سلام همه مدها سازگار نسیتن ولی من 2تا مد سالم دارم یکی مد برفی هست یکی هم مد راه های فرعی اینم عکسش![]()
سلام همه مدها سازگار نسیتن ولی من 2تا مد سالم دارم یکی مد برفی هست یکی هم مد راه های فرعی اینم عکسش![]()
ممنون.ببخشید این برف پاک کن بدرده چی می خوره؟در مد برفی که برف نمی باره؟!
بله همینطوره خیلی کم بارون میاد اونم توی بعضی شهراش
مد برف رو هم بریزی همینطوره گاهی برف میاد ولی تو مد برفی اکثرا جاده مه آلود میشه طوری که اصلا جاده دیده نمیشه خیلی لذت بخش
![]()
این ورژن جدیده بیا انگار همه اینچیزا رو داره مثل مد برف و اینچیزا
سلام...
دوستان من میخوام بدونم که آیا برای بازی هاییی مثل جرمن تراک و یورو تراک و ... نرم افزاری هست که بشه فایل های سه بعدی بازی رو از حالت فشرده خارج کنه؟
میخوام برای بازی کامیون بسازم ، ویرایش کنم و وارد بازی کنم .(تو زمودلر و مکس) ابزار های ویرایش بازی رو میخوام.
و راستی اگر میشه و امکانش هست یکی از دوستان لینک سالم و مستقیم از برنامه DXT BMP بهم بده
ممنون میشم اگه کمک کنید
Last edited by senatoor3; 01-04-2012 at 21:48.
پسوند فایل بیس رو که تومحل نصب بازیه از SCS به ZIP تغیرش بده وبا WIN RAR یا با7ZIP استخراجش کن.
این نرم افزار DXT BMP رو برای تکسچر هاش میخوای؟
اگه میخوای تکسچر هاش رو باز کنی فقط بخش فتوشاپ NERO 8 رو نصب کن چون پسوند DDS یا همون تکسچرهای بازی رو باز میکنه.
نرم افزار DDS CONVERTER رو دانلود کن حجمش 1.16MB میتونی با تبدیل کردن به PNG ادیتش کنی.
پسوند های PMG که فایلهای سه بعدی هستن رو با زد مودلر باز کن وقتی خواستی مدل رو ایمپورت کنی آدرس فایل بیس رو بهش بده اونجا که نوشته D:\BASS تا فایل رو کامل باز کنه.![]()
یک سوال: میشه داخل P30 World کنار پیامها فایل پیوست کرد؟؟؟
مدل اسکانیا که ادیت کردم آماده ی آپلوده چه جوری فایل رو پیوست کنم؟؟؟
میخوام بذارم واستون دانلود کنین.![]()
فابلیت پیوست برای کاربران فعال به بالا هستش.
میتونید جاهای دیگه آپلود کنید
عکسشو بزارید ببینیم چه شکلی شده![]()
توی
اپلودش کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بدانلوديد!!!
مدل اديت شده توسط بنده.روي هر دو بازي (ژرمن تراک) و (يورو ترک)اجرا ميشه!
به حق چيزاي نديده!مگه دوگانه سوزه؟! عجيبآغريبا!
[بيشين بينيم بابا چي ميگي؟!
تغیرات رو هم میتونید توی عکس ببینید:
مشکلي تو ژرمن ترک هست: تو جاده ی 45 ارتفاع یکی تابلوها خيلي پايينه واگه تريلر بلند باشه باهاش برخورد ميکنه و بار صدمه ميبينه.این مشکل رو هم حل کردم.
بجز اینها کابین کامیون رو هم یه تغیراتی دادم.
لينک دانلود با حجم 1.1:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدEditor:Rasool 3D MAX[nice 2000]r
Last edited by nice 2000; 04-04-2012 at 10:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)