سلام
تقدم و تاخر در انتخاب رشته آیا تاثیری داره ؟ یعنی اولویت 1 با 50 از لحاظ احتمال قبول شدن ؟
سلام
تقدم و تاخر در انتخاب رشته آیا تاثیری داره ؟ یعنی اولویت 1 با 50 از لحاظ احتمال قبول شدن ؟
نه به ترتیب علاقه مرتب کنید.هر کدومو قبول شید اونو می رید حالا می خواد اولی باشه یا شماره 100 امی!
نه احتمال قبولی یکسانه ولی تو هر رشته ای که قبول شده بقیه انتخابات بررسی نمیشن و باید تو همون کدی که قبول شدی ثبت نام کنی
رتبه 4400 منطقه یک
بهترین رشته هایی ه تو تهران میشه رفت چیه؟
رتبه کشوری اصلا مهم نیست
اون رتبه در سهمیه هست که مهمه مثلا یارو می گه شدم 2000 یعنی تو سهمیه شده 2000 نه کشوری
ببخشید اینو ولی باید اضافه کنم که نه هر رشته ای!
شما اگه نیمه متمرکز بین المللی انتخاب کنید .اگه نمره قبولیشو بیارید دوتا شو قبول می شید
اینم در نظر داشته باشید قوانین بین المللی مثل روزانه هستش یعنی با قبولی در اون یکی از دو نوبت استفاده از دانشگاه سراسری رو از دست می دید.(اینو تو بخش اول پیوست ها و دفترچه انتخاب رشته 1 هم نوشته)
آره...
به غیر از نیمه متمرکز ها
ولی عمدتا بروبرچ اینجا منظورشون متمرکزهاست!
راستی پارسال باید رشته های نیمه متمرکز رو تو 10 تا اولویت اول میزدیم امسال هم همینطوره؟
(محض یادآوری بود! )
دوست من این رو هم در نظر بگیر:
مثلا شما شدی 900 یک رشته تا 1000 میگیره 1 رشته تا 2000 یعنی 2 تاشو قبولی و هر 2 رو هم دوست داری ولی قطعا اونی که تا 1000 میگیره دانشگاه بهتریه یا رشته بهتریه. شما اگه تو انتخابات اول رشته ای رو بزنی که تا 2000 میگرفته و بعد اون یکی بهتره رو بزنی خوب تو همون اولی قبول می شی و دومیه رو از دست می دی (انتخابت می سوزه)ولی اگه اول اون بهتره رو بزنی خوب اینو قبول می شی و می ری همین بهتره. ولی اگه قبول هم نشدی انتخاب بعدیت که رشته 2000 بود رو حتما قبول می شی ولی در حالت اول اگه رشته 2000 رو قبول نشدی رشته 1000 رو هم قبول نمی شی
امیدوارم فهمیده باشی چی می گم![]()
بچه ها مکانیک اطراف شهر خودمون بمونم(حتما قبول میشم)،یا مهندسی کشتی سازی امیرکبیر؟؟![]()
اره ولی گفتم یهو اگه کسی اینم خواست بدونه از دستش نده دومی رو.اره رشته های با شرایط خاص (بورسیه ارتش . بورسیه فلان و ...)تو دفترچه نوشته باید تا انتخاب دهم نوشتتشون (ولی دهم نمیشه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)