با اونایی که به نظرشون ازدواج باعث آرامشه، ازدواج نکنین. اصولا در ناخودآگاهشون آدمهای مضطربیاند!![]()
با اونایی که به نظرشون ازدواج باعث آرامشه، ازدواج نکنین. اصولا در ناخودآگاهشون آدمهای مضطربیاند!![]()
وقتی تصادف میکنید ( خدا نکنه) نرید به هر کی میشناسید قضیه روبگید چون وقتی خواستید ماشین رو به همونا بفروشید میزنن تو سرش...
سریع یه صافکار خوب گیر بیارید صداش رو هم در نیارید دیگه
Last edited by mohammd1; 25-05-2013 at 12:32.
تجربی خوب در زمان خرید جنس و چونه زدن
اگه با کسی برای خرید رفتید اصلا تو چونه زدن برای خرید دخالت نکنید بزارید خودش چونه بزنه...چند روز پیش با یکی از دوستام رفته بودیم برای خرید تی شرت...قیمت تی شرت 45 هزار تومان بود که دوستم 28 هزار تومان پول شمرد که بده به فروشنده...اما من به فروشنده گفتن 5 تومان تخفیف بده ..یعنی تی شرت رو 40 هزار تمان بده...وقتی فروشنده پولارو شمرد گفتش که دوستتون گفت 40 هزار تومان و دوستم مجبور شد 2 هزار تومان دیگه بده و بعدشم قاطی کنه و هر چی فحشه نثارم کنه![]()
منظورتون 38 بود؟
سعـــی کنید هر کسی رو به حریم شخصیتون راه ندین...
اول طرفتون رو از همه لحاظ امتحان کنید و بدونید کسی که چند بار امتحانش رو بد پس داده
هیچوقت نمیتونه دوست خوبی براتون باشه..
و هیچ لزومی نداره شما تمــــام توقعات طرف مقابلتون رو برآورده کنید...و اینکه کسی که مدام برای باور کردن حرفاتون
مجبورید براش قسم بخورید خودش مطمنا انسان صادقی نیست... .و گول ظاهـــر آدم ها رو نخورید،معصوم ترین چهره ها ممکنه
پشتـــ نقابی وحشتناکــ مخفی شده باشند... بی جهت به کسی اعتماد نکنید و بدونید استثنایی هم وجود نداره... .
اگر کوچک ترین مورد غیر طبیعی توی بدنتون دیدید ، حتماً هرجور شده حتی با تلفن به یه پزشک اطلاع بدید.اصلاً نزارید حتی یک هفته دیر بشه.
من یه بار به خودم گفتم حالا مشکلی پیش نمیاد اگه نرم پیش دکتر درد هم که ندارم. کی حال دکتر رفتن داره. اما بعد از یک ماه رفتم دکتر گفت خیلی حاده و اگه یک ماه پیش اومده بودی مجبور نبودی این همه درد عمل رو تحمل کنی. بعد از اون ماجرا واقعاً فهمیدم کار از محکم کاری عیب نمیکنه.![]()
با عرض سلام خدمت دوستان...
دوستان همه ما با اشخاصی برخورد کردیم که ناراحتی های زیادی رو توی دل دارن اما به رغم این ناراحتی های درونی همیشه خودشون رو شاد و بشاش نشون میدن ... شاید برخی پدر ها رو بتونیم در این دسته قرار بدیم.
در اصل این مصرع ::> گریه من حقیقی و خنده من دروغه ...
حکایت حالشون هست .
سعی کنیم عملی رو انجام ندیم که اسباب رنجیده شدن خاطر اون عزیزان رو فراهم کنیم.
اگه کسی به شما کوچکترین علاقه ای داشته باشه اصلن ناراحتی شما رو طاقت نمیاره چه برسه به اینکه خودش باعث ناراحتی شما بشه
خودکشی همیشه نشونه ضعیف بودن نیست، 90% مردم در طول عمرشون بارها به خودکشی فکر میکنن اما جسارتش رو ندارن. گاهی وقتی خودکشی نمیکنیم از ترس و ضعیف بودنه نه از شجاعت موندن!![]()
تاپیک تبدیل شده به اندرز نامه
دوستان لطفاً تجربیاتتون رو بنویسید نه فقط عقایدتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)