به نظرم شیمی هر چه مباحث بیشتری بخونی بهتر! بیشتر مباحث که می خونیم تو یاد گیری مبحث های دیگه کمک می کنه
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
امروز ازمون بود! رسما به گا رفتم
به نظرم شیمی هر چه مباحث بیشتری بخونی بهتر! بیشتر مباحث که می خونیم تو یاد گیری مبحث های دیگه کمک می کنه
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:33 PM ----------
امروز ازمون بود! رسما به گا رفتم
سر آزمون رفتی ؟ یا مثل من نشستی خونه افسوس خوردی ؟
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
10 سال کنکور ریاضی کانون ولی درسنامه هاش کامل نیست اگه صرفا درس نامه می خوای رمزینه بخون ( فقط حجمش زیاده)![]()
Last edited by monaa; 26-03-2012 at 19:14.
رمزینه یه کم وقتتو میگیره ولی خیلی خوب توضیح داده......
کسی میدونه کنکور زبان رتبه زیر 50 چه درصدایی میخاد؟؟؟
(فقط ادبیات از 40 بالاتر نمیره)
من امروز ازمونو حسابی خراب کردم ولی باعث شد متحول بشم![]()
سلام، کسی راه سریعی در مورد شمردن واج، تکواج، واژه و ... بلده؟
نرفتمسر آزمون رفتی ؟ یا مثل من نشستی خونه افسوس خوردی ؟
نرسیده بودم بخونم واسه همین تصمیم گرفتم نرم
سلام داداش
تو که الان باید ترم اخر باشی
نگو که میخای دوباره بری دانشگاه![]()
مثل اینکه یوزرم باعث شده اشتباه کنین
اون alone_boyـی که شما میشناختین الان یوزرش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم همین پست جواب خوبی باشه:
یعنی نخوندن و عقب موندن یک اشتباه، نرفتن به آزمون هم یه اشتباهه دیگه!
بچه ها 2 تا سوال مهم !!
بین درس های هندسه ی تحلیلی و گسسته ، کدوم آسون تر هست ؟ میخوام تابستون یکی از اینهارو کلاس برم و نصفش رو بخونم ( میخوام سخت تره رو برم کلاس! )
و سوال دوم :
توی برنامه کانون برای تابستون پیش ، مثلا قسمت ریاضیاتش ، 2 نوع برنامه داره ، یکیش که اجباری هست و نوشته همه باید پاسخ بدهند، یکی دیگه هم اختیاری هست که میگه یکی از این 2 تارو انتخاب کن! توی ریاضیات، قسمت حسابان اجباری هست و برای اختیاری ریاضی 2 و دیف هستش ، اما من میخوام تو تابستون فقط دیف و ریاضی 2 رو بخونم چون حسابان رو امسال خوب خوندم، نمیشه اون قسمت اجباری رو نزنیم در عوضش هر 2 قسمت اختیاری رو بزنیم ؟
لطفا یکی توضیح بده
مرسی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)