تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 646 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد galexy S4 mini Dual Sim چیه؟ من دنبال یه گوشی دو سیم کارته هستم

امیدوارم دلار گرونتر نشه که بتونم بخرم.
    نظرتون در مورد این گوشی چیه؟ کاراییش؟ اینکه هنگ نمیکنه؟

من خودم یه (LG L7(705 دارم ولی به شدت هنگ میکنه . حتی نمیشه کارای معمولی مثله وصل کردن تماس تلفن رو انجام بدی.
    من خودم S4 اصلی دارم مادرم ال‌جی L9 مسأله هنگ کردن در اندروید چیز طبیعی است (به علت سنگین بودن سیستم‌عامل)، خودم به شدت از گوشیم راضیم به خصوص صفحه نمایش و امکانات جانبی و نرم‌افزاری کم‌نظیر، از HTC One Mini در بنچمارک‌ها S4 Mini قوی‌تر عمل کرده و قدرتی تقریباً مشابه S3 داشت. در مسأله هنگ کردن استفاده از نرم‌افزارهای لانچر مثل Atom Launcher به شدت سرعت رو بهبود میده و هر گوشی اندرویدی رو میتونه تا حد بسیار زیادی از هنگ‌ها و ارورها نجات بده. کلاً در خرید اسمارت فون معیارتون سخت‌افزار باشه چون مسأله سرعت و نرم‌افزار رو به‌راحتی و با ریختن چند اپلیکیشن میشه کاملاً برطرف کرد. همون S4 Mini که از صفحه نمایش با کیفیت Super AMOLED ، دوربین خوب (معمولاً دوربین‌های گوشی‌های سامسونگ و HTC نسبت به سونی و ال‌جی از کیفیت بیشتری برخوردارند با توجه به تست‌های سایت GSMArena) و به علاوه پردازنده قدرتمند 1.7 گیگاهرتز دوهسته‌ای Krait و پردازنده گرافیکی خوب بهترین گزینه برای یک گوشی دوسیم‌کارته قدرتمند هست.

2. 2 کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من خودم S4 اصلی دارم مادرم ال‌جی L9 مسأله هنگ کردن در اندروید چیز طبیعی است (به علت سنگین بودن سیستم‌عامل)، خودم به شدت از گوشیم راضیم به خصوص صفحه نمایش و امکانات جانبی و نرم‌افزاری کم‌نظیر، از HTC One Mini در بنچمارک‌ها S4 Mini قوی‌تر عمل کرده و قدرتی تقریباً مشابه S3 داشت. در مسأله هنگ کردن استفاده از نرم‌افزارهای لانچر مثل Atom Launcher به شدت سرعت رو بهبود میده و هر گوشی اندرویدی رو میتونه تا حد بسیار زیادی از هنگ‌ها و ارورها نجات بده. کلاً در خرید اسمارت فون معیارتون سخت‌افزار باشه چون مسأله سرعت و نرم‌افزار رو به‌راحتی و با ریختن چند اپلیکیشن میشه کاملاً برطرف کرد. همون S4 Mini که از صفحه نمایش با کیفیت Super AMOLED ، دوربین خوب (معمولاً دوربین‌های گوشی‌های سامسونگ و HTC نسبت به سونی و ال‌جی از کیفیت بیشتری برخوردارند با توجه به تست‌های سایت GSMArena) و به علاوه پردازنده قدرتمند 1.7 گیگاهرتز دوهسته‌ای Krait و پردازنده گرافیکی خوب بهترین گزینه برای یک گوشی دوسیم‌کارته قدرتمند هست.
    بین گوشی های دو سیم کارته بین این و HTC دو به شک هستم ولی خوب یه سری امکانات و قابلیت های سامسونگ سر تر هست که مهمترینش فک کنم باطریش باشه!
    در مورد سنگینی سیستم عامل این حرف رو قبول دارم ولی من گوشی رو حتی بعد از فلش کردن هم این مشکل رو دیدم توش . البته گوشی من رمش 512 هست ولی بعید میدونم از این باشه چون گوشی آیفون 4 هم رمش 512 هست ولی از نظر سرعت اصلا قابل مقایسه با این گوشی نیست!!!!!!
    بهرحال من تجربه خوبی تو خرید این گوشی نداشتم! شایدم گوشی من مورد داشته باشه. البته اینم بگم من گوشیم اندروید 4.0.3 داشتم که به 4.1.2 ارتقا دادمش. ولی این کندی بیشتر شد.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بین گوشی های دو سیم کارته بین این و HTC دو به شک هستم ولی خوب یه سری امکانات و قابلیت های سامسونگ سر تر هست که مهمترینش فک کنم باطریش باشه!
    در مورد سنگینی سیستم عامل این حرف رو قبول دارم ولی من گوشی رو حتی بعد از فلش کردن هم این مشکل رو دیدم توش . البته گوشی من رمش 512 هست ولی بعید میدونم از این باشه چون گوشی آیفون 4 هم رمش 512 هست ولی از نظر سرعت اصلا قابل مقایسه با این گوشی نیست!!!!!!
    بهرحال من تجربه خوبی تو خرید این گوشی نداشتم! شایدم گوشی من مورد داشته باشه. البته اینم بگم من گوشیم اندروید 4.0.3 داشتم که به 4.1.2 ارتقا دادمش. ولی این کندی بیشتر شد.
    اتفاقاً مشکل اصلی از RAM اون هست. iOS که میگید رم 256 هم کافیش هست (مینیموم) ولی مینیموم در اندروید همین 512 هست که برای عملکرد بهتر باید رم 1 گیگ حداقل باشه... الآن شما اگه ورژن اندروید روی گوشیتون L7 ورژن 2.3 بود مطمئناً با کندی روبرو نمی‌شدید ولی برای اندروید 4 به بعد باید 1 گیگ رم باشه. S4 Mini فکر کنم رمش 1.5 گیگ هست.

5. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.
    یعنی با این اوصاف اگه من گوشی S4 mini رو هم بگیرم و یه روزی ارتقاش بدم ممکنه با کمبود رم مواجه بشه.
    البته اینم بگم من اولین تجربه ی اندورید رو داشتم که تو خریدش متاسفانه خوب نبود !
    البته خوب در مورد سیستم عامل ها این کاملا درسته که هر سیستم عاملی بسته به امکاناتی که ارائه میده فضای بیشتری رو از رام گوشی در نظر میگیره.
    من نمیدونم تو گوشی های سیستم عامل دار چیزی به نام کش از Cpu در اختیار OS قرار میگیره یا نه؟؟ چون در این صورت برای پروسس کردن ، فضای کمتری از از رم گرفته میشه و پروسسور راحت تر میتونه پردازش انجام بده!
    -
    ممنون بابت اطلاعات مفیدتون

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ویو رو زیاد توصیه نمی‌کنم نسبت به پولی که میدی چیز زیاد خاصی نمی‌گیری سخت افزارش هم مال 2012 هست. بهت LG Optimus G Pro رو توصیه میکنم اون هم مثل VU فبلت (تلفیقی از فون و تبلت) با صفحه بزرگ هست قیمتش هم حدود 1.600 - 1.700 هست با سخت‌افزار خیلی بهتر نسبت به Vu. : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قیمتشون خیلی تفاوت داره؛
    مشل VU چیه دقیقا؟؟؟
    صفحه ی بسیار مناسبی داره که برای کار با اینترنت و ....

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمتشون خیلی تفاوت داره؛
    مشل VU چیه دقیقا؟؟؟
    صفحه ی بسیار مناسبی داره که برای کار با اینترنت و ....
    بله اما روزلیشن صفحه HD نیست (تراکم پیکسل 256 پیکسل در هر اینچ) که به نظرم وقتی 1.200 پول گوشی میدی باید حداقل صفحه HD داشته باشه. در این رنج قیمت از برند LG بیشتر Nexus 4 رو توصیه می‌کنم البته نسبت صفحه نمایش ویو 4 به 3 هست و بسیار بدقواره (البته به نظر من) البته باید از نزدیک ببینیدش یک حالتی زیادی پهنا داره (با توجه به نسبت صفحه نمایش) البته در کلمات این استایل ساختش قابل توصیف نیست باید مثل من از نزدیک بگیرید دستتون! البته سلیقه‌ای هست شاید شما باهاش راحت باشید. ولی به نظر من می‌ارزه 400 - 500 بیشتر هزینه کنید و Optimus G Pro رو بگیرید با توجه به نمایشگر FullHD (تراکم پیکسل 401 پیکسل) و همچنین پردازنده و گرافیک و دوربین بسیار بهتر نسبت به Vu.

9. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

الان قوی ترین و بهترین مدل گوشی ال جی همینیه که شما معرفی میکنید؟
    4.7 اینچ تا 5 اینچ خیلی تفاوت ایجاد میکنه به نظرت برای کار با اینترنت و کتاب خوندن و ...
    راستی؛شدیدا TOUCH گوشی برام مهمه؛چون شدیدا SMS باز هستم؛
    کذومش خوبه؟اصلا مثل این تبلت ها قابلیت اینو داره یه کیبورد وصل کرد بهش؟!

و لطفا به جز بهترین مدل گوشی ال جی میشه یه گوشی معمولایش و با ظهر خوب و شیک که فقط برام ملاک داشتن کیبورد QWERTY هست رو معرفی کنید؟
    من کلا خاطرات خوبی از KC910 دارم و الان شدیدا تمایل به خرید گوشی LG دارم؛

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

4.7 اینچ تا 5 اینچ خیلی تفاوت ایجاد میکنه به نظرت برای کار با اینترنت و کتاب خوندن و ...

و لطفا به جز بهترین مدل گوشی ال جی میشه یه گوشی معمولایش و با ظهر خوب و شیک که فقط برام ملاک داشتن کیبورد QWERTY هست رو معرفی کنید؟
    قوی ترین مدل الجی G2 هستش که هنوز نیومده
    اگه میخواید باهاش کتاب بخونید خیلی عذاب آور میشه.
    4.7 تا 5 هم تفاوت زیادیه ولی باز کتاب خوندن توش جالب نیست. اگر دوست ندارین تبلت بخرین G Pro رو میتونین بخرین با صفحه نمایش 5.5 FHD
    کیبورد هم که به اکثر دیوایس های جدید وصل میشه چه با بلوتوث چه با USB با یه تبدیل ساده...

12. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه یکی به من بگه HTC ONE SV DUAL دیگه چه مدل گوشی هست و از کجا وارد وطن عزیزمون شده بهش جایزه میدم.....واقعا گیج شدم.......من در به در دنبال ONE SV هستم که هر جا میرم ONE SV DUAL رو دارن!! در صورتی که ONE SV تک سیم کارتست و مدل دوسیمش اصلا وجود خارجی نداره!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اکر حساسیت تاچ براتون مهمه بهتون توصیه میکنم یک گوشی سامسونگ با صفحه نمایش Super AMOLED بگیرید چون در سوپرآمولدهای سامسونگ از فناوری تاچ on-cell استفاده شده و حساسیتش به مراتب از تاچ گوشی‌های ال‌جی و سونی و HTC بیشتره و رقیب اصلی اپل هست که با فناوری تاچ in-cell در رقابت هست. برای مفهوم کلی این عبارات را سرج کنید چند وقت پیش مقاله‌ای مفصل در یکی از سایت‌های نارنجی یا زومیت (یادم نیست دقیقاً) خوندم. در LG هم نگفتم Vu بد هست گفتم Nexus 4 بهتره در این قیمت! با توجه به سخت‌افزار بروزتر، پردازنده قویتر Krait در مقایسه با چیپ Tegra 3 و به علاوه گرافیک Nexus 4 که Adreno 320 هست حدود سه برابر قویتر از گرافیک به کار رفته شده در چیپست Tegra 3 که در گوشی Vu استفاده شده هست (با توجه به بنچمارک GLBenchmark). دوربین nexus 4 هم در تست ها بهتر عمل کرده و نمایشگر هم HD هست در حالی که Vu اچ‌دی نیست. ویو هم گوشی خوبیه ولی 0.3 اینچ ارزش نداره البته نکسوس4 خواستید بگیرید 16 یا 32 گیگش رو بگیرید (چون ورژن 8 گیگ هم داره ولی چون مموری کارت نمیخوره واقعاً 8 گیگ ستم هست!). البته همونطور که در بالا گفتم اگر حدود 400 بیشتر هزینه کنید و Optimus G Pro بگیرید واقعاً می‌ارزه و بهترین کار رو کردید چون یک گوشی‌ای میشه که هم صفحه بزرگ داره و هم تا حداقل دو سال دیگه از بابت سخت‌افزار و قدرت در اجرای اپلیکیشن‌ها نگرانی نخواهید داشت... از برند سامسونگ هم Galaxy S3 میتونه گزینه خوبی باشه.

15. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •