تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 421 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

طریقه رفتارتون با اونایی که فقط زمانی که کارتون دارند اس ام اس میدن چطور باید باشه ؟ ( از اونایی که سالی یه بارم حال و احوال هم نمیپرسن ) .
    چرا خانوما فکر می کنند اگر بگن "فلانی جون" مردا کارشونو راه میندازن ؟ من که بدم میاد
    از این قشر بسیار متنفریم
    به روش نیارید که فهمیدید میخواهد سو استفاده کنه و بعد به شیوه بسیار حرفه ای یه پیچ بزنید و طرف رو دست به سر نمایید و بزارید به درد خچد بمیره [emoji39] [emoji39] [emoji39] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

طریقه رفتارتون با اونایی که فقط زمانی که کارتون دارند اس ام اس میدن چطور باید باشه ؟ ( از اونایی که سالی یه بارم حال و احوال هم نمیپرسن ) .
    چرا خانوما فکر می کنند اگر بگن "فلانی جون" مردا کارشونو راه میندازن ؟ من که بدم میاد
    همیشه آدما بدی نیستن...

شاید فقط بلد نیستن که خوب‌صحبت کنن و از ترس‌ناراحت شدن طرف‌مقابل زیاد سراغش نمیرن که خراب نکنن...

من خودم از این طور آدما خیلی خوشم میآد مزاحمت نمیشن و وقتی کارت دارن میان و تو هم اگه بتونی بهتره دریغ نکنی چون هر آمدی‌یه شدی هم داره...

البته و صد البته گاهی خودت میفهمی‌طرف هدفش ش سو استفاده اس‌که اینطوری‌کلا داستان فرق داره...

3. 2 کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

اول اینکه با گرفتاری های دنیای امروزی, دیگه اینکه طرف فقط موقع نیاز سراغ بگیره تعجب اور نیست. اگه اس ام اس داد شما هم تو جوابش با کمال احترام میگی زنگ بزن درست توضیح بده ببینم چکار داری! ولی‌اگه کاری از تون برمیاد به نظرم انجام بدید بهتره.

دوم اینکه هرکس طریقه ای رو برای معاشرت میپسنده ولی قضاوت کردن جالب نیست ....

Last edited by Demon King; 20-03-2015 at 08:46.

5. 4 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    من اگر باشم سعی میکنم از انجام دادن کاره مد نظر طفره برم! به خودتون برمیگرده ببینید ته دلتون مایل به انجام اون لطف در حق شخص هستید یا خیر
    بنظرم رودربایستی در این مورد جایی نداره

نمیشه همه خانومها رو یکسان دونست و جمع بست! البته عده ای این اخلاق رو دارن متاسفانه
    ولی بعضی ها هم تکیه کلامشون هست و حتی در صحبت های رایج بین همجنس ها هم از جون و الفاظ مشابه زیاد استفاده میکنند

7. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان عزيز من به خواستگاري دختر خانومي رفتم که فقط به خاطر يک شرط توافق انجام نشد
    ما در شهرستان زندگي ميکنم و کارمند هم هستم ولي ايشون چون قصد دارند از شهرستان برود (به مرکز استان) راضي به ازدواج نميشن. من هم نميتونم انتقالي بگيرم

به نظرتون چکار کنم؟ پيشنهادي داريد؟
    سلام دوست عزیز
    هرکسی در زندگیش اولویت هایی داره
    ایشون و شما عاشق هم نبودید که انتظار فداکاری بره!
    میشه گفت جفتتون منطقی حرف و تصمیم گیری میکنید و این ایرادی بهش وارد نیست
    بنظر من همه چیز به تصمیم خودتون برمیگرده
    ببینید ایشون ارزش این اقدام رو داره؟ (جابجا شدن)
    و اگرنه بنظر من اصرار احتمالی اطرافیان در جهت راضی کردنه ایشون فایده ای نخواهد داشت...

9. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان عزيز من به خواستگاري دختر خانومي رفتم که فقط به خاطر يک شرط توافق انجام نشد
    ما در شهرستان زندگي ميکنم و کارمند هم هستم ولي ايشون چون قصد دارند از شهرستان برود (به مرکز استان) راضي به ازدواج نميشن. من هم نميتونم انتقالي بگيرم

به نظرم نه
    شما اگر شغلتون دولتی باشه فکر کنم بتونید جا به جا بشید ولی ممکنه طول بکشه اگر هم ازاد هست که خوب انجام این تغییر خیلی سخته اگر هم شرکت خصوصی و .... هست بازم نمیشه چون مجبورید یک موقعیت خوب رو از دست بدید و معلوم نیست که در اینده باز هم بتونید به دستش بیارید یا نه یه نوع قمار هست به نظرم مگر این که همون طور که دوستان گفتند ببینید واقعا طرف ارزش این کار رو داره حرف بزنید و بگید اقا من حاظرم در اوین فرست جا به جا بشم ولی فعلا این شرایط رو ندارم و نکته دیگه اگر فامیل شما تو همون محل زندگی شما(شهر شما)هستن ایا حاضرید که از اونا جدا بشید؟ ایا اون طرف حاضره که از خانواده و فامیل هاش جدا بشه؟ این حرف که ما میریم هفته ای یک بار میبینیم و اینا حرفه و عمل نمیشه در اکثر مواقع ما خودمون داریم توی فامیل من یکی از دایی هام رو سالی دو بار سه بار بیشتر نمیبینم اون ها هم همه فامیلشون اینجا هستن الان یه جورایی منزوی شدن ولی خوب فامیل ما راحت افراد و عضو جدید رو قبول میکنن و به راحتی میتونن برگردن یا شما هم این شرایط رو دارید؟ میتونید؟
    به این که الان من دارم اون رو میبینم و اون هم من رو میبینه نگاه نکنید این جالب نیست به شکست میرسه مگه چقدر دو نفر میتونن هم دیگه رو سرگرم کنن یک سال دوسال سه سال بیشتر میشه؟ مگر این که خیلی خلاق باشن یا بتونن دوست ها و رفیق های جدید که بتونن باهاشون ارتباط نزدیک برقرار کنن پیدا کنن میتونید این پتانسیل رو دارید؟
    شما اینا رو در نظر بگیرید و تصمیم بگیرید
    اگر تموم اینا جوابش طوری هست که بشه برید بعد ازشون یک وقت مناسب بگیرید و بگید مثلا من یک ماه وقت میخواهم تا ببینم میتونم منتقل بشم یا نه بعد تصمیم بگیرید
    در ظمن به این که شما تو یک شهر کار کنید و همسرتون تو محل دیگه زندگی کنه حتی فکر هم نکنید چون خیلی سخته بعد شما در نظر بگیرید اگر بچه دار شدید میتونید بچه رو بزارید یک جا و هفته ای مثلا یک بار بچه تون رو ببینید؟ ما داشتیم تجربه اش رو تو نزدیکان خیلی سخته فاصله ای که بین بچه ها و پدر افتاد خیلی مشکل ایجاد کرد و دعوا هایی که حتی تو یک هفته هر روز با هم داشتن پدر و بچه هاش سخت بود هم برای پدر هم برای مادر هم برای بچه ها اینا رو در نظر بگیرید و بعد تصمیم بگیرید
    اما دوستی داشتم که پدرش تو جنوب کار میکرد تو شرکت نفت ولی خانوادش اصفهان بودن ولی بازم پدر و بچه ها رابطه فوق العاده ای داشتن من یادمه مثلا پدره میومد هر وقت اصفهان بود دنبال بچه ش و پسره تو تموم موقعی که باباش بود خاطراتی که باپدرش داشت رو با ماهم میگفت مثلا میگفت رفتیم پارک و نمیدونم شهر بازی و ... و نمیدونم باهم فلان بازی رو کردیم و این حرفا که دست کمی از کسایی که پدرشون کنارشون بود نداشت
    من قصد ندارم که ته دلتون رو خالی کنم ولی زندگی همینه شما در نظر بگیرید اینا رو و بعد تصمیم بگیرید مثل دومثال کاملا متناقضی که زدم شکا جزو کدوم دسته اید این تعیین کننده هست
    شما میتونید جدا بشید یا نه نمیتونید اون طرف فکر اینا رو کرده یا نه نکرده

ببخشید اگر طولانی شد وحالت نصیحت گونه داشت و حتی تکراری بود

11. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

هیچی از خیرش بگذر.
    1-تسلیم درخواست زن شدن غیر مردانه ترین کاری هست که یه مرد میتونه بکنه. در وهله اول جذابیت شخصیت خودت رو کم کردی.
    2-تسلیم درخواست یه زن شدن این تفکر رو در ذهنش جا میندازه که هر درخواست دیگه ای هم داشت شما موظف هستید اطاعت کنید.
    Last edited by Captain_America; 20-03-2015 at 11:25.

13. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هیچی از خیرش بگذر.
    1-تسلیم درخواست زن شدن غیر مردانه ترین کاری هست که یه مرد میتونه بکنه. در وهله اول جذابیت شخصیت خودت رو کم کردی.
    2-تسلیم درخواست یه زن شدن این تفکر رو در ذهنش جا میندازه که هر درخواست دیگه ای هم داشت شما موظف هستید اطاعت کنید.
    این دیگه مال عهد عتیقه این تفکر چیه دوست عزیز هر خواسته یا هر حرفی که منطقی باشه باید قبول بشه حالا میخواهد حرف زن باشه یا مرد حرف منطقی درسته و باید عمل بشه منتقی بودن رو هم افراد خودشون تو موقعیتی که هستن بادلیل و مدرک و حرف حساب باید تایید کنن و یا رد کنن حالا اگر خواسته موقع خوبی بیان نشده باید تو ضیح بدید که چرا الان نمیشه اگر کلا منطقی نیست باید بتونید توضیح بدیدربه این دلیل منطقی این خواسته بی جا هست و درست نیست برای خواسته ای هم که دارید باید بتونید دلیل بیارید که چرا منطقی هست و درسته
    زن ها از نظر عقلی و فکری از مرد ها کمتر نیستن حتی گاهی اوقات خیلی هم قوی تر هستن و بهتر میتونن عمل کنن و درست تر عمل میکنن
    لطفا تفکرتون رو تغییر بدید

ببخشید اگر ناراحت شدید ولی این تفکر قابل قبول نیست و دارید ارزش مادر و خواهر و همسر و دختر خودتون رو پایین میارید و بهشون میگید شما نمیفهمید و اونا رو موجود بدون فهم و درک میدونید

میشه خواهش کنم دلیل بیارید که چرا این طور فکر میکنید و اونا رو فاقد حق اظهار نظر میدونید؟

بازم معذرت اگر که ناراحت شدید چون سخته قبول کردن و شنیدن انتقاد از شیوه تفکر و اعتقاد هر شخصی برای اون شخص

15. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خانم ها رو و نیازهاشون و خواسته هاشون رو از خودشون هم بهتر میفهم اگه تو یه چیزی تو زندگی به خودم نمره بالا بدم همین مورده.
    با توجه به شرایطی که ایشون پرسیدند این خانم اگه با ایشون ازدواج کنن به عبارت عامیانه سوارشون میشن (نمیدونم اگه عبارت مناسبی نیست پوزش میخوام زبان اول من فارسی نیست) آخرش میشن از این مردهایی که پاکت خرید دستشونه دارن دنبال زنشون تو بازار میدوند. ببخشید که صریح و رک میگم.
    زن و مرد قبل از اینکه جذب عقل و استدلال و منطق یک دیگه بشن جذب مردانگی و زنانگی یکدیگه میشن این اصل لایتغیر طبیعته. یه سری کارها اصولا مردانه هست یه سری زنانه حالا هر جا که جای نقش های جنسیتی عوض بشه آخرش یه جایی مشکل خودش رو نشون میده.
    البته خیلی مردها به این مشکل نمیگن کلمات جایگزینی مثل تفاهم و همفکری و ... هست برای سرپوش گذاشتن روی کاستی های مردانگی شون.

17. این کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خانم ها رو و نیازهاشون و خواسته هاشون رو از خودشون هم بهتر میفهم اگه تو یه چیزی تو زندگی به خودم نمره بالا بدم همین مورده.
    با توجه به شرایطی که ایشون پرسیدند این خانم اگه با ایشون ازدواج کنن به عبارت عامیانه سوارشون میشن (نمیدونم اگه عبارت مناسبی نیست پوزش میخوام زبان اول من فارسی نیست) آخرش میشن از این مردهایی که پاکت خرید دستشونه دارن دنبال زنشون تو بازار میدوند. ببخشید که صریح و رک میگم.
    زن و مرد قبل از اینکه جذب عقل و استدلال و منطق یک دیگه بشن جذب مردانگی و زنانگی یکدیگه میشن این اصل لایتغیر طبیعته. یه سری کارها اصولا مردانه هست یه سری زنانه حالا هر جا که جای نقش های جنسیتی عوض بشه آخرش یه جایی مشکل خودش رو نشون میده.
    البته خیلی مردها به این مشکل نمیگن کلمات جایگزینی مثل تفاهم و همفکری و ... هست برای سرپوش گذاشتن روی کاستی های مردانگی شون.
    نه بازم به نظرم درست نیست
    چطور ممکنه که کس دیگه از من بهتر بدونه که چه چیزی میخواهم ممکنه من نتونم تو اون موقعیتی که هستم متناسب با خواسته ای که دارم عمل کنم و نیاز به کمک و راهنمایی داشته باشم ولی این که من بگم که نه تو نمیفهمی چی میخواهی و من میدونم غلطه مثال بزنم فکر کنم بهتر بیان کرده باشم منظورم رو مثل این میمونه که من یه دکتر به من بگه من میدونم تو چته ولی تو نمیدونی خوب این درست نیست من یه مشکلی دارم ولی خوب ممکنه راه حل مشکلم رو ندونم و نیاز به راهنمایی داشته باشم یا دارم یه راه غلطی رو برای حل مشکل خودم تجویز میکنم و عمل میکنم بهش و یکی بیاد راهنماییم کنه
    اون طور بودن غلطه ولی خوب اینم که بگیم نه من نمیکنم چون پرو میشه غلطه تا یک جایی ادم راه میام ولی بیشتر رو وقتی که قرار هست من خودم رو اذیت کنم و مجبور بشم هم اوقات خودم رو تلخ کنم هم اون رو این کار رو نمیکنم هر وقت دیدم سختمه میگم من بیشتر نمیتونم و بهم فشار میاد اگر میخواهی من میرم یک جا میشینم و تو خریدت رو انجام بده و بیا فلان جا با هم بریم یا مثلا میگم بیا یک روز دیگه بریم من امروز خسته شدم نمیتونم دیگه و سر حرم هم میمونم که نمیتونم و خسته شدم و فشار بیخود به خودم نمیارم و خودم رو کوچیک نمیکنم و پاچه خاری و باج هم نداریم وقتی منطقی حرف میزنن انتظار داریم که منطقی هم عمل بشه قول بیخود هم نمیدم وقتی میگم مثلا فردا میام هر جور شده فردا میرم ادامه خرید رو
    این درسته هیچ کدوم کامل نیستن ولی بستگی داره که نگاهمون نسبت به مردانگی و زنانگی چی باشه اگر مرد رو یه ادم زبون نفهم میدونیم و زن رو یه موجودی که فقط باید به حرف شوهرش و پدرش عمل کنه و خودش اخنیار نداشته باشه قبول ندارم مرد رو نقش حمایت کنندگی رو میدم بهش و بیشتر و زن رو هم نقش ارامش دهنده به شوهرش نه موجودی که نیازمند که بدون مردش هیچ کاری ازش برنیاد بله ممکنه هر کسی یه چیزی ازش برنیاد و طرف مقابل مجبور به جبرانش باشه زن رو نباید لوسش کرد و بیمسئولیت گذاشتش ولی خوب این فشار هم بیاریم یا حق نظر دادن و ... بهشون ندیم مرد رو هم نباید مرکز فشار قرارش داد و هر کاری که زنش گفت مثل یک نوکر برای زنش باشه و خانوم مثل یک شاهزاده که نباید هیچ مسئولیت و ... داشته باشه گذاشت
    بله یک سری کار ها رو زن ها نمیتونن درست انجام بدن و یک سری رو مرد ها ولی نفر به نفر فرق داره
    هیچ کس کامل نیست دوست عزیز و همکاری کردن با زن ها رو من اسمش رو کاستی مردونگی و ... نمیزارم اسمش رو فهمیدگی و درک متقابل میزارم
    شما نباید از حقوق خودتون کوتاه بیایید ولی نبایدم اون طرف رو بهش دستور بدید و مثل برده مجبور به گوش کردن به حرف شما
    من یه بار بایکی از دخترای فامیل به خواست خودش (چون اطلاعاتم خوب بود البته خودش هم اطلاعاتش بد نبود)رفتم برای خرید گوشی من اول میخواستم که من برای فروشنده بگم که چی بیار و .... بعد گفتم که چرا این کار رو بکنم و تحت فشار بزارمش گفتم بزارم خودش بگه بعد من فقط حمایتش میکنم و اگر دیدم داره اشتباه میکنه و سرش رو کلاه میزارن و شتباه میکنه من مداخله میکنم و دیدم واقعا خوب از پس خودش بر اومد و خیلی قشنگ خواسته هاش رو گفت گفت میخواهم فلان باشه فلان باشه و این مدل و این طوری گفتم خوب برای داشتن ایم مشخصات این گوشی رو هم دیدم من که اینا رو داره و اونجا مقایسه میکردیم و خود طرف انتخاب کرد و گوشی واقعا خوبی رو هم خرید و موقع خرید هم گفت خودم میام انتخاب میکنم منم اعتماد کردم و قبول کردم و خودش رفت بهترین جنس رو با بهترین قیمت خرید و اومد من فقط نکات رو موقع خرید رو بهش گفتم همین و خیلی خوشم اومد که میتونست این قدر خوب از پس خودش بربیاد وبهش نگفتم که نه تو به این احنیاج نداری واین برات بهتره من اونجا حامیش بودم نه کسی که تو دستو پاش باشه و بهش فشار بیاره و اذیتش کنه و عقل و منطقش رو زیر سوال ببره فکر میکنم کسی که مثل من عمل کنه خیلی جذابیت بیشتری داشته باشه وحتی بعد از این که رفت خرید خودش زنگ زد وگفت که اره رفتم این جا این اتفاق ها افتاد واین طور شد و این رو خریدم و دیدم درست عمل کرده و خیلی خوش حال شدم حتی گفت چه کسایی رو اشنا دیده اونجا و کمکش کردن که خرید بهتری داشته باشه و نسبت هاشون رو هم گفت هم اون خوش حال بود هم من که اون تونست به خواستش برسه و من تونستم راهنماییش کنم و تجربه هام رو در اختیارش بزارم
    Last edited by 1376MAXIMUM; 20-03-2015 at 13:34.

19. 3 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •