نه خیر این چیزا رو نمی شه.
نه خیر این چیزا رو نمی شه.
دوستان سلام
پیشنهاد شما برای خرید لنت ترمز چی هستش
این مدل
و یا این مدلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آیا قیمتی ها چاره مناسب هستش و یا اینکه گران تر هستش؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
دوستان واسه تندر e2 ایران خودرو چه تجهیزات سفارشی بگبربم خوبه؟کودوماش به درد بخورن؟
ممنون
با تشکر از شما دوست عزیز
با برداشتن قطب منفی باطری کد سوئیچ که نمی پره ؟ اگه بپره من کد سوئیچ رو ندارم. در ضمن برای کد سوئیچ چکار میشه کرد؟
اول از همه لاستیک را با یک نمونه مرغوب و خارجی مثل میشلن و هانکوک با ابعاد 195 یا 205 تعویض کنیددوستان واسه تندر e2 ایران خودرو چه تجهیزات سفارشی بگبربم خوبه؟کودوماش به درد بخورن؟
از دوستان کسی میتونه برام شمع champion فابریک ال90 بخره و ارسال کنه؟
کاشان هستم و پیدا نکردم اینجا
مرسی
نوشته شده توسط mehdi_08 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند تا ریست کردن داریم
1-ریست همین کامپیوتر سفری ماشین (نه ecu) سویچ رو باز می کنی همزمان شاسی روی صفحه کیلومتر و فشار می دی بعد چند ثانیه عقربه ها شروع به حرکت می کنن و ریست می شه
2- ریست معمولی ecu که جدول سوخت ها پاک می شن و باید دوباره با رانندگی مناسب پر بشن قطب منفی بطری رو برای 20 30 ثانیه جدا می کنی و ریست می شه
3ریست کاملا ecu که همه ارور ها و خطا ها رو هم پاک می کنه که باید با دستگاه کلیپ در نمایندگی ها انجام بشه
من موقعی که ماشین رو خریدم فروشنده نه سوئیچ یدک رو به من داد نه کد سوئیچ رو .اگه امکان داره دوستان یه راهنمایی بکنن.
با تشکر![]()
Last edited by bizizizi; 06-03-2013 at 12:02.
نه کد نمی پره
کد توی ecu ست شده و پاک نمی شه مگر توسط نمایندگی
نه نمی شه
باید قفل کمربند سیم دار بخری خودت وصلش کنی
باید بری دنبال فروشنده سویچ یدک و یه برگه کوچیک شبیه کارت ویزیت کد ماشین روشه
البته کده زیاد مهم نیست کارخونه داره خودش شما بیشتر دنبال سوییچ یدک باش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)