سلام
بله کافیه. فقط موقع کپی باید قبلی رو Rename کنید و این فایل رو بریزید.(وگرنه ارور میده)+ریستارت
سلام
بله کافیه. فقط موقع کپی باید قبلی رو Rename کنید و این فایل رو بریزید.(وگرنه ارور میده)+ریستارت
زود ثبت نام کنید زیاد وقت ندارید 10گیگ ترافیک رایگان V پی ان خوبی هست از شرکت کومودو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من که برای ثبت نام رفتم دو حالت داره یا اکانت داشته باشی و یا ثبت نام کنی در قسمت comodo easy vpn وارد شدم همه پولی بودن و مجانی چیزی ندیدم
میشه تا تموم نشده راهنمایی کنید
با تشکر
Last edited by K1lou; 17-09-2011 at 15:07.
مرسی رفیق ! من گرفتم !
اون نوشته ی :1 0: رو از آخر آدرس بردارید ، درست میشه.
ما هم گرفتیممرســی
منتهی نمیتونم کانکت شم ...![]()
Last edited by milad_gta; 17-09-2011 at 15:34.
سلام
من حدود یه ماهه که کمودور اینترنت سکیوریتی رو استفاده میکنم
تنظیماتی رو که در پست دوم گفته شده اعمال کردم
ولی یه مشکلی به وجود اومده که وقتی میخوام بعضی برنامه ها رو نصب کنم ارور مربوط به سطح دسترسی در ویندوز میده
you must be logged in as an administrator when installing this program
مشکل از چی میتونه باشه؟
برنامه مورد نظر شما دستکاری ( کرک ) شده و Comodo اون رو در SandBox اجرا میکنه ، و به دلیل محدودیت امکانات برنامه نمیتونه نصب بشه و فکر میکنه شما دارید با یک اکانت محدود نصبش میکنید میگه با ادمین وارد شید .
باید برنامه رو بزارید جزو Trust Files که اگر بهش اطمینان دارید اینکار رو انجام بدید .
---
بچه ها یک نکته امنیتیاگر یه برنامه کوچیک بنویسیم که فایل دیتابیس رو Rename کنه و یک دیتابیس جعلی و یا قدیمی جایگزین کنه ... !!؟؟ Comodo اینجا نمیتونه کاری انجام بده ... !!!
Last edited by milad_gta; 17-09-2011 at 16:05.
بله ، کمودو به این محکمیها هم نیست
بخوای کاملاً بهش اعتماد کنی (یا به هر آنتی ویروس/فایروال دیگه) یا حواست جمع نباشه ، حتماً به مشکل می خوری
یه کامپیوتری بود یه جای دیگه ، آلوده به sality بود
اصلاً نمیذاشت کمودو اجرا بشه ، همین که اجرا میشد ، خود به خود بسته میشد
حالا من این ورژن بالاهه رو امتحان کنم ببینم بازم همونطور میشه.
شما بهترین آنتی ویروس جهان رو نصب کن، گاردش رو ببند بعد ویروس اجرا کن.
پس چرا آنتی ویروس بسته شد؟ چرا سیستم ویروسی شد؟ اشتباهات کاربری تقصیر خود کاربره نه آنتی ویروس!
اتفاقا کومودو به این محکمی هاست با دلیل منطقی! نه با حرف هوا! البته هر آنتی ویروسی یک باگی داره که باید برطرف بشه.
کمودو برای پیشگیری قبل از درمان ساخته شده نه برای عمل جراحی! و همیشه پیشگیری بهتر از درمانه!
برای پاکسازی از آنتی ویروس های دیگه ای مثل نورتون استفاده کن که قدرت ریپیر خوبی داره.
البته اگر آدم حواسش باشه تا حد بالایی امنیت تضمین شده هست ، ولی در کل باید حواسمون رو جمع کنیم تشخیص های Comodo نصبتا خوبه یعنی نمره بخوام بدم 83 از 100 بهش میدم قسمت Defense هم که خوبه فایروالش هم 94 اینایکیم امکانات بیشتری میزاشت بهتر بود حالا شاید ورژن بعدی یک تکونایی دادن ولی به نظرم اگر رو فایل های خودش یک نظارت انجام بده خیلی عالی میشه ...
میتونیم پوشه Comodo رو به قسمت Protected Files And Folder بخش Defense اضافه کنیم و تحت هیچ شرایط برنامه ای که بهش شک داریم رو بدون SandBox اجرا نکنیم که خیلی خطرناکه حسن ...
Last edited by milad_gta; 17-09-2011 at 16:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)