری هستند و اشاره ای به محصولات شرکت های رایگان نشده .

ترتیب نام بردن محصولات هم عجیبه ! مثلا محصولی مثل Webroot رو که در ایران کمتر معروف هستند رو اول معرفی کرده و ESET رو در آخر !!!! در صورتی که می تونست محصولات رو به ترتیب حروف الفبا یا میزان معروف بودن محصول در کشور مرتب کنه .

اگر دقت کنین مطلب اشاره به خرید محصولات داره ، یعنی یه جورایی داره این رو میگه که بی خیال آنتی ویروس های رایگان بشین برید آنتی ویروس بخرین !!!!!!!!!!

هیچ گونه نمودار یا عکس و یا آمار ذکر شده از منابع موثق در مطلب نیست

________________________-

به طور خلاصه اگر نظر خودم رو بگم ، نوع این مطلب طوری هست که انگار یه کسی که تو فلان پاساز ، نرم افزار فروشی داره این مطلب رو نوشته !!!!!!!

جا داره مسئولان در ضمینه ایجاد مطالب آموزشی اون هم در ضمینه امنیت دقت بیشتری کنند !
    Last edited by Public Enemy; 15-02-2014 at 14:39.

6. 6 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون لینک پلیس فتا تقریبا تمام آنتی ویروس های تجریم رو نام برده که نماینده توی ایران ندارند.
    متن هم کاملا غیر تخصصی نوشته شده
    البته احتمال داره دورانتاش توی اون متن دستی داشته باشه

8. 3 کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (کارشناس Emsisoft)
    xman681's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    اصفهان يگانه شهر زيباي خدا

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    تشکر از اطلاع رسانیتون
    بنده با توجه تجربه ای که دارم و چیزهائی که دیدم و شنیدم , توصیه ای دارم به شما و دیگر دوستان
    هرگز به اینجور سایتها اطمینان نکنین .
    هرگز کامپیوتر رو به اینجور سایتها نسپارید
    شما اصلاً نیازی ندارین این ریسکها رو بکنین .
    فقط یک برنامه ی امنیتیِ خوب مثل کاسپر اینترنت سیکیوریتی نسخه ی اصلی نصب کنین و هرگز هم ایمیلهای مشکوک و ناشناس رو باز نکنین و همیشه هر سی دی یا فلاش مموری یا کارت حافظه ای که وصل میکنید به کامپیوتر اول اسکنش کنید با کاسپر به روز شده و هرگز یک فایل دانلود شده رو قبل از اسکن کردنش اجرا نکنین و دور سایتهای مشکوک رو خط بکشین , گارانتی مادامُ العمر که هرگز دچار مشکل نشه کامپیوتر شما .
    بسیاری از این سایتهای به اصطلاح اسکن, سایتِ سرقتِ اطلاعاتِ شما یا کلاهبرداری هست .
    بارها تو نت دیدم که مردم قربانی اونها شدند .
    کامپیوتر رو اسکن میکنند بعدش میگن کامپیوتر در خطره باید سریعاً آنتی ویروس نصب کنین
    بعدش معلوم میشه یا هدفشون فقط فروختن آنتی ویروس بودن یا بدتر از اون بوده یعنی پول رو میگیرند امت آنتی ویروسی در کار نیست .
    در امریکا و اروپا میلیونها دلار سر مردم کلاه گذاشتند همینطوری
    ارادتمند
    سلام

ممنون از اینکه تجربیات خودتون را با دیگران به اشتراک میگذارید ولی مطالب شما دارای اشکالات اساسی هست :

موقعی که شما یک آنتی ویروس خوب نصب میکنید :

1- بدون هیچ گونه دلهره ای میتونید فلاش و سی دی و ... را باز کنید و حتی اطلاعات آن را انتقال دهید
    2- براحتی میتونید ایمیل های ناشناخته را باز کنید و حتی پیوست ها را دانلود کنید
    3- براحتی میتونید وبگردی کنید و هر سایتی را دوس داشتید باز کنید
    4- براحتی میتونید فایل دانلود، نصب و اجرا کنید

دوست عزیز آنتی ویروس های دارای گارد فعال و لحظه ای هستند ( Real time protection ) که تمامی اتفاقات سیستم شما را رصد میکنه و در صورت مخرب بودن هر فایل یا رفتاری آن را مسدود میکنه

لطفا تلاش کنید اطلاعات درست و صحیح به کاربران ارائه کنید

با تشکر

10. 3 کاربر از xman681 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

واسه بیتدیفندر لایسنس رایگان گیر میاد؟
    فایروالش خیلی نا امید کننده هست تو سیستم های 64 بیتی بر عکس سیستم های 32 بیتی !

نورتون دیتابیسش چطوره؟
    در حد کسپر و بیتدیفندر هست؟فایروالش چی؟امیدی میشه بهش داشت؟
    لایسنس براش گیر میاد؟؟

و در آخر میمونه پاندا کلود که کلا تو تست ها خوب عمل کرده؛ولی مثبت کاذب زیاد داره!به کرک ها زیاد گیر میده؛واسه همین انتخاب آخر میذارمش...
    در مورد بیت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرم رو گفتم.
    اما درمورد پاندا کلود که خودم روی ویندوز 8.1 من دارم(فقط آنتی ویروس)
    در تستها هیچ فالسی نداشته.چون کلود هست و دیتابیس ثانیه به ثانیه آپدیت هست.
    اینجا هم میشه دید که هیچ فالسی نداشته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با توجه به توقعات شما که در پست های قبل نوشتی،هیچ محصولی پیدا نمیشه که تمام اون خصوصیات رو داشته باشه
    هر محصولی حداقل در یک مورد خواسته شما رو برآورده نمیکنه

اما جدای محصولاتی که نام برده شد من هم دو محصول دیگه معرفی میکنم:
    outpost internet security که فایروالش در تستها،بعد از کومودو و بالاتر از کسپر دوم شد.تنظیمات مختلف داره که هم میتونه مثل کومودو به تک تک حرکات نرم افزار گیر بده و هم اینکه کاملا سایلنت کار کنه.رابط کاربری ساده ای داره بدون گرافیک خاصی اما با تنظیمات مورد نیاز و کامل.
    البته آنتی ویروس کاملی نداره و من در کنار فایروالش،از پاندا کلود استفاده میکنم

همچنین میتونی f-secure رو هم تست کنی.عملکرد خوبی داره و همیشه جزو بهترینها بوده.محصول شرکتیش،جایزه سال رو از av test گرفت.

.............

ترتیب نام بردن محصولات هم عجیبه ! مثلا محصولی مثل Webroot رو که در ایران کمتر معروف هستند رو اول معرفی کرده و ESET رو در آخر !!!! در صورتی که می تونست محصولات رو به ترتیب حروف الفبا یا میزان معروف بودن محصول در کشور مرتب کنه .

به طور خلاصه اگر نظر خودم رو بگم ، نوع این مطلب طوری هست که انگار یه کسی که تو فلان پاساز ، نرم افزار فروشی داره این مطلب رو نوشته !!!!!!!

جا داره مسئولان در ضمینه ایجاد مطالب آموزشی اون هم در ضمینه امنیت دقت بیشتری کنند !
    وقتی اینجا خوندم وب روت رو اول نوشته گفتم حتما یه رابطه ای با سایت دیس.نا هست.رفتم به اون لینک دیدم منبعش سایت مخرب دیس.نا هست که تبلیغات چیش در همه سایتها حداقل چندباری بن شده(دوستان یادشون میاد)
    دیگه توقعی بابت مطلب مفید و جامع نیست

12. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان یه خبر تقریبا خوب !

Panda ورژن بتای Cloud Antivirus 2.9 رو منتشر کرد . این ورژن از نظر ظاهر شبیه محصولات 2014 پاندا شده .

البته از نظر من همون ظاهر قبلی بهتر بود

یه سری امکانات جدید هم مثل Wifi monitor هم اضافه شده و Process Montior هم که توی تنظیمات بود به صفحه اصلی منتقل شده و مقداری تغییرات بیشتر .

لیست امکانات جدید :

محتوای مخفی: Changes 

تغییرات اساسی در ظاهر نرم افزار به درخواست کاربران ، که بسیار شبیه به محصولات 2014 پاندا شده است . در صورت تمایل کاربر می تواند ویجت های مورد نظر خود را اضافه / حذف کند !

قابلیت جدید Wifi Monitor ، که می تواند به شما نشان دهد در حال حاظر چه کسانی از شبکه بی سیم شما در حال استفاده اند .

سبک تر شدن نرم افزار نسبت به ورژن قبل ، و امنیت بیشتر نسبت به ورژن قبل

اسکرین شات ها :
      محتوای مخفی: Screenshots 

البته برام عجیب بود چرا پاندا Data Shield رو حذف کرده !!!
    ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ

حال که از ظاهر Panda Cloud Antivirus خسته شده بودین اینو تست کنین . البته برام عحیبه پاندا چرا داره محصولاتش رو شبیه ویندوز های مایکروسافت می کنه !!!!

لینک دانلود :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همانند سایر محصولات بتای پاندا ، تا عرضه نهایی ( احتمالا ورژن 3.0 ) می تونین به رایگان از این محصول با تمامی امکانات ( فایروال ، USB Vaccine و ... ) استفاده کنید

خبر جالب اینه که بیش از 30 میلیون نفر در جهان از Panda Cloud Antivirus استفاده می کنند !!!
    Last edited by Public Enemy; 18-02-2014 at 00:29.

14. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه KiarashMa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام دوستان. برای این سیستم چه آنتی ویروسی پیشنهاد میکنید: Ram 8gb- core i7 - nvidia geforce 540m - windows 7 64bit
    دیتابیس قوی داشته باشه. سرعت سیستم رو زیاد پایین نیاره. حجم آپدیت ها خیلی زیاد نباشه

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان. برای این سیستم چه آنتی ویروسی پیشنهاد میکنید: Ram 8gb- core i7 - nvidia geforce 540m - windows 7 64bit
    دیتابیس قوی داشته باشه. سرعت سیستم رو زیاد پایین نیاره. حجم آپدیت ها خیلی زیاد نباشه
    Emsisoft Anti-Malware

17. این کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •