ممنون از توضیحاتت
ولی یه سوال!
خوب فرق بین کسی که سرویس 1 مگ میخره با کسی که سرویس 128 میخره در کجاس؟ هردوشون سرعتشون یکیه فقط اونی که 1 مگابیت داره پول بیشتری میده!!!
اینطور که نمیشه که!!![]()
ممنون از توضیحاتت
ولی یه سوال!
خوب فرق بین کسی که سرویس 1 مگ میخره با کسی که سرویس 128 میخره در کجاس؟ هردوشون سرعتشون یکیه فقط اونی که 1 مگابیت داره پول بیشتری میده!!!
اینطور که نمیشه که!!![]()
شبانه از ساعت 2 هست یا سه ؟
...........
Last edited by maziarb; 13-06-2011 at 10:15.
ساعت 3 تا 7
زنگ زدم صبا میگه سرویس یک ماهه نداریم فقط 3 ماهه!!!
طبق گفته خودشون
سرویس های 128 گاهی اوقات افت سرعت داره ولی سرویس 1 مگ همیشه سرعتش ثابته
البته من قبلا 1 مگ داشتم سرعت دانلودم 256 بود طبق همین قضیه که گفتید رفتم 128 گرفتم الان سرعت دانلودم 128 هست.
دوستان اینجا چند روز پیش یه رعد و برق بدی توی آسمون زد باعث شد مودم سیمفونی y800 من که حداقل 5 ساله حتی بعضی سالها شبانه روزی مشغول بود و واقعاً تا حالا مردونه کار کرده بود یهویی سوخت! یه زمانی 4 سال قبل که مشترک پارس آنلاین بودم رایگان بهم داده بودن اون موقع 46 تومن قیمتش بود.خلاصه تا دیدین اوضاع هوا کشمشیه سریع سیم تلفن و برق و همه چی رو از مودمتون جدا کنین کار یکبار میشه! یکی از بچه های قدیمی این فروم که مقیم انگلیسه قبلاً گفته بود این اتفاق براش افتاده ولی من فکر میکردم این بلاها سر هر کی بیاد سر من یکی عمراً اگه بمیاد!
نشونه ی سوختنشم اینکه همه ی چراغهاش غیر از Activity دائم روشن مونده بود و اکتیویتی هم کلاً خاموش شده بود.بردم یکجای تخصصی تعمیرش کنند گفت حدود 22 تومن درمیاد ولی امروز بعد 3 روز گفت دو سه تا قطعش گیر نمیاد و تعمیرش کنسل شد!
کلاً این مدل مودم توی بازار نایابه ولی پارس آنلاین گفت داره و رفتم دوباره از یاونا خریدم 49 تومان+مالیات شد 51 تومان.هم Lan داره هم USB
ممکنه یکی بگه با نصف این قیمت میشه tplink کمبو خرید ولی باید بگم سیمفونی 800 تا جاییکه فهمیدم تنها مودمیه که همزمان میتونی با دو تا کامپیوتر کانکت شی اینطوری که هر کامپیوتر با کانکشن مجزایی که براش ساختی کانکت میشه! مثلاً هر دو تا به شبانه یا یکی به روزانه و دیگری به شبانه یا هر دو به روزانه مستونن بطور مستقل از دیگری کانکت شن!! این قضیه مخصوصاً توی شبانه اگه دو تا سیستم داشته باشی باعث میشه دو برابر عادی بتونی دانلود کنی!
امیدوارم آقای پشتیبانی صبانتبا دیدن این پست گزارش نده و نون ما رو آجر نکنه!
همین الان داره باز صدای ابرها درمیاد زود برم قطعش کنم!
Last edited by Penryn; 13-06-2011 at 11:54.
اولا برای این حادثه دلخراش برای شما طلب صبر میکنم
میگم مگه اینجا از پشتیبانی صبانت کسی هست؟؟؟ یوزرشون کیه؟امیدوارم آقای پشتیبانی صبانتبا دیدن این پست گزارش نده و نون ما رو آجر نکنه!
![]()
سلام,بله هست
Sabanet - Support علیه السلام![]()
راستشو بخواید من راضی ام از صبا....پهنا باند رو باز میزاره....برید تو اینترنت دانلود کنید....ولی خوب محدودیت داره....128 اش هم اکثر اوقات در حد 1 مگه شرکت خوبیه از 3 تا 7 هم مجانیه میشه 512 که البته این آخریو شما خیلی بهش توجه نکن این قسمت شب رو
الآن وضعیت همین الآنه
قم-ساعت 3:56 دقیقه شما 4 بعد از ظهر حساب کن-128 صبا نت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)