اکثر دوستان همین کانفیگ رو میخرن.
اکثر دوستان همین کانفیگ رو میخرن.
خواهش میکنم
تو همون صفحه که ازش عکس گذاشتی ، سمت چپش یه گزینه نوشته system configuration
روی اون که کلیک کنی تمام مشخصات لپ تاپت رو نشون میده![]()
سلام
میبخشید دوستان قسمتی رو که علامت زدم با نصب کدوم درایور شناخته میشه ؟؟؟
![]()
بفرمایید
Intel Management Engine Interface
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ما هم به جمع 5010 دارها پیوستیم
تگ هم زدم توی سایت دل صفحه درایو ها رو آورد
اگه میشه یکی لینک دانلود کارت گرافیک 5650 رو واسه نسخه 64 بیتی بذاره من هر کاری کردم یه چیزه دیگه دانلود میشد
Last edited by Amin_0913; 06-03-2011 at 13:37.
AMD ATI Mobility Radeon™ HD 5650
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
شاید سوال من به 5010 ربطی نداشته باشه و مربوط به ویندوز 7 باشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
دانلود رایگان من ساعت 2 شروع میشه و مثلا من ساعت 12 ID Manager رو تنظیم میکنم که از 2 شروع به دان کنه ولی صبح میبینم که لپ تاپ sleep شده و اصلا دانلود شروع نشده
چطوری میتونم طوری تنظیمات رو انجام بدم که فقط مانیتورش خاموش بشه
عزیزم دی وی دی درایور هاشو از فروشنده بگیر خوب.یا یه لحظه از فروشنده بگیر بزن رو هارد
![]()
[QUOTE=rythm;5913176]سلام
شاید سوال من به 5010 ربطی نداشته باشه و مربوط به ویندوز 7 باشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
دانلود رایگان من ساعت 2 شروع میشه و مثلا من ساعت 12 ID Manager رو تنظیم میکنم که از 2 شروع به دان کنه ولی صبح میبینم که لپ تاپ sleep شده و اصلا دانلود شروع نشده
چطوری میتونم طوری تنظیمات رو انجام بدم که فقط مانیتورش خاموش بشه[/QUOTE
اول باید بری به این مسیر Control Panel\System and Security\Power Options
بعد بسته به نوع plan که انتخاب کردی، change plan setting رو میرنی، بعد میتونی put the computer to sleep رو برای جفت برق و باطری بذاری رو never که دیگه رو sleep نمیره، و فقط زمان turn of the display رو معین میکنی و در آخر save change رو کلیک میکنی.
سلام
ببخشید من اینقدر سوال میپرسم.
قبل از اینکه ویندوزم رو عوض کنم یک آیکون تقویم و ساعت +دو آیکون گرافیکی که سرعت رم و سی پی یو رو نشون میداد تو دسکتاپ وجود داشت.
ولی بعد از نصب ویندوز اونها رو ندارم.آیا برنامه خاصی رو باید نصب کنم یا از تنظیمات ویندوز فعال میشه ؟؟؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)