من از اوضاع بانک ها خبر ندارم فقط خواستم اطلاع رسانی کنم چون خودم دیدم که میگم
کف موجودی هم یا 500تومن یا 5 م تومن بود
من از اوضاع بانک ها خبر ندارم فقط خواستم اطلاع رسانی کنم چون خودم دیدم که میگم
کف موجودی هم یا 500تومن یا 5 م تومن بود
Last edited by hossein019940; 23-01-2014 at 17:28.
سلام
آقا وقتی میخوایم از یه سایت خرید کنیم ، موقع پرداخت وقتی که به سایت بانک وصل میشه باید دقت کنیم که آدرس سایتی که واردش میشیم با آدرس سایت بانک مربوطه همخونی داشته باشه درسته؟
مثلا میدونم که آدرس صحیح این بانکها ایناست:
آدرس پرداخت اینترنتی بانک سامان: sb۲۴.com
آدرس پرداخت اینترنتی بانک پارسیان: pec۲۴.com
آدرس پرداخت اینترنتی بانک پاسارگاد: BankPasargad.com
آدرس پرداخت اینترنتی بانک ملت: bankmellat.ir
آدرس پرداخت اینترنتی بانک سینا: esinabank.com
آدرس پرداخت اینترنتی بانک ملی: bankmelli-iran.com
حالا من از یه سایتی میخوام خرید کنم که به بانک سامان وصل میشه ولی آدرسش اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی یه گزینه داره پرداخت زرین پال بعد اونو که میزنم میره تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخواستم بدونم این آدرس درسته ، و اگه درسته چرا به همون sb۲۴.com وصل نمیشه ، و این زرین پال چی هست و فایده اش چیه ، چرا مستقیم خرید نکنیم و از این زرین پال خرید کنیم؟ که تازه 2 درصد اضافه میگیره؟
sb۲۴.com این آدرس خود بانکه ولی اون آدرس درگاه اینترنتی هست. مشکلی نداره.اون زرین پال هم کارش اینه که سایتی که درگاه بانکی نداره میره تو این سایت عضو میشه و شماره حسابشو میده و درگاه زرین پال رو میگیره میزاره تو سایتش برای کاربرانی که میخوان خرید کنن که شما خرید میکنی پولت از حسابت کم میشه ولی بعد از چند روز میره تو حساب فروشنده یعنی تو پنل فروشنده میره ولی درخواست تسویه بده میره تو حسابش.برای همین کارمزد میگیره
کسی بانک رفاه حساب باز کرده واسه روز شمار 20%؟
اینترنت بانک معمولی است دیگه؟
کف موجودی داره؟
متاسفانه این بانک مورد تایید بانک مرکزی نیست
برای حساب روز شمار کدم بانک بهتره ؟
من مبلغ زیادی رو میخوام 20 روز بزارم بانک .
الان بانکی هست برای 20 روز به پولم سود بده؟
بله اصفهان من باز کردم کف داره ولی 5000 تومان(5 هزارتومان) ضمنا کارت داره و اینترنتم داره.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)