من خودم S4 اصلی دارم مادرم الجی L9 مسأله هنگ کردن در اندروید چیز طبیعی است (به علت سنگین بودن سیستمعامل)، خودم به شدت از گوشیم راضیم به خصوص صفحه نمایش و امکانات جانبی و نرمافزاری کمنظیر، از HTC One Mini در بنچمارکها S4 Mini قویتر عمل کرده و قدرتی تقریباً مشابه S3 داشت. در مسأله هنگ کردن استفاده از نرمافزارهای لانچر مثل Atom Launcher به شدت سرعت رو بهبود میده و هر گوشی اندرویدی رو میتونه تا حد بسیار زیادی از هنگها و ارورها نجات بده. کلاً در خرید اسمارت فون معیارتون سختافزار باشه چون مسأله سرعت و نرمافزار رو بهراحتی و با ریختن چند اپلیکیشن میشه کاملاً برطرف کرد. همون S4 Mini که از صفحه نمایش با کیفیت Super AMOLED ، دوربین خوب (معمولاً دوربینهای گوشیهای سامسونگ و HTC نسبت به سونی و الجی از کیفیت بیشتری برخوردارند با توجه به تستهای سایت GSMArena) و به علاوه پردازنده قدرتمند 1.7 گیگاهرتز دوهستهای Krait و پردازنده گرافیکی خوب بهترین گزینه برای یک گوشی دوسیمکارته قدرتمند هست.![]()

جواب بصورت نقل قول

(البته به نظر من) البته باید از نزدیک ببینیدش یک حالتی زیادی پهنا داره (با توجه به نسبت صفحه نمایش) البته در کلمات این استایل ساختش قابل توصیف نیست باید مثل من از نزدیک بگیرید دستتون! البته سلیقهای هست شاید شما باهاش راحت باشید. ولی به نظر من میارزه 400 - 500 بیشتر هزینه کنید و Optimus G Pro رو بگیرید با توجه به نمایشگر FullHD (تراکم پیکسل 401 پیکسل) و همچنین پردازنده و گرافیک و دوربین بسیار بهتر نسبت به Vu.