خوب یعنی بعد از 8% خاموش شد بزنم 5 ساعت بعد بزنم تو شارژ ؟!
پس این قضیه که میگن مثلا تا 4% استفاده بشه بعدش Hibernate بشه تا 5 ساعت چیه ؟یعنی این Hibernate الکیه ؟؟؟
خوب یعنی بعد از 8% خاموش شد بزنم 5 ساعت بعد بزنم تو شارژ ؟!
پس این قضیه که میگن مثلا تا 4% استفاده بشه بعدش Hibernate بشه تا 5 ساعت چیه ؟یعنی این Hibernate الکیه ؟؟؟
دوستان من تنظیمات رو روی هایبرنیت میزارم ولی وقتی به 8% میرسه یکم میره توی هایبرنیت انگار ولی زود خاموش میشه !!
چه کنم ؟
ببین شما رو یه درصدی باید بذارید که مطمئن باشی hybernate می شه.مثلا اگه بذاری رو 3 درصد و رو 8 درصد خاموش شه دیگه رو هایبرنیت نرفته.اون 8 درصد هم احتمالا برمی گرده به فرسودگی باطری که خطا داره.یعنی بازری تموم شده و خاموش شده.گه فکر می کنی رو 8 درصد باطری به علت خالی شدن خاموش می شه در صد هایبرنیت رو زیاد کن.مثلا بذار 10 درصد.ولی بیشتر بذار رو هایبرنیت بمونه.مثلا شب یه جور تنظیم کن که کارت تموم شد خاموش شه و صبح بزن به شار÷اینکه رو هایبرنیت باشه یعنی باطری کم کم خالی می شه.اگه خود باطری خالی شه و یهو خاموش شه هم واسه باطریهای لیتیومی خیلی ضرر داره هم دیگه هایبرنیت نشده.البته هنوز مطمئن نیستم تو حالت هایبرنیت هم باطری دی شار÷ می شه یا نه.چون یه جورایی مثل شات دان هست.برعکس sleep.شاید هم می گن بذارید رو هایبرنیت واسه اینکه باطری کاملا دی شار÷ نشه
به هر زوری بود بردمش روی هایبرنت روی 9%
صبح پاشدم ذیذم هنوز روی هایبرنت هست
روشنش کردم کار کردم یکم باز رفت روی هایبرنیت هی روشن کردمو رفت تا رسید به 3% بعد دیگه دست نزدم تا 5 ساعت بازم روی هایبرنیت بود یکم کار کردم خاموش شد یهو بعد 2 ساعت زدم توی شارژ دوباره یه ساعت روشن نکردم حالا دیدم Wear Level شده 13% قبلا 27% بود
خوشحال شدم ولی الان زود شارژش تموم میشه !رفته روی اعصابم(زودتر از قبل که خوب بود شارژ خالی میکنه!)
خب شما روی هایبرنیت می ذاری دیگه نباید دوباره باهاش کارکنی که خاموش شه.بزار چند ساعت بمونه و بعد در حالت خاموش شار÷ کن دیگه.باطری حساسه باهاش بد تا کنی خراب م شه خب!اگه 13درصد شده لابد کالیبره شده.ولی سعی کن کالیبره کردن رو درست انجام بدی.همونطور که همه و کمپانی گفتند.بعد شما از کجا فهمیدی صبح روی هابرنیت بوده؟مگه هایبرنیت دستگاه رو خاموش نمی کنه؟!هایبرنیت می کنی سیستم انگار شات دان شده دیگه
از اونجایی معلومه که چراغ پاور دستگاه و یه چراغ دیگه که سمت چپ دستگاه هست چشکک میزنه !
یه برنامه نصب کردم به اسم Bitcal البته نصبی نیست روش کلیل میکنی فعال میشه مثل Portable که یه گزینه به اسم Fast Discharge داره فکنم اون فعال بود که زود خالی میکرد
حالا برنامه رو که باز میکنم پیش فرضش روی Fast Discharge هست میزارم روی Slow Discharge و میبندم دوباره که بازش میکنم میرهر روی Fast Discharge
یه وین میخوام عوض کنم ،کلا دلک دیگه با این وین نیست
با سلام به دوستان.
من یک سوالی داشتم .
میخواستم بدونم اگه از خارج لپ تاپ بیارم با خودم چند تا میشه اورد و چقدر گمرگی میگیرن؟
میخوام برم تایلند
خب چراغ پاور برای چی روشنه؟مگه کابل رو در نمیارین موقع discharge?!من تا اونجا که یادمه وقتی هایبرنیت می کنی سیستم یه جورایی شات دان می شه اگه اشتباه نکنم.الان حسش نیست تست کنم.چون رو دانلوده!به هر حال مراحل رو طبیعی پیش برو.با برنامه هم دیسشار÷ نکن.حتی بازی هم نکن با باطری.دوساعت کار کن خاموش می شه دیگه!
بابا هایبرنیت با خاموش فرق داره
وقتی میره روی هایبرنیت چراغ پاور روشن نمیمونه چشمک میزنه
شما موندم چطوری هایبرنیت میکنی !!
بابا هایبرنیت با خاموش فرق داره
وقتی میره روی هایبرنیت چراغ پاور روشن نمیمونه چشمک میزنه
شما موندم چطوری هایبرنیت میکنی !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)