چطوری میشه Wait کرد؟اگر هم فالوئرت ازت عقب موند میتونی وقتی رسیدی یه ساعت wait کنی تا برسه یا اینکه به همون جایی که تازه رسیدی fast travel کنی
یعنی میشه یه کاری کرد که زمان مثلا برای یه ساعت سریع بگذره؟به جز خوابیدن
چطوری میشه Wait کرد؟اگر هم فالوئرت ازت عقب موند میتونی وقتی رسیدی یه ساعت wait کنی تا برسه یا اینکه به همون جایی که تازه رسیدی fast travel کنی
یعنی میشه یه کاری کرد که زمان مثلا برای یه ساعت سریع بگذره؟به جز خوابیدن
کلیــد T رو بــزن . هر دفعه بزنـی 1 ساعت میـره جلو![]()
البته باید دشمنی چیزی نباشه اطرافت
تا 24 ساعت میشه منتظر موند
ببخشید شما میدونید چه جور میتونم لباس psijic رو بدست بیارم (هر جوری بود مهم نیست)
خیلی هم از اون موقع که نابودشون کردم میگذره.
حالا کدی چیزی نداره که بزنیم اسبه بیاد و مالمون شه؟
ببخشید شما میدونید چه جور میتونم لباس psijic رو بدست بیارم (هر جوری بود مهم نیست)
یه جا خوندم یه گروه دارن اگه دارن چه جوری عضوش شم
ممنون
چه لباسی؟
متوجه نشدم برادر
اسمش رو یه چک بکنید ببینید درست هست یا نه
بعد برای چی میخواید حالا؟
نمیدونم والا
میشه با کد کوئستشون رو بگیری ولی وقتی همشون رو کشته باشی فکر نکنم بشه کوئستم گرفت
حالا خیلی چیز مهمی نیست نداشته باشی هم چیزی از دست نمیدی
اگه اهله sneak باشی یه مقدارم دردسر ساز هست چون زود جوش میاره حمله میکنه زود
این چیزمیزایی که بعد کشتن دراگون میگیریم و شاخای ماموت و .... به درد درست کردن چیز ویژه ای هم میخورن یا بفروشمشون؟
.
.
.
.
.
.
عجب خونه ای درست کردم،نزدیک 1500 تا طلا سلفیدم تا تزئینات خونم درست شد
کلی وقت گذاشتم همه چیزو دسته بندی کردم،اسلحه ها و آرمورا و چیزای با ارزش رو سر جاهای مخصوص گذاشتم![]()
مال اژدها اگر Smithing رو 100 کرده باشی و Dragon Armor (ایتم های زره سبکش تو بازی بهترین هستند) رو باز کرده باشی, برای ساخت ایتم هاش مورد نیاز هستاین چیزمیزایی که بعد کشتن دراگون میگیریم و شاخای ماموت و .... به درد درست کردن چیز ویژه ای هم میخورن یا بفروشمشون؟
برای باقی هم میتونی صفحه زیر رو چک کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by G.D.ragon.Ir; 17-02-2012 at 09:32.
سلام دوستان من اون هشتا ماسکو پیدا کردم الان نمیدونم باهاشون چیکار کنم یکی از دوستان گفته بود باید به labyrinthian برم اونجا یه اسکلت هست که کنارش یه نوشته داره و وقتی اون اسکلت رو بگردین یه ماسک چوبی پیدا میکنیم من هرچی گشتم اون اسکلتو پیدا نکردم میشه کامل بگید باید چیکار کنم مکان دقیق اون اسکلته رو هم بگید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)