واقعا گیر میدن؟ واسه چی؟ نشنیده بودم
واقعا گیر میدن؟ واسه چی؟ نشنیده بودم
سرباز تحصیل کرده رو بیشتر میدن به نیرو انتظامی چون متاسفانه پلیس اونقدر با مردم بد رفتاری کرده که اغلب مردم از پلیس بدشون میاد و مسئولین میخوانن نوع نگرش مردم نسبت به پلیس رو عوض کنن به این خاطر سرباز های تحصیل کرده که دارای شعور بیشتری هستن رو میدن به نیرو انتظامی تا طی چند سال مردم دیگه از پلیس بدشون نیاد.
راهی هم در کار نیست شانسی تقسیم میشید مگه اینکه از بند پ استفاده بکنید
کسی که سوال قبلی من را جواب نداد یه سوال دیگه دارم
ایا توی آموزشی جستجو بدنی دارند؟ یعنی می تونم گوشیمو خاموش کنم دنبال خودم ببرم داخل؟
سوال قبلیم : من برج 6 اعزامم فقط می خواستم بدونم دوستانی که اعزامشون برج 4 هست کجا ها بیشتر افتادن ارتش یا نیرو انتظامی؟ و اینکه راهی هست که مطمئن بشم نیرو انتظامی نمی افتم؟
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------
ممنون از جوابتون پس این که گفته میشه نیرون انتظامی داره نیرو استخدام می کنه 5 ساله با حقوق تا سرباز کمتر بگیره شما نمی دونید جریانش چیه؟
بند پ چی هست میشه راهنماییم کنید
بند پ یک بند اصلی و کلی در این مملکت هست که واقعا راه گشای همه ی مشکلات هست ، باید ازش درست و بجا استفاده بشه ! : دیبند پ چی هست میشه راهنماییم کنید
منظور این دوستمون اینه که آشنا یا پارتی تو اون جا داشته باشی
بله حتما دارن ببین به هیچ وجه تو دوران اموزشی چنین ریسکی نکن خطرناکه!!!کسی که سوال قبلی من را جواب نداد یه سوال دیگه دارم
ایا توی آموزشی جستجو بدنی دارند؟ یعنی می تونم گوشیمو خاموش کنم دنبال خودم ببرم داخل؟
بعضی از پادگانها حتی طرف رو میبرن توی یه اتاق و کلا بازرسی میکنن سربازا رو!!!
بله خود من بودم این سخن گوهربار رو گفتم، رفقا که رفتن میگن . ولی خوبه آدم بگه حداقل یه تایپ بلدم یا کلا در حد کار راه اندازی بلدم . به قول دوستی تو همین تاپیک اگه گفتن تایپ کن ، فقط تایپ کن . حاشیه و فونت قشنگ بزنی انتظار میره بالا و میشه وظیفه !!!
من که بعد اموزشی وقتی میخواسیم تقسیم بشیم گفتم تایپ به صورت حرفه ای بلدم...نتیجه هم داد افتادم جایی که رئیسم حسابی هوای منو داشت...
با اینکه بچه تهران بودم (یگان قم) بچه های قمی رو نمیزاشت برن خونه هر روز!! بچه های قمی فقط هفته ای نصف روز میتونستن برن خونه (پنجشنبه بعدازظهر ساعت 5-6 ازادشون میکردن تا جمعه قبل از ظهر باید برمیگشتن) ولی من به خاطر کار که براشون میکردم هرهفته پنجشنبه بعداظهر تا شنبه صبح بهم مرخصی میدادن که بیام تهران!!!!
حتی گاهی آماده باشهای معمولی(ونه آماده باش 100%) رو هم مرخصی میدادن میومدم خونه!!!
به هر حال کارم سخت بود و بعضی وقتا اذیت میشدم ولی سودش هم میبردم!!!
من که توی قسمت نیروی انسانی سپاه هستم .
چون رشته ام کامپیوتر هست کلا کارهای کامپیوتری اونجا زیر دستمه
صبح ساعت 7 میرم و بعداظهر ساعت 2 میام
هفته ای یک روز هم افسر نگهبان هستم .
دوستان نظرتون چیه که یه تاپیکی بزنیم که توش خاطرات دوران سربازی رو تعریف کنیم؟
یگان که خاطره زیادی نداره و همه چیز تکراریه
اما دوران اموزشی هر ثانیه اش واسه ادم کلی خاطره است
یادش بخیر
فکر کنم برعکس میگی ها؟؟
اموزشی همش تکراریه....یگان سراسر اتفاق و حادثه س!!
اولین باره این جمله را می شنوم .
همه میگن دوران اموزشی سرشار از حادثه است .
گریه ها و خنده ها . تنبه شدن های دسته جمعی . شبها توی اسایشگاه گفتن و خندیدن و مسخره بازی در اوردن بعضی ها و .. . .
مهمتر از همه از تمامی نقاط ایران بچه ها میان و دور هم جمع می شن . با گویشها و سلیقه های مختلف .
اما توی یگان صبح که میری تا ظهر همون کاری را انجام میدی که دیروز و روزهای قبل انجام داده بودی .
قیافه های تکراری ، کارهای تکراری و . . .
البته چون من توی نیروی انسانی هستم و کلا ترخیص سرباز و ثبت نام سرباز و اضافه خدمت و غیبت و . . . اینها همش زیر دستم هست بعضی روزها خوش میگذره که کلی می خندیم .
ولی باز همه چیز تکراریه .
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)