تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 2608 اولاول ... 1962462862922932942952962972982993003063463967961296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 26071

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام اقا ما هم از همین اینترنت داغون مخابرات داریم الان ده روزه واقعا اعصاب خورد کن شده .حالا یه مشکل دیگه که من دارم اینه که من از سایتهای دانلود داخلی مثل وطن دانلو و میهن دانلود میتونم باسرعتی که انتظار میره دانلود کنم ولی از سایتی مثل رپید شیر اصلا نمیتونم دانلود کنم به نظرتون علت چیه؟؟یعنی تنظیمات مودم رو باید عوض کنم؟بهشون زنگم زدم کارشناسشون میگه تو کل تهران سرعت افت پیدا کرده راستی منطقمم پاسدارنه کسی از این منطقه هست این مشکل و داشته باشه؟این منطقه بدون هیچ مدرکی تا 512 هم میده ولی اگر کیفیتش همین باشه به درد خودشون میخوره من سرعتم تا دور وز پیش 128 بود که فقط قبض تلفن رو که تازه به اسم خودمم نیست بردم و سرعتشو کرد 256

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

سلام اقا ما هم از همین اینترنت داغون مخابرات داریم الان ده روزه واقعا اعصاب خورد کن شده .حالا یه مشکل دیگه که من دارم اینه که من از سایتهای دانلود داخلی مثل وطن دانلو و میهن دانلود میتونم باسرعتی که انتظار میره دانلود کنم ولی از سایتی مثل رپید شیر اصلا نمیتونم دانلود کنم به نظرتون علت چیه؟؟یعنی تنظیمات مودم رو باید عوض کنم؟بهشون زنگم زدم کارشناسشون میگه تو کل تهران سرعت افت پیدا کرده راستی منطقمم پاسدارنه کسی از این منطقه هست این مشکل و داشته باشه؟این منطقه بدون هیچ مدرکی تا 512 هم میده ولی اگر کیفیتش همین باشه به درد خودشون میخوره من سرعتم تا دور وز پیش 128 بود که فقط قبض تلفن رو که تازه به اسم خودمم نیست بردم و سرعتشو کرد 256

من هم بچه محلت هستم بله کل تهران و ایران همینه ولی isp ها اوکی هستند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با یک Connection سرعت خیلی کمه:

اما با 8 تا ماکزیمم میشه:

در اینکه سرعت دانلود بده شکی نیست اما وقتی با IDM میشه با آخرین سرعت دانلود کرد، چرا برم با IE دانلود کنم؟!

من با cmd از گوگل پینگ میگیرم، حداقل 20% packet lost داره.

(راستی ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -t رو بزنین... پینگ 35 ، 0% lost !!!)

اگه یادتون باشه، یه دفعه همه چی خراب شد. یعنی به خاطر مصرف کننده ها نیست.
    کلاً مخابرات داغون شده. چیکار میتونیم بکنیم؟
    2 ماهه نتونستم آنلاین بازی کنم
    خسته شدم

4. این کاربر از |Arman| بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gheymeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه ها من یه سرویس 128 از مخابرات گرفتم . مودم هم tp-link 8817 هم گرفتم . همه چیز رو وصل کردم . و کانفیگ هم تو 192.168.1.1 ست کردم . و اینترنت وصله ولی هیچ سایت رو نمیاره . مشکل از کجاست؟

7. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

به خدا اگر هر ایرانی از برنامه IDM استفاده نکند و همه با هم اعتراض اینترنتی داشته باشند تا حالا در حد اروپا بودیم و محدودیتهای متفرقه را برداشته بودند
    دادا کلا اینترنت و سرویس دهیش در ایران مرتبط با مسائل سیاسی هست و اونجور که سیاست این کشور می طلبه پیش میره.....اونطوری که ما میخوایم هیچ وقت نمیشه مطمن باش..

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

آقا سلام به همگی من تا 2 هفته پیش پینگم از 130 بالا تر نمیرفت time out هم نمیداد

الان شده 280 یا 380 یا حتی به 450 هم میرسته TIME OUT هم خیلی میده برای شما این طوری نشده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا سلام به همگی من تا 2 هفته پیش پینگم از 130 بالا تر نمیرفت time out هم نمیداد

الان شده 280 یا 380 یا حتی به 450 هم میرسته TIME OUT هم خیلی میده برای شما این طوری نشده ؟
    همین دو صفحه اخیر رو بخونید میبینید که درد همه است....

11. این کاربر از arashpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehrankhanhoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا من خودم هیچ زنگی نزدم وایسادم تا درست شه
    چرا درست نمیشه قدیم که خوب بود الان مگه چی شده ؟

داره خودمونی میشه T_E_X_A_S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تو سایت مخابرات جایی نداره یوزر و پسورد رو بزنی اطلاعاتتو بگه یا ریز کارکردتو (بخوای ببینی چه ساعت های چقدر دانلود کردی) و ..... ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •