نه انگار!
حق با شماست
شرمنده
من گذری تو آل دیجیتال همیشه سر میزنم. اونجا دیده بودم که 400 زده بود. xt720 هم 520 بود. الآن هم قیمت قبلیشو این زده ولی الآن چند جای دیگه رو دیدم حداقل 570 هست! فـــاک!
این چه وضعشه :|
خدا رحم کنه :|
نه انگار!
حق با شماست
شرمنده
من گذری تو آل دیجیتال همیشه سر میزنم. اونجا دیده بودم که 400 زده بود. xt720 هم 520 بود. الآن هم قیمت قبلیشو این زده ولی الآن چند جای دیگه رو دیدم حداقل 570 هست! فـــاک!
این چه وضعشه :|
خدا رحم کنه :|
قیمتش کمی بالا رفته . که البته قیمت همه گوشی ها بالا رفته . دیفای گوشی خاصی هست و هنوز تو بورس هست و ارزشش رو داره .
آندروید 4 کاستوم براش اومده . کلا ساپورتش عالیه
دفای + تو ایران هست؟ معایب و مزایاش چیه؟
فیلمبرداریش چطوره . ج س م آرنا که چیزی ننوشته
تو یکی از صفحات خوندم با وایرلس نمیتونه به ADSL لبتاب وصل بشه. راسته؟ اگه اینطور باشه اصلا خوب نیست. GPRS هم آشغاله و غیرقابل استفاده
Last edited by zimka_14162; 07-04-2012 at 18:26.
سايت ايران شيپينگ مطمئن هست براي خريد . شما ازش خريد کردين؟
درود.
بله دوست عزیز توی ایران هست اما خب کمتر از دیفای معمولی در دسترسه.
مزایاش نسبت به دیفای معمولی باتری قویتر و سی پی یو 1 گیاگاهرتزی در مقابل 800 مگاهرتزی دیفای اصلی هستش (این تفاوت اصن محسوس نیست چون در کاستوم رام های خوب دیفای معمولی*سیانوژن مثلا*خود کلاک هسته روی 1 گیگاهرتز تنظیم شده)
از معایبشم میشه به ساپورت خیلی کمتر دولپورها ازش و نبود کاستوم رام های خوب واسش هست
در مورد وایرلس هم اطلاعی ندارم
البته با توجه به اختلاف قیمتی که دارن من بهتون دیفای معمولی رو پیشنهاد میکنم![]()
Last edited by unknown47; 08-04-2012 at 10:50.
دوستان زیادی خرید کردند
کارشون درسته
ایران دلیور هم خوبه و هم رسمی تر
این که می گن وایرلسش با ای دی اس ال نمی گیررو بیارید تا یه مشت و گلدی نثارش کنم ! آخه چرا حرف در میارن بعضیا ( منظوزرم به کاربری که پست گذاشته نیست ! به اونیه که اطلاعات غلط میده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مراحل رو کامل و به ترتیب پیش برین هیچ مشکلی برای گوشی پیش نمیاد ولی در غیر این صورت اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد من مسولیتی به عهده نمیگیرم.
برای شروع توصیه میشه اول رام 2.3.7 رو که قبلا دوستان زحمت آموزشش رو کشیده بودن رو گوشی تون نصب کنید و آخرین ورژن Recovery که همراه اون رام بود رو هم داشته باشید.
ابتدا این فایل ها رو متناسب با گوشیتون دانلود کنید:
فایل رام ICS مربوط به دیفای با لنز سبز :
فایل Kernel مربوط به دیفای با لنز سبز :
فایل رام ICS مربوط به دیفای با لنز قرمز و همچنین دیفای پلاس (Defy+):
فایل Kernel مربوط به دیفای با لنز قرمز و همچنین دیفای پلاس (Defy+):
بعد از دانلود، 2تا فایل مربوط به گوشی خودتون رو روی مموری کارت گوشی (sdcard) کپی کنید.
مراحل نصب رام :
توصیه: قبل از نصب رام گوشیتون بالای 90% شارژ داشته باشه.
1 - ابتدا از اطلاعاتتون در صورت تمایل یه بکاپ کلی بگیرید(مثلا با Titanium backup)، سپس گوشی رو خاموش و روشن کنید، به محض روشن شدن گوشی وارد محیط Recovery بشید. (برای کسانی که آخرین ورژن ریکاوری رو دارن کافیه موقع روشن شدن گوشی به محض اینکه چراغ LED بالای گوشی آبی رنگ شد کلید Volume down رو فشار بدین تا وارد محیطی بشین که با فونت آبی نوشته شده،از اونجا وارد Recovery بشین و گزینه Stable Recovery رو انتخاب کنید.
2 - در محیط ریکاوری دنبال گزینهWipe Data بگردین و انتخابش کنید تا Wipe data انجام بشه ( حدود یکی دو دقیقه طول میکشه این مرحله)
3 - سپس گزینه Instal zip from SDcard رو انتخاب کنید و choose zip from sdcard.
4 - حالا فایل رام مربوط به گوشی خودتون رو که قبلا دانلود و کپی کرده بودین روی sdcard انتخاب و نصب کنید،این مرحله حدودا 5 دقیقه طول خواهد کشید. ( دقت کنید اشتباهی فایل kernel رو نصب نکنید.)
5 - حالا نوبت Kernel مربوط به گوشی هست، اونم طبق روش مرحله 4 نصب کنید( نصبش یکی دو ثانیه طول میکشه)
6 - حالا go back رو بزنید تا به محیط اول ریکاوری برگردید، اونجا گزینه Wipe Cache partition رو انتخاب و اعمال کنید
7 - از محیط اول صفحه ریکاوری گزینه Advanced رو انتخاب کنید و اونجا گزینه Wipe Dalvik cach رو انتخاب کنید.
8 - حالا گوشی رو از منوی اصلی ریکاوری Reboot کنید و از جدیدترین ورژن اندروید روی دیفای لذت ببرین!
( توجه : بعد از نصب رام، بار اول روشن شدن گوشی یه پنج شش دقیقه ای طول میکشه پس صبور باشید)
منبع : xda-developers
چند تا اسکرین شات از این رام :
![]()
![]()
احسان جان دمت گرم
عالی بود
برای تشخیص لنز سبز و قرمز باید چی کار کنم ؟
راستی با تیتانیوم بکاب در واقع میشه از بازیا و اس ام اسا و کانتکتا ریکاوری گرفت و بعد ک رام جدید رو نصب کردیم RESTORE کنیمش ؟
من یه بار این کارو کردم نشد خیلی ضد حال خودم ! میگی باید چی کار کنم ؟ مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)