دوست عزیز نامداران که شما تو پرشین تولز ازشون سوال کردی و نداشتن، نمایندگی رسمی سنهایزر در ایران هستن. وقتی اونا ندارن شما میری از ریسلرهای پایتخت و جمهوری سوال میکنی؟! خب معلومه که اونا هم ندارن!
دوست عزیز نامداران که شما تو پرشین تولز ازشون سوال کردی و نداشتن، نمایندگی رسمی سنهایزر در ایران هستن. وقتی اونا ندارن شما میری از ریسلرهای پایتخت و جمهوری سوال میکنی؟! خب معلومه که اونا هم ندارن!
حرفه حسابه دیگه!![]()
خوب یکیش که موجوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
نیست متاسفانه...چاره اکثرا الکی مینویسه.صبح ثبت سفارش کردم زنگ زدن که نداریم.
سلام به دوستان عزيز
خوب ،بعد از راهنماييهاي مفيد كاربر t-jays امروز يه هدفون سوني XB500 از نمايندگي پايتخت به قيمت ٢٣٣تومن خريداري كردم
البته بعد از تست كردن مدلهاي 201,202,419و215pro
مدل xb1000 رو هم توي نمايندگي جمهوري تست كردم
واقعا براي مصرف من(بيس بسيار زياد) بهترين انتخاب همين مدلهاي xb سوني بودن
البته به نظرم اومد كه مدل١٠٠٠ بيش از اندازه بزرگه!
به هر حال اگر دوستان نياز داشتن يه ريويوي آماتورانه ميتونم خدمتشون ارائه كنم
از دوست عزيزمون هم،جناب j-tays (كه متاسفانه اسم شريفشون رو هم نميدونم)كمال تشكر رو ميكنم بابت راهنمايي عاليشون
یه سوال داشتم
وقتی xb1000 رو تست کردین بیس زیادش باعث نمیشد قسمتای عمده موسیقی شنیده نشن؟
جزئیات موسیقی رعایت میشد یا مثل هدفونای بیتس فقط دیپس دیپس میکرد؟
مرسی
سلام دوستان
من یک هندزفری میخوام که سیمش کوتاه باشه چون ام پی تری پلیر رو به یقه لباسم وصل میکنم, نمیخوام سیمش تو دست و پا باشه
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن و مدل ها رو از ارزون به گرون بگن .
متشکرم
سلام
ببينيد به قول دوستمون،وقتي يه هدفون روي بيس تاكيد زيادي داره،خود به خود باعث ميشه كه بيس بيشتر از قسمتهاي ديگه به چشم بيان
يعني جزئياتي كه توسط xb1000 شنيده ميشد،شايد به اندازه ي 215pro دقيق و حساب شده نباشه( البته اين تفاوت هم كاملا جزئي هست)،اما مسلما خيلي سرتر از هدفونهاي بيتس هست كه فقط دوبس دوبس رو خوب ارائه ميدن!
پست اضافه.. حذف شود
Last edited by dark fear; 15-07-2013 at 00:35.
سلام دوست عزیز میشه بگین هدفون های سنهایزر رو کجا تست کردین؟
در ضمن ریویوی خودتون ازاین چند مدل رو هم درج کنین خوشحال میشیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)