تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 827 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396796 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان یه هارد 1 ترا بایت اکسترنال 2.5 میخواستم
    اگه میشه از بین WD , seagate هر کدوم چند تااز مدل های خوبشو واسم بزارید
    واسه آرشیو فیلم و نصب بازی اکس باکس میخواستم . سرعت read , write اش بالا باشه
    قیمت هم یادتون نره
    ممنون
    وسترن مدل My Passport Essential SE که usb3 هست و تا 1 ترابایت موجوده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive که تا 1.5 ترابایت هم موجوده و با توجه به نوع کارتریجی که همراهش هست یا usb2 هست یا usb3

یه مزیتی که این سیگیتها دارن کارتریج قابل تعویض هست که در پست زیر کامل توضیح دادم .
    کد:
    قیمت یکترابایت پرتابل حدودا 130 الی 140 هزارتومن هست .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    اینجور مشکلات برای هاردهای اکسترنال نسبتاً شایع هست و به احتمال 99 درصد پارتیشنن هاردتون RAW شده یا unallocated
    پس بهتره که اول دیسک منجمنت رو نگاه کنید (پس از متصل نمودن هارد) اگر RAW شده باشه نشاندهنده بهم خوردن partition table هست و چاره ای جز پاک کردن پارتیشن و ساختن و فرمت کردن مجدد پارتیشن در همون برنامه دیسک منجمنت رو ندارین . البته اینو هم در نظر داشته باشید که با فرمت کردن اطلاعاتتون از بین میره .
    اگر اطلاعاتتون مهم هست بهتره که با استفاده از برنامه های بازیابی اطلاعات که میتونن اینجور پارتیشنها رو شناسایی کنن اطلاعاتتون رو ریکاوری کنید .
    خیلی ممنون دوست عزیز. الان نگاه کردم. RAW نشده و همون unallocated شده.
    باید فرمت کنم؟
    بعد اطلاعات رو چطوری میتونم ریکاور کنم؟ حدود 200 گیگابایت اطلاعات دارم که حتی 1 کیلو بایتش هم برام مهمه. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
    Last edited by Maziar_69; 30-09-2011 at 23:27.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام عطلا جان خوبی داداش پست قبلیمونو جواب ندادیا

راستی یه سوال بهترین hdd player چیه؟ اگه هارد داشته باشه بهتر زیرنویس فارسی و فایل های flv هم ساپورت کنه اگه \d هم توش باشه که عالی

این چطوره؟

کد:
    *برداری حله

5. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

وسترن مدل My Passport Essential SE که usb3 هست و تا 1 ترابایت موجوده
    کد:
    سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive که تا 1.5 ترابایت هم موجوده و با توجه به نوع کارتریجی که همراهش هست یا usb2 هست یا usb3

یه مزیتی که این سیگیتها دارن کارتریج قابل تعویض هست که در پست زیر کامل توضیح دادم .
    کد:
    قیمت یکترابایت پرتابل حدودا 130 الی 140 هزارتومن هست .
    ممنون اما من فقط USB 2میخوام .در کل سیگیت خوبه یا وسترن ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز. الان نگاه کردم. RAW نشده و همون unallocated شده.
    باید فرمت کنم؟
    بعد اطلاعات رو چطوری میتونم ریکاور کنم؟ حدود 200 گیگابایت اطلاعات دارم که حتی 1 کیلو بایتش هم برام مهمه. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.
    عزيزم قبل از فرمت با استفاده از نرم افزارهايي كه ميتونن اين جور پارتيشنها رو شناسايي و اطلاعات رو بازيابي كنن استفاده كنيد مثل نرم افزارEASEUS Data Recovery Wizard Professional ميتونه پارتيشنهاي raw يا unallocated شده رو شناسايي و اطلاعاتشو بدون كم و كاستي استخراج كنن .آموزش مختصر هم در اين پست گزاشتم البته اين آموزش مختصر براي ورژن قديمي اين نرم افزار (5.0.1) هست ولي اساس كار يكي هست .

کد:
    پس از استخراج و بازيابي اطلاعات در محل امني سپس ميتوانيد هارد رو پارتيشن بندي و فرمت كنيد .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان این شجاعتو مسخرم کردی یا واقنی گفتی؟ باکس هیچیش نشد منظورم از تبدیل اینه که برق هاردا که فرق ندارن؟راستی این کابل usb که داره یه تیکه اهن داشت به بدنه هارد وصل بود مثل سیم ارت مانند کارش چیه؟اصلا وصل بود نبود نمیدونم

راستی میگم اگه اکسترنال نگرفتم یه هارد معمولی بگیرم بندازم؟ بعد اگه چیزی شد این آواژنگ میفهمه بازش کردم؟
    سلام مهرداد جان ، من داخل باكس رو نديدم عزيزم و نميدونم اون تيكه آهن چيه ، ولي برق هاردها فرق زيادي ندارن كلاً ميتوني يه هارد ديگه به جاش بذاري .
    يه پيشنهاد : ميتوني يه هارد خراب بندازي تو باكسش ببريش گارانتي تا برات عوضش كنن البته بايد يكم زرنگ باشي مثلا حتما هارد وسترن بزاري توش ، سيگيت بذاري توش از پنجره پرتش ميكنه بيرون
    كلا شوخي كردم رقيق

سلام عطلا جان خوبی داداش پست قبلیمونو جواب ندادیا

راستی یه سوال بهترین hdd player چیه؟ اگه هارد داشته باشه بهتر زیرنویس فارسی و فایل های flv هم ساپورت کنه اگه \d هم توش باشه که عالی

این چطوره؟

کد:
    *برداری حله
    مهرداد جان من اين مدل WD Elements Play رو پيشنهاد ميدم كه تا 2 ترابايت هم هارد داره و ميتوني بعنوان هارد اكسترنال هم ازش استفاده كني همچنين ميتونه فرمت flv رو هم پخش كنه . فرمتهاي ويدئويي كه ساپورت ميكنه رو در زير نوشتم .

AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB/ISO, MP4/MOV (MPEG4, h.264), MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4), TS/TP/M2TS (MPEG 1/2/4, AVC), FLV (D1 resolution only), RM or RMVB 8/9/10

کد:
    آدرس ديجي كالا
    کد:
    اون ستاره رو برداري حله
    Last edited by ata.royalfalcon; 01-10-2011 at 08:25.

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون اما من فقط USB 2میخوام .در کل سیگیت خوبه یا وسترن ؟
    اگر براي لپتاپ يا pc ميخواي فرقي نميكنه كه usb2 باشه يا usb3 . پس بهتره كه هارد usb3 رو بخري شايد در آينده هم به دردت بخوره ، پس وسترن مناسبتر هست .
    ولي اگر براي دستگاههاي ديگه اي مثل ps3 ميخواي بهتره كه usb2 باشه پس سيگيت با كارتريج usb2 مناسبتره .

نظر شخصي خودم وسترن بهتر از سيگيت هست اما بايد ببينيد نوع كارتون چي هست . مثلا اگر ميخواهيد روي هارد پسورد بذاريد تا ديگران دسترسي نداشته باشه بايستي وسترن رو بخريد كه يه سيستم رمزنگاري پرقدرتي دارد .

ولي سيگيت به خاطر قابليت نصب انواع كارتريج يكي از انعطاف پذيرترين هاردهاي اكسترنال هست كه ميتونين انواع اينترفيس رو داشته باشيد . انتخاب با خودتان هست .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اگر براي لپتاپ يا pc ميخواي فرقي نميكنه كه usb2 باشه يا usb3 . پس بهتره كه هارد usb3 رو بخري شايد در آينده هم به دردت بخوره ، پس وسترن مناسبتر هست .
    ولي اگر براي دستگاههاي ديگه اي مثل ps3 ميخواي بهتره كه usb2 باشه پس سيگيت با كارتريج usb2 مناسبتره .

نظر شخصي خودم وسترن بهتر از سيگيت هست اما بايد ببينيد نوع كارتون چي هست . مثلا اگر ميخواهيد روي هارد پسورد بذاريد تا ديگران دسترسي نداشته باشه بايستي وسترن رو بخريد كه يه سيستم رمزنگاري پرقدرتي دارد .

ولي سيگيت به خاطر قابليت نصب انواع كارتريج يكي از انعطاف پذيرترين هاردهاي اكسترنال هست كه ميتونين انواع اينترفيس رو داشته باشيد . انتخاب با خودتان هست .
    ممنون اما من میخوام واسه اکس باکس و پی اس 3 ازش استفاده کنم پس چه مدلی رو میگید ؟
    همین My Passport Essential SE رو میشه واسه اکس باکس استفاده کرد؟ بیشتر من واسه PS3 , X360 میخوامش
    ممنون

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

سلام

هاردهاي 2.5 اينچي در واقع همون هارد اينترنال لپتاپ هست و برق مورد نياز رو ار پورت usb تامين ميكنن يعني آداپتور برق جداگانه اي ندارن . بعبارت ديگر اينجور هاردها با برق 5 ولت راه اندازي ميشن . اين هاردها كوچك هستن و حتي ميتوان آنها را در جيب جا داد . اين هاردهاي 2.5 اينچي نسبت به حجمشون از هاردهاي 3.5 اينچي گرانتر هست يعني يه هارد 1 ترابايت 2.5 اينچي قيمتي حدوداً 130 هزارتومن دارد در صورتي كه يه هارد 3.5 اينچي يه ترابايت قيمتي حدود 90 الي 100 هزارتومن دارد .

بعلت نداشتن منبع تغذيه مستقل ممكن هست به دليل كمبود ولتاژ هارد اكسترنال راه اندازي نشود دلايل كمبود ولتاژ ميتونه استفاده از كابل افزايش طول usb يا استفاده از usb هاب باشه به همين دليل برخي از كمپاني ها كابل مخصوصي توليد ميكنن كه باعث ميشه هارد از دو پورت usb برق تامين كنه كه به اين نوع كابل y-cable گفته ميشود . نكته مهم اين هست كه همهء هارد اكسترنال 2.5 اينچي اين كابل رو ندارن یعنی بعضی از مدلها این کابل رو دارن .

cach اكثر هاردهاي پرتابل يا 2.5 اينچي هشت مگابايت هست ولي 16 مگابايت موجوده .

اما هاردهاي 3.5 اينچي در واقع همون هارد pc هاي معمولي هست كه بزرگترن و مناسب براي جابجايي روزمره نيستن .
    براي راه اندازي اينجور هاردها كه پر مصرفترن نياز به آداپتور برق جداگانه دارن به عبارت ديگر برق usb براي راه اندازي كفايت نميكند يعني اينجور هاردها حداقل نياز ولتاژ 12 ولت و 5 ولت دارند .
    با توجه به داشتن منبع تغذيه مستقل نگراني از بابت راه اندازي هارد وجود ندارد پس ميتوان از كابلهاي usb به اندازه هاي بلند استفاده كرد و حتي ميتوان از usb هاب هم استفاده كرد .

بافر اكثر مدلهاي 3.5 اينچي 32 مگ هست البته من فكر ميكنم مدلهاي 3 ترابايتي وسترن 64 مگ كش دارد .
    تفاوت در بافر یکی از مهمترین علت در تفاوت سرعت بین هاردهای 2.5 اینچی و 3.5 اینچی هست بطوریکه هاردهای 3.5 اینچی بعلت داشتن کش بالاتر از سرعت read و write بیشتری برخوردارن .
    ================================

هارد آداپتوردار يا دسكتاپي فقط وسترن مدل My Book Essential كه تا سه ترا هم موجوده و usb3 هم هست .
    کد:
    هاردهاي پرتابل تنوع زيادي در بازار دارن اما من سيگيت و وسترن رو ترجيح ميدم .
    براي هارد پرتابل دو انتخاب پيشنهاد ميدم .

My Passport Essential SE كه تا 1 ترا موجوده و usb3 هم هست به كلمه se دقت كنيد چون مدلهاي عادي يكترا ندارد . عيب اين مدل اين هست كه بدنه اش زود خط و خش ميافته كه مجبوريد در نگهداريش دقت كنيد .

کد:
    انتخاب ديگه FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive كه تا 1.5 ترابايت هم موجوده و با توجه به نوع كارتريجي كه انتخاب ميكنيد يا usb3 هست يا usb2
    کد:
    در پست زير توضيحات كاملي درباره انواع هارد سيگيت و كارتريج دادم .
    کد:

دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی جامعی که ارائه کردی

الان من که از pc خونگی استفاده می کنم و لپ تاپ ندارم باید حتما از 3.5 اینچی یا همون آداپتور دار استفاده کنم؟

یعنی ریسک هستش که پرتابل خریداری کنم؟

3.5 اینچی بدون مشکل به لپ تاپ وصل میشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان یه هارد 1 ترا بایت اکسترنال 2.5 میخواستم
    اگه میشه از بین WD , seagate هر کدوم چند تااز مدل های خوبشو واسم بزارید
    واسه آرشیو فیلم و نصب بازی اکس باکس میخواستم . سرعت read , write اش بالا باشه
    قیمت هم یادتون نره
    ممنون

ممنون اما من میخوام واسه اکس باکس و پی اس 3 ازش استفاده کنم پس چه مدلی رو میگید ؟
    همین My Passport Essential SE رو میشه واسه اکس باکس استفاده کرد؟ بیشتر من واسه PS3 , X360 میخوامش
    ممنون
    پس با توجه به اينكه براي xbox يا ps3 ميخواهيد پس بهتره كه از نوع usb2 بخري كه دردسر كمتري خواهد داشت . ولي اگر سيگيت مدل گوفلكس رو بخري بعدا ميتوني كارتريج usb3 براش بخري و ارتقا بدي . در موقع خريد هم به جعبه اش دقت كن و ببين با چه نوع كارتريجي هست .

مدل پيشنهادي FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive كه تا 1.5 ترابايت هم موجوده .

16. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •