سلام
آی پی مودم چطوری ثابت میشه واسه فوروارد میخوام(tp link 8951)
سلام
آی پی مودم چطوری ثابت میشه واسه فوروارد میخوام(tp link 8951)
بچه ها این garen خیلی خره.3-4 تا فید بهش بدی دیگه باگ میشه.مگه میشه اینو کشت.تو رنکد 5 تایی ریختیم سرش نتونستیم بکشیمش آخر فرار کرد.
دقیقا بگو باید چی براش ببندیم؟
هیچی دیگه اول یک عدد "وارمگ".بعدشم اگه خواستی دمیج . نخواستی سان فایر .دیگه بعد اینا آیتم آرمور پن و دمیج برو بعدشم هیچی دیگه اصن مادر بگرخد.(فقط میدونی که اولتیش اگه هرچی جون طرف کمتر باشه بیشتر دمیج میزنه)
باید با Isp تون تماس بگیرید و درخواست static IP یا همون IP ثابت کنید که البته معمولا یه مقداری هم پول بابتش ماهانه میگیرن ازتون.
چه ربطی داره این دوستمون ip مودم رو میخواد ثابت کنه مثلا اگه با چند تا وسیله همزمان از اینترنت استفاده کنی مثل کامپیوتر، لپ تاپ، گوشی و ... مودم میاد به هرکدوم یه ip میده که از 192.168.1.2 شروع میشه میره بالا برای پورت فوروارد باید این ip که به کامپیوترت میده همیشه ثابت باشه مثلا تعیین میکنید همیشه 192.168.1.20 رو به pc بده (اگه قبلا گرفته نشده باشه پس باید یه عدد بالا 10 بدید) حالا میگم چجوری:
1- cmd رو باز کن و دستور ipconfig /all رو وارد کن
2-subnet mask و default gateway رو بنویس
3- control panel>>network and sharing center>>change adapter settings
4- اون کانکشنی که مربوط به مودم هست انتخاب کنید و به propertice برید
5- قسمت ipv4 رو انتخاب کنید propertice بزنید
6- قسمت های use the following ip adress و dns رو فعال کنید
7- حالا تو فیلد اول ip که میخواید سیستم با اون به مودم وصل شه مثل 192.168.1.20
8- قسمت دوم و سوم اوناییکه یادداشت کردید
9- dns هم هرچی فکر میکنید بهتره بزنید من 4.2.2.4 و 217.218.127.127 گذاشتم ok کنید و تمام
portforward کردن هم واسه هر مودمی متفاوته از سایت portforwarding.com مدل مودم خودتون رو بزنید یاد داده
گارن هیرو خوبیه ولی ایتم همیشه یه جور نمیرن که بستگی به بازی و سبک خودت داره من که اصلا گارن رو تانک نمی کنم گارن فایتره
الان تو کف فیز هستم عجب چمپ باگیه البته ریوت باید چند تا چمپ بکشه پایین مثل katrina fizz akali darius vladmir یه دو سه تا دیگه
بچه ها از اونجابیی که چیز پی انها از کار افتاده کسی تونسته با س.ا.ک.س کانکت کنه؟
یه سری میگن میشه اما من که استفاده میکنم تو صفحه لاگین ارور Maestro Error میده.
نیاز به تنظیم خاصی هست؟
بله من دارم استفاده میکنم.امروز هم کانکت شدم.
پس من چرا نمی تونم کانکت کنم.سرورش usa هست.این میتونه ربط داشته باشه؟
توی دوتا 3 نوع هیرو داشتیم ، strength / agility / intelligence
توی league of legends چند نوع چمپ داریم؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)