راستي اين رو بگم حرفم كامل تر بشه، توي ايكس پي روي GTA Luncher كليك ميكنم اين ارور رو ميده ولي بعد ميزنم روي social club و اجرا ميشه و دو بار خطا ها رو كه اوكي ميكنم هيچ اتفاقي نميفته !!!
راستي اين رو بگم حرفم كامل تر بشه، توي ايكس پي روي GTA Luncher كليك ميكنم اين ارور رو ميده ولي بعد ميزنم روي social club و اجرا ميشه و دو بار خطا ها رو كه اوكي ميكنم هيچ اتفاقي نميفته !!!
این ارور که داده واسه سرویس پک هستش...
ویندوزت باید Sp3 باشه!
خوب ... پس نمي تونم تو ايكس پي كه دارم نصب كنم ... گفتم توي ويستا هم سه تا از دايور ها كار نميكنه يعني تو ويستا مشكل اجرا نشدن به خاطر اينه كه من اون سه تا رو نصب نكردم ؟این ارور که داده واسه سرویس پک هستش...
ویندوزت باید Sp3 باشه!
اين درايور ها تو وستا 64 بيتي خطا ميدن :
umdf.exe
wmfdist11.exe
wmpappcompat.exe
پس فكر كنم نتيجه ميگيريم كه من الان بايد ويندوز عوض كنم :دي
چشم ، سعی می کنم بذارم ، ویندوز من ویستا هست :یکی 2تا شات میذاری واسمون ؟
در ضمن میشه بگی در قسمت Network Connections چندتا Connections داری؟
طبق گفته ی دوست عزیزمون :
تو ايكس پي كه اين خطا رو ميده !!!
SIMON137 خوب منم همين كار رو كه تو ميگي انجام ميدم ولي وقتي بعد از اون دو تا خطا اوكي ميكنم هيچ اتفاقي نميفته !!
من ايكس پي و ويستاي 64 بيتي دارم، توي ويستاي 64 بيتي سه تا از درايورهاي اجرا نميشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
چي كار كنم ؟
RMN40
Windows XP: Need to have Service Pack 3 or higher to proceed
به همین منظوره ...
سه تا از فایل ها برای آپدیت هست و فقط در xp کار می کنه(باید به اینترنت وصل باشی ) ... اون چند فایل ...
صبر کن خبرش رو بهت می دم ، اگر می تونی ویستا 32 بیت سرویس پک 1 بریز
سلام.
رو چه ویندوزی؟!
ويستا هيچ خطايي نميده ... فقط اون سه تا درايور رو خطا ميده. يعني رو يوستاي تو كه 32 بيت هم بود اون سه تا درايور اجرا نشد ؟وقتی کلیک می کنی روی بازی چه اروری میاد در ویستا ؟
من توي ويستا وقتي توي social club ميرم و اون دو تا ارور رو اوكي ميكنم، بعدش هيچ اتفاقي نميفته.
social club فقط دکمه
i dont accept کار میکنه
سلام
من هم نصب کردم و از لحاظ گرافیگ مشکلی ندارم ولی مشکلی رو که صفحات قبل مطرح شد دارم که ماشین واسه خودش گاز می خوره و آتیش میگیره که فکر کنم مشکل کرک باشه حالا دوستان اگه کرکی دارند که این مشکل رو نداشته باشه لطف کنن بذارن.
اقا من هر چی روی play کلیک می کنم این social club پیغام میده not connected to social club
ویندوزم هم xp sp3است
باید اسکرول بغل متن رو تا آخر بیاری پایین ...social club فقط دکمه
i dont accept کار میکنه
توی ویستا کلا اون سه تا فایل نصب نمیشه ...ويستا هيچ خطايي نميده ... فقط اون سه تا درايور رو خطا ميده. يعني رو يوستاي تو كه 32 بيت هم بود اون سه تا درايور اجرا نشد ؟
من توي ويستا وقتي توي social club ميرم و اون دو تا ارور رو اوكي ميكنم، بعدش هيچ اتفاقي نميفته
ریستارت کردی سیستمت رو بعد از نصب برنامه ها ؟ اون تو نرو ، گفتم از کجا بری که ...
اگر به نتیجه ای نرسیدی باید صبر کنی از دوستم بپرسم ، اون ویستا 64 بیت داره
یک عکس می تونی بذاری ؟اقا من هر چی روی play کلیک می کنم این social club پیغام میده not connected to social club
ویندوزم هم xp sp3است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)