روی Build Light کلیک راست کن ، آخرین گزینه رو انتخاب کن ( فکر کنم Production هست )
بعدش Build بگیر
روی Build Light کلیک راست کن ، آخرین گزینه رو انتخاب کن ( فکر کنم Production هست )
بعدش Build بگیر
سوء تفاهم نشه یه وقت
من این ها رو با preview گرفتم ها!
فکر نمیکنم خیلی خوب شده باشه!
گذاشتمش رو حالت light only.
اونی که همه جا سفید میشه!
من فقط طرز بالا بردن کیفیت Lighting رو گفتم ... سوء تفاهم چیه ؟!![]()
اوکی.
من منظورم این بود که یه وقت آقا هاد فکر نکنه من با production بیلد کردم.
همین!![]()
منظورم اینا بود !منظورت از خروجی چیه؟
من با print screen خود ویندوز شات گرفتم و بعد کنار هم گذاشتم.:
FBX،ASE و BSP
راستی اموزش NormalMap از سایت CgTexture :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Reza Azimy_RW; 24-04-2011 at 16:05.
سلام
ببخشید یه مشکلی برام پیش اومده.
من قسمت State آموزش اسکریپت رو رفتم و اسکریپت مربوط به اون مسلسل رو نوشتم ولی درست عمل نمی کنه.یعنی اصلا دنبال دشمن نمی گرده و وقتی هم که خودت میری جلوش برعکس میشه و به عقبش شلیک می کنه.کد اصلیش که توی آموزشش هست هم گذاشتم باز درست نشد.
کسی میدونه مشکل از کجاست و چجوری می تونم درستش کنم؟
با تشکر
امروز بعد از کلی کار و پروژه و اذیت کردن هادی عزیز((شوخی کردم ساخت این پروژه رو مدیون هادی هستم ))
اومدم یه مطلب بنویسم . البته خداروشکر با تخمینی که من زدم یه هفته دیگه بیشتر کار ندارم و راحت می شم.
حالا حرف حساب من چیه ؟
---------------------------------------------------
ColorGrading
خب حالا این چیه . در یک کلام. این یه گزینه جدید توی تنظیمات صحنه UDK که شما می تونید با استفاده از اون یه فیلتر تصویری رو روی صحنه اعمال کنید. کلا چیز جالبیه . این یه سری عکسه تویه یو دی ان .
اینم صفحه توضیحاتش توی سایت UDN
حالا این به چه درد ما می خوره ؟ از این میشه یه سوئ استفاده خیلی جالب کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب همه شما بچه ها حتما با این حالت توی بازی ها اشنا هستید . به فارسی خودمون میشه دید در شب
خب ما در اینجا می خوایم با یه سوئ استفاده از سیستم فیلتری که بالا معرفی کردم این رو بسازیم ((**البته به هیچ وجه نه حوصله ش رو دارم و نه وقتش که با کد مثال براتون بزنم این رو جهت معرفی داشته باشین کد نویسی با خودتون خیلی راحته))
به این قسمت که توی عکس قرمز کردم دقت کنید .
خب توی این قسمت شما می تونید تکسچر هاتون رو وارد کنید . تاکید می کنم تکسچر خالی نه متریال .
خب من یه تکسچر و انتخاب می کنم واسه ساخت دوربین دید در شب مناسب ترین این ادرسه .
Texture2D'EngineDebugMaterials.TangentColorMap'
حالا اون رو توی اینجا وارد کنید .
میبینید که صحنه شما یه فیلتر خیلی جالب به خودش گرفته .
خب توی اینحا تمامی نور ها و شعاع افتادن نور ها به رنگ ابی در اومدن . حالا من یه نور دیگه اضافه می کن م .
به قسمتی که مشخص کردم دقت کنید . رنگ تغییر کرده . خب امیدوارم که فهمیده باشید چی به چیه .
البته کار این در اصل این نیستا ما داریم ازش سوئ استفادده می کنیم .
خب یه توضیح درباره کد نویسیش میدم .
1- این باید به صورت یک شیئ تعریف بشه که خصوصیت color توش رعایت بشه .
2-این خصوصیت باید توی یه دوربین تعریف بشه. نه ببخشید این شیئ .
3-واسه باحال تر شدن کار هم می تونید این رو به یه کلید هم نصبت بدید
(((خواهشا نگین کد نویسیش رو بگو وقت ندارم . اونوقت من رو توی رو در وایستی می ندازین دیگه بیا جمش کنشرمندتون می شم. ))
فعلا![]()
سلام خدمت دوستان عزیز
یه سوال داشتم:
من دوتا شی رو از مکس آوردم داخل UDK مثلا یه دیوار با یه صندوقه صدقه یا هر چیز دیگه.اونوقت وقتی بیلد می کنم سایه اون صندوقه رو دیوار نمی یفته!!
چیکار کنم که سایه دوتا استاتیک مش رو هم بیفته؟
خواهش میکنم عزیز
شما به ما خیلی کمک کردی ما که کاری نکردیم![]()
سلام
دوستان کمکم کنید ؟
یه سوال دیگه :
من میخوام کاری کنم که وقتی کاربر در محیط بازی هستش . کل مرحله وارد گرافیک و رم نشه . و کاربر هرجا رو که میبینه پردازش بشه.؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)