به نظرم آلمان بهترین نتیجه رو گرفت.
هیچکی اول جام فکرش رو نمی کرد(حتی رئیس فدراسیون آلمان)
سومی رو به همه طرفدارهای آلمان تبریک میگم
به امید EURO 2012
به نظرم آلمان بهترین نتیجه رو گرفت.
هیچکی اول جام فکرش رو نمی کرد(حتی رئیس فدراسیون آلمان)
سومی رو به همه طرفدارهای آلمان تبریک میگم
به امید EURO 2012
یه سلامتی بروبج المانی که بن شدن (یوسف .. یردیا...)......................تبریک به همه .... باز هم می گم کاشکی امشب بازی داشتیم ... باید قهرمان میشدیم.....به هر حال جوانان آلمانی حال خیلی ها رو گرفتن... .......مخصوصا اون حاج رضایی و عزیزی رو ...انگلیس رو نایود کردن ... ارژانتین با اون همه ستاره رو با خاک یکسان کردن ...اسپانیا رو هم می تونستن ببرن ولی خب نشد ....
Last edited by sina1415; 11-07-2010 at 12:12.
توماس مولر به عنوان بهترين بازيکن بازی آلمان - اروگوئه انتخاب شد
به گزارش وب سايت کانون هواداران تيم ملی آلمان در ايران توماس مولر به عنوان بهترين بازيکن بازی آلمان - اروگوئه در بازی رده بندی جام جهانی 2010 آفريقای جنوبی شد.
اين بازی با نتيجه 3 بر 2 به نفع آلمان ها به پايان رسيد و یکی از سه گل آلمان در این بازی را مولر به ثمر رساند تا تعداد گل های خود در این جام را به عدد پنج برساند.
آلمان با این پیروزی به مقام سوم جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی رسید.
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
فیلیپ لام : باید جام را به شکلی مثبت به پایان می بردیم
سایت گل : فیلیپ لام، کاپیتان جانشین آلمان از عملکرد تیمش در جام جهانی به خود میبالد.
آلمان با شکست اروگوئه توانست به عنوان سوم دنیا دست یابد و لام میگوید: «بسیار افتخار میکنم که سوم شدیم. برای ما بسیار مهم بود که جام جهانی را به شکلی مثبت به پایان ببریم.»
طرفداران آلمان در این دیدار به شدت تیمشان را تشویق کردند. لام گفت: «ما نمیتوانیم به اندازه کافی از طرفداران آلمان تشکر کنیم. آنها همیشه انگیزهای بسیار بالا به ما میدادند.»
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
انتقاد شديد اولی هوينس از فيفا
اميدوارم که فيفا اعمال نفوذ خود را کم کند تا فوتبال جذاب تر شود...
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،اولی هوينس،رئيس باشگاه بايرن مونيخ آلمان در مصاحبه اي از عملکرد فيفا و دخالتهای بيش از حد آنها در جام جهانی انتقاد کرد.
او در اينباره گفت:
متأسفانه تيمهای بسيار زيادی مانند تيم ملی آلمان به علت اعمال نفوذ های زياد فيفا در اين دور جام جهانی حذف شدند،چون همه ميدانند که فيفا دوست دارد در هر دور از مسابقات جام جهانی يک تيم قهرمان شود تا مدتی معروف باشد.
ما در حال حاضر نميدانيم که نوبت تيم ملی آلمان کی فرا خواهد رسيد،اميدوارم به زودی اين اتفاق بيفتد،به نظر من تيم ملی اسپانيا قهرمان اين دوره از مسابقات است تا برای دو بار پياپی در مسابقات رسمی قهرمان باشد.
اميدوارم که فيفا اعمال نفوذ خود را کم کند تا فوتبال جذاب تر شود.
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------
لوکاس پودولسکی : سوم شدن برای ما موفقیت بود
سایت گل : لوکاس پودولسکی میگوید سوم شدن آلمان در جام جهانی، با وجود از دست دادن فینال موفقیت به شمار میرود.
پودولسکی که در این جام دو گل زد و به دلیل سرماخوردگی بازی شنبه مقابل اروگوئه را از دست داد، به دستاوردهای آلمان میبالد: «سومی هم موفقیت است و میتوانیم به آن افتخار کنیم. قهرمان نشدیم اما سومی هم موفقیتی خوب به شمار می رود.»
او درباره مربی آلمان هم گفته است: «امیدوارم که یواخیم لو مربی ما بماند.»
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
توماس مولر می گوید سوم شدن برای این تیم اهمیت فراوانی داشته است
سایت گل : توماس مولر، ستاره آلمان در جام جهانی میگوید سوم شدن برای این تیم اهمیت فراوانی داشته است.
مولر پس از برد مقابل اروگوئه گفت: «بسیار به این افتخار میکنم که سوم شدیم. برای ما خیلی مهم بود که به این دستاورد برسیم. برای کشور و برای همه ما این برد اهمیت فوقالعادهای داشت. قهرمان نشدیم، اما سومی هم دستاورد بزرگی است. حالا باید به همین روند خود ادامه دهیم و از سوم شدن لذت ببریم.»
مولر با گلی که مقابل اروگوئه زد، تعداد گلهای خود در جام جهانی را به 5 رساند.
احتمال زياد بهترين بازيكن جوان جام از آلمان هست ... !
به نظر من بازیه اسپانیا رو هم می تونستیم ببریم . بوی تبانی میومد . ولی آلمان به نظر من بهترین تیم بود تو این جام . هر نوع بازی که تو کل دوره های فوتبال بود رو به نمایش گذاشت و نشون داد تیم های جوون هم می تونن تو جام جهانی نتیجه بگیرن . البته مربی آلمان هم به نظر من بهترین مربی بود . مقام سومی رو به همه تبریک می گم .
حیف شد کلوزه بازی آخرو از دست داد، 15 گله نشد!
سلام
سومی آلمان رو تبریک میگم
به نظرم کمی بی انگیزه بودن و میتونستن به اروگوئه بیشتر هم بزنن
البته اروگوئه هم بد نبود گل فورلان خیلی قشنگ بود
اگه لام و کلوزه و پودولسکی هم بودن که عالی میشد
ولی به نظر من اگه آلمان جای هلند تو فینال بود خیلی بهتر میشد
آقا منم کسب رتبه سوم که برای این تیم جوان خیلی عالی هم هست رو تبریک میگم .
به امید یورو 12
برزیل چوب دفاع و مربی ضعیفشو خورد نه بازی زیبای هلند![]()
از بچه ها خواهش دارم که عکس هایی از مدال گرفتن و جشن سوم شدن رو توی همین پست بذارن
عکس های با کیفیت و خوب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)