تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 430 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 4293

نام تاپيک: Xperia™ Arc & Arc S | گوشي هاي اندرويدي سوني اريكسون با پردازنده هاي 1 و 1.4 گيگاهرتزي

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

نه عزیز دل بردار دوربین که اصلاً مهم نیست صفحه نمایش که اصلاً مهم نیست قدرت سخت افزاری اصلاً مهم نیست رم دو برابر اصلاً مهم نیست اینا همش تبلیغاته کاربردی نداره ... چیزی که کاربرد داره فقط ظاهر گوشی هست ... ما که دوربین نخریدیم ما که تلویزیون نخریدیم ما قاب عکس خریدیم فقط باید قشنگ باشه بگیریم دستمون نگاه کنیم ... همیشه گفتم منطقی باشید ... خب مشخصه شما طرفدار سونی اریکسون هستی حالا میبینی آرک هیچ برتری نسبت به اس2 نداره و زورت میگیره! میای میگردی دنبال یه برتری واسه آرک و چیزی جز ظاهر بهتر که البته سلیقه ای هم هست پیدا نمیکنی و همه اون مشخصات مهم گوشی رو بی فایده میبینی و فقط ظاهر برات مهم میشه ... منطقی باش اگه سونی رو دوست داری و میبینی بهترین گوشیش در حد گوشی 1 سال پیش سامسونگه ناراحت نشو خب ضعیفتره دیگه والا به خدا اگه قبول کنی هیچی ازت کم نمیشه ... والا به خدا ... من دیگه هیچی نمیگم اصلاً سامسونگ آشغال ولی نمیدونم چرا سونی اریکسون بنده خدا فروشش از شرکت چینی Huawei هم کمتر شده

دوست من الان چه نرم افزار یا گیمی هست که اس 2 ساپورت میکنه که آرک نمیکنه

پس تا اینجا مساوی

از نظر زیبایی هم که خدائیش دیگه به آرک نمیرسه

من که نگفتم cpu دوهسته ای و چیپ گرافیکی و رام بالاتر بی فایدس و برتر نیست به آرک

درسته برتره نسبت به آرک ولی خوب حدود 200000 تومن هم گرونتره

من هم اگر پست های قبلیمو میدید گفتم اگر پول بیشتری داشتم آرک رو انتخاب نمیکردم

ولی 100در صد اس 2 هم انتخاب نمیکردم

شاید HTC Sensation رو میگرفتم

2. 4 کاربر از ATA FARZADI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

نوت رو ببینید هم سفیدش بهتره هم مشکیش

به هر حال زورتونو بزنید شاید تونستید یه 3 4 تارو قانع کنید که lcd بهتره اگه منطقی نشد گیر بدین به iq من

ولی دیگه دیر شده حقیقت بر همه آشکار شده و به این راحتی نمیشه حقیقت رو بر این مردم آگاه پنهون کرد
    این آمار و ارقامت منو یاد آمار و ارقام احمدی نژاد میندازه
    همین آمار و ارقام رو هم برای دورین iphon 4s و nokia n8 دارم خیلی خندم گرفت وقتی عکسهاشون رو دیدم عکسهای iphone 4s باید در مقابل نوکیا بوق میزد

super amold از شاخه های تکنولوژی Oled .

از دید مراجع تست سنجش و کیفیت OLed بهترین تکنولوژی صفحه نمایش ساخته شده تا به امروزه..

اساس کارش اینه هر پیکسل میتونه نور خودش رو تامین کنه و خاموش و روشن بشه.. اما lcd نمی تونه هر پیکسل نو ر خودش رو تامین کنه و باید از نور پشت زمینه که اسمش بک لایته نور دهی کنه. برای نمایش دادن رنگ مشکی چون نمی تونه هر پیکسل نور رو بلوک کنه چیزی به اسم رنگ مشکی تو ال سی دی وجود نداره و در تصاویر تیره کنتراست پایینه.. و مشکی رو سرمه ای نشون میده.. از دیگه نکات منفیش زاویه دید محدود... و رسپانس تایم که واکنش دیری داره در تصاویر سریع تصویر دچار لرزش و کندی میشه..
    بحث ما سر تکنولوژی به اسم super amoled بود نه amoled نه super amoled plus

اینم قدرت super amoled

بالا galaxy s با تکنولوژی super amoled
    پایین wave 2 با تکنولوژی sc lcd

راست wave 2 چپ galaxy s

4. 4 کاربر از saver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان چون بعضی سایتها بسته هستن من این ویدئوهارو یه جای دیگه آپلود کردم تا دانلود کنید و ببینید ، توصیه می کنم که این ویدئو هارو از دست ندید

مقایسه سرعت پردازنده گالاکسی اس2 با آرک اس:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مقایسه سرعت پردازنده گالاکسی اس2 با آرک اس2 در اجرای گیم انگری بیرد:

کد:
    مقایسه سرعت دوربین گالاکسی اس2 با آرک اس در عکاسی و ثبت تصاویر:

کد:
    مقایسه کیفیت صفحه گالاکسی اس2 و آرک در پخش ویدو:

کد:
    همانطوری که در این ویدئو دیدید نور صفحه آرک بسیار بیشتر از نور صفحه گالاکسی اس2 هست و بعد از اینکه نور صفحه آرک رو کم میکنن کیفیتش بهتر از گالاکسی اس 2 میشه و تصاویر رو بسیار با کیفیت و با رنگ طبیعی پخش میکنه ، فقط و فقط ایرادی که میشه واسه صفحه آرک گرفت زاویه دید کمش نسبت به گالاکسی اس 2 هست این مورد هم نمیدونم واقعا میشه بهش ایراد گفت یا نه!!!

با این مواردی که دیدید خودتون قضاوت کنید که آیا ارزش داره بیشتر از 200.000 تومان هزینه کنید و به جای آرک یا آرک اس گالاکسی اس 2 بخرید؟؟؟

6. 4 کاربر از ramintab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دعا معا گذاشتی زیر گوشی مقایست قابل قبول نیست.

8. این کاربر از hoha881 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    سرزمین شیاطین

پيش فرض

دعا معا گذاشتی زیر گوشی مقایست قابل قبول نیست.
    به من چه بابا اینا هم مثل طرفدارای گالاکسی اس 2 دچار توهم هستن
    تو این فیلمهای هری پاتر هم از این جادوگریها زیاد میکنن البته با زبان انگلوساکسن

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

به من چه بابا اینا هم مثل طرفدارای گالاکسی اس 2 دچار توهم هستن
    تو این فیلمهای هری پاتر هم از این جادوگریها زیاد میکنن البته با زبان انگلوساکسن
    دوست عزیز لحن گفتارتونو درست کنید .. این بحث صفحه نمایشم تموم کنید لطفا

بازی سنگین تر از انگری بردز نبود تست کنن؟ حداقل 9mm رو تست می کردن ببینیم کدوم سریعتر بازی رو ران می کنن

11. 3 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این آمار و ارقامت منو یاد آمار و ارقام احمدی نژاد میندازه
    همین آمار و ارقام رو هم برای دورین iphon 4s و nokia n8 دارم خیلی خندم گرفت وقتی عکسهاشون رو دیدم عکسهای iphone 4s باید در مقابل نوکیا بوق میزد

بحث ما سر تکنولوژی به اسم super amoled بود نه amoled نه super amoled plus

اینم قدرت super amoled

بالا galaxy s با تکنولوژی super amoled
    پایین wave 2 با تکنولوژی sc lcd

راست wave 2 چپ galaxy s
    به خاطر نور بیشتر GS و فوکس دوربین روی ویو ، کاملا طبیعیه... همین اتفاق توی مقایسه آرک با سنسیشن ــی که بهراد انجام داده بود هم افتاده بود که یه بار دیگه با شرایط درست انجام داد و نتیجه اصلی معلوم شد...

13. 5 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cool20063's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    parcham balast 021

پيش فرض

جریان این زاویه دید چیه ملت رو سرکار گذاشتید !!!!؟ والا من که آرک اس رو دارم آرک هم دوستم داره و ری هم که هست و دستان SII هم دارند تست کردیم به راحتی تا زاویه 170 درجه دیده میشه و هم تشخیص داده میشه .! شایان ذکر که کدوم آدم عاقلی با زاویه 170 درجه با گوشی کار میکنه ؟!!!!
    کیفیت صفحه ری از آرک و SII هم بهتره و شما آگه طبق ppi هم حساب کنی sII پایین تره اما اینکه دیگه میگن رنگو فلان نشون میده !!!!!!!! همش داستان کیفیت بسیار خوبی داره و رنگ هارو بسیار عمیق و با کیفیت نشون میده . هر چی باشه تاچش بعد از یک هفته از کار نمیفته .

اما بی انصافی دوستان که دیگر چند دهم ثانیه اجرا شدن رو در آرک و چند صدم در آرک اس رو بولد میکنن !
    اگه انجوری باشه این بحث تا ابد ادامه داره چون بحث علمی نمی کنید میخواید هم دیگرو قانع کنید ولااا به زوور .
    چون این دو گوشی قابله مقایسه با هم نیستند و هر کدوم ضعف ها و برتری های خودش رو داره .
    .
    جای این بحث های بیهوده مطالبی رو بیان کنید که مفید باشه . به شخصه شروع میکنم . بالاخره تونستم کاری کنم که گوشی به عنوان pc تحت شبکه شناخته بشه و به راحتی فایل کپی پیست کنید با سرعت بسیار بالا . بزودی در یک تاپیک جدید با همکاری دوستان اهل فن مطالب شروع میکنم .
    نتیجه گیری دورود بر arc s
    مزاح بود

15. 3 کاربر از cool20063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

agha man farda miram arc s sefid begiram khaste shodam 2haftast daram tahghigh mikonam!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض sina

agha man farda miram arc s sefid bekharam khaste shodam az bas tahghigh kardam !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •