البته از اسمشم معلومه ها![]()
البته از اسمشم معلومه ها![]()
خب من هم برای این گفتم که کاربری به اشتباه نیاد این گزینه را غیر فعال کنه به امید اینکه فقط گارد یا وب انتی ویروس کسپر غیرفعال بشه.
بلکه با زدن این گزینه همه ی امکانات کسپر غیر فعال میشه در منو protction.
اگر کاربری خواست ویروسی را کسپر با گارد فعال شناسایی نکنه باید گزینه file anti virus را غیر فعال کنه و اگر خواست وارد سایت الوده ای بشه که کسپر سایت را بلاک نکنه باید گزینه web anti virus را غیر فعال کنه.
Last edited by Karkas20; 02-05-2011 at 13:27.
new trojan
لینک دانلود:نتیجه اسکن توسط کسپرسکیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توسط کانتر اسپای
توسط هیتمن پرو
و سوپر انتی اسپایور
اینم نتیجه توتال:انتی ویروسای معروفی که تا الان نشناخنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AntiVir
Kaspersky
McAfee
NOD32
نمیشه دانلود کرد
Not Found.
The requested URL /files/6/lfk2kw8bg6tcox/_BD_A3_C6_F8_C4_A7_D3_F2x4.exe was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request
بفرمایید::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
ظاهرا دوستان یک Fake AV برای تست قرار داده بودند و کاربر عزیز pcsoft فرموده بودند که از کومودو رد شده!(حالا به هر دلیلی).که جناب امیرخان هم اونو با کومودو تست کرد و نتیجه را هم اعلام کردند.(مرسی)
من خودم هم اونو تست کردم و مثل همیشه عملا مخرب هیچکاره بود و کومودو با قدرت روی اون نظارت داشت(البته آنتی ویروس را خاموش کردم و اینترنت را هم قطع کردم تا شناسایی نشه):
======
دوست عزیز وقتی کومودو پیغاه سندباکس کردن فایلی را نشان داد و اگر شما به اشتباه Don't isolate again را بزنید فایل از سندباکس خارج نمیشه.بلکه وارد لیست سفید میشه و در اجرای بعدی دیگه آزاد اجرا میشه.(البته شما میتونید قبل از اجرای بعدی به قسمت Trusted Files برید و اونو حذف بکنید)چون اصلا کومودو به من پیامی نداد که من Don't isolate again رو بزنم که بگیم من اشتباهی زده باشم.
موفق باشید.
به دیتابیس کسپر نیز اضافه شد
نورتون بعد از دانلود به وسیله قسمت دانلود گارد اونو راحت حذف کرد
![]()
نورتون 360 شناخت و کشت !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)