سلام ایا express card ای وجود داره که یه شیار pci express بده مثل مادربردها البته سوال جالبی نیست نه؟
سلام ایا express card ای وجود داره که یه شیار pci express بده مثل مادربردها البته سوال جالبی نیست نه؟
در مورد وب کم برای من مشکلی نداره و در یاهو هم کار میکنه!
دوستان کسی با این لپ تاپ مافیا ی 2 رو بازی کرده؟ نظرتون چیه؟
با بنچ مارک خود بازی با تنظیمات حد اکثری میانگین فریم ها میاد روی 24 و کلا تو بعضی صحنه های سنگین کم میاره که البته طبیعیه!
اما در کل قابل قبوله ! نظر شما چیه؟
دوستان که زیاد بازی کردن. جالبه من تو یه فروم دیگه بودم یارو با سی پی یوی دو هسته ای اجرا کرده بود و خیلی از کند بودنش شاکی بود. من هم سرچ کردم دیدم میگن از چهار هسته هم استفاده میکنه. شما درصد سی پی یو رو از تسک منیجر موقع اجرای بازی خوندی ببینی متوسطش چنده ؟
والا تست نکردم و می تونم این کار رو انجام بدم ولی مطلبی که بهش برخوردم و حرفت رو تایید میکنه این هست که یه بار که وارد بازی شدم سیستم تو حالت کوایت آفیس بود در تنظیمات پاور فور گیر و دیدم عجیب داره کم میاره تو صحنه های که دیتیل بالاست و فریم های زیادی رو باید پروسس کنه و البته اون موقع حواسم نبود که داستان چیه و هی کیفیت رو از تنظیمات ویدیویی بازی آوردم پایین دیدم موثر نیست بعد دوزاریم افتاد که بخاطر این حالت که سیستم روش تنظیم شده توان سی پی یو کاهش پیدا کرده و برای همین کم میاره ! با گذاشتن سیستم روی های پرفورمنس درست شد و این نشون میده که از توان سی پی یو هم به احتمال زیاد استفاده میکنه!
در کل بازی مافیا ظاهرا بازی سنگینی هست در نوع خودش و خیلی روی جزییات خوب کار کردن و دیتیل بالایی داره .
بنچ مارکی داره که تعیین میکنه بازی خوب اجرا میشه یا نه! من با تنظیمات مختلف تست کردم در حالت حداکثری همونطور که گفتم برای بنچ مارک قابل قبول نبود و میگفت اوپتیموم نیست تنظیمات و خلاصه با کم کردن یک سری تنظیمات رسید به بالای 40 فریم و نوشت قابل قبوله . این بازی با همکاری انویدیا البته ظاهرا طراحی شده و یک نرم افزاری باید نصب بشه که مال انویدیاست تا بازی اجرا بشه !
مطلب بعد اینه که من چند بار بلافاصله بعد از خروج از بازی دمای سی پی یو و جی پی یو رو تست کردم 72 تا 75 بود و به نظرم میاد که سیستم خنک کنندگی این لپ تاپ خیلی موثر و کارامده! به نظر من که قابل قبوله!
حالا میزان لود سی پی یو رو میگیرم در حین بازی .
سلام .
دوستان تنظیمی هستش که وقتی لپ تاپ رو میبندم ، لپ تاپ خاموش نشه ؟
مخلصیم .
این فروشنده ها دیگه دارن شورشو در میارن![]()
پریروز بازار پارسیان یا پاسارگاد که پایین تر از بازار ایران تو خیابون ولیعصره میگفت 1480![]()
Last edited by alireza1411; 01-11-2010 at 23:13.
خیلی ممنون عزیز
ولی من اهواز میخواستم بخرم.(یا شیراز )
قیمت نمایندگی سازگار چنده ؟؟؟؟
لنوو y560 یعنی باهاش هم قیمت شده ؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)