تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 472 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

ممنون جناب کوهگرد بسیار کمک کننده بود فقط این 29110 سنسور عقب هم داره انشالا؟
    سنسور عقب روی تمام سمند های ال ایکس هست.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی میدونه فرق کلاس 29110 با 29111 چیه
    سمند ef7 29110 مشخصاتش چیه؟
    سمند با باطری 60 آمپر مشکلی نداره یا 74 باید حتماً باشه؟
    سلام

اگه رو ماشین سیستم قوی نصب نباشه ، همون 66 آمپر بدون مشکل جواب میده ( برای خودم 66 هستش )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مطمئنید برق کوئل ها 12ولت هست؟
    باید خیلی بیشتر باشه...
    سلام

هر کوئل سه تا سیم بهش وصله.
    یک منفی که به بدنه میره.
    یک مثبت 12 ولت که با باز بودن سوییچ به صورت دائم وصله.
    یک پالس 12 ولت یا کمتر که توسط پلاتین یا ای سی یو متناسب با دور موتور قطع وصل میشه و باعث میشه کوئل جرقه بزنه.

ولتاژ خروجی کوئل هم که به شمع میره در حد چند ده هزار ولت هستش ( تو ef7 گویا 40 هزار ولت هستش ) که باعث جرقه سر شمع میشه.

4. 2 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام

هر کوئل سه تا سیم بهش وصله.
    یک منفی که به بدنه میره.
    یک مثبت 12 ولت که با باز بودن سوییچ به صورت دائم وصله.
    یک پالس 12 ولت یا کمتر که توسط پلاتین یا ای سی یو متناسب با دور موتور قطع وصل میشه و باعث میشه کوئل جرقه بزنه.

ولتاژ خروجی کوئل هم که به شمع میره در حد چند ده هزار ولت هستش ( تو ef7 گویا 40 هزار ولت هستش ) که باعث جرقه سر شمع میشه.
    لازم بود به صورت مکتوب از تمامی مطالب مفیدی که داخل تاپیک میذارید تشکر کنم

این راهکار برای ضعیف شدن دسته سیم واقعا عالی بود
    از چندنفر پرسیده بودم ولی این راهکار خیلی بهتر و کم هزینه است

6. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    London

پيش فرض

بالاخره منم بعدازظهر امروز ماشینم رو تحویل گرفتم. Ef7 پایه گازسوز مالتی پلکس.

سه مورد فقط

1- ماشین بسیار کثیف بود. معلوم که حداقل یک ماهی توی هوای ازاد زیر بارون و آفتاب بوده. خداییش کجای دنیا ماشین صفر رو اینطوری تحویل مشتریشون میدن
    2 - ماشین 63 کیلومتر کار کرده بود! حالا 20-30 کیلومترش رو دیده بودم ولی 60 تا یکم زیاده.
    3- قبلا ماشین صفر تحویل میگرفتیم باکش دیگه حداقل نصفه بود. این روی یک چهارم حدودا پر کرده بودن. از طرفی Cngـش هم چشمک میزنه که خالیه!

از عصر ماشین قبلیم رو گذاشتم تو پارکینگ و از سمند استفاده میکنم. دو سه جا باهاش رفتم. شتابش خوبه! من قبلا اصلا با Ef7 رانندگی نکرده بودم.
    فقط یه مشکل. امروز که بیرون بودم وچند بار خاموش روشن میکردم، وقتی سویچ رو باز میکردم که استارت بزنم میدیدم که آمپر حرارت از وسط زده بالا! بعد از روشن کردن می اومد پایین البته. ولی خب چه دلیلی داره که وقتی من ماشین رو خاموش میکنم و حرارت وسط هم نیست، بعد از 10 دقیقه که دوباره میام استارت بزنم آمپر بالاتر از وسط باشه؟ قبلا توی سمند معمولی همچین موردی ندیده بودم. این عادیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من اصفهانم پیشنهاد می کنید آپشن های سمند رو از آپکو خرید کنم یا از اسپرت های توی شهر
    اگه بخوام آپشنهای زیر رو اضافه کنم چه مدلی پیشنهاد می کنید
    برچسب دودی
    دزدگیر تصویری
    لاستیک 205
    سوال دیگم اینه 2000 تا که کارکرد خودم برم روغن ماشین رو عوض کنم؟ چی بریزم توش ؟آخه همه میگن اونی که کارخونه ریخته آب هم روغن گیریبکس هم روغن موتور

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض سوال

من اصفهانم پیشنهاد می کنید آپشن های سمند رو از آپکو خرید کنم یا از اسپرت های توی شهر
    برچسب دودی
    دزدگیر تصویری
    لاستیک 205
    سوال دیگم اینه 2000 تا که کارکرد خودم برم روغن ماشین رو عوض کنم؟ چی بریزم توش ؟آخه همه میگن اونی که کارخونه ریخته آب هم روغن گیریبکس هم روغن موتور

داره خودمونی میشه farshid_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    in 1.2(555)f

پيش فرض

سه مورد فقط

1- ماشین بسیار کثیف بود. معلوم که حداقل یک ماهی توی هوای ازاد زیر بارون و آفتاب بوده. خداییش کجای دنیا ماشین صفر رو اینطوری تحویل مشتریشون میدن
    2 - ماشین 63 کیلومتر کار کرده بود! حالا 20-30 کیلومترش رو دیده بودم ولی 60 تا یکم زیاده.
    3- قبلا ماشین صفر تحویل میگرفتیم باکش دیگه حداقل نصفه بود. این روی یک چهارم حدودا پر کرده بودن. از طرفی Cngـش هم چشمک میزنه که خالیه!

از عصر ماشین قبلیم رو گذاشتم تو پارکینگ و از سمند استفاده میکنم. دو سه جا باهاش رفتم. شتابش خوبه! من قبلا اصلا با Ef7 رانندگی نکرده بودم.
    فقط یه مشکل. امروز که بیرون بودم وچند بار خاموش روشن میکردم، وقتی سویچ رو باز میکردم که استارت بزنم میدیدم که آمپر حرارت از وسط زده بالا! بعد از روشن کردن می اومد پایین البته. ولی خب چه دلیلی داره که وقتی من ماشین رو خاموش میکنم و حرارت وسط هم نیست، بعد از 10 دقیقه که دوباره میام استارت بزنم آمپر بالاتر از وسط باشه؟ قبلا توی سمند معمولی همچین موردی ندیده بودم. این عادیه؟
    مبارک باشه دوست عزیز من ماشینمو که گرفتم 4 کیلومتر رفته بود بنزینم تقریبا فول و گازم نداشت زیاد حساس نباش رو اینا اره این عادیه جون اولا دما ef7 بالاست و دوم اینکه وقتی شما ماشینو خاموش دیگه جریان ابی تو بلوکه سیلندر نیست و طبیعتا دما بالا میره وقتی ماشینو روشن میکنی
    Last edited by farshid_titan; 19-10-2014 at 10:13.

11. این کاربر از farshid_titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سه مورد فقط

من هم سورن و 206 تحویل گرفتم داخل هردو بسیار کثیف بود ، پر از خاک و جای پا روی داشبورد !
    بنزین هم روی خط فقر و چراغ زرد ، هردو 4 کیلومتر رفته بودند .
    ولی پراید 93 گرفتم داخلش تمیز بود و باکش دو خط کمتر از فول ، کیلومتر هم صفر مطلق از درب نمایندگی تحویل گرفتم . کارواشش هم کردن و تحویل دادند .

13. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

برچسب دودی
    دزدگیر تصویری
    لاستیک 205
    لاستیک از مغازه های لاستیک فروشی بگیرید و ترجیحا رودستون وبعد از اون هانکوک
    بقیه موارد از مغازه های اسبرت ماشین
    احتیاج به تعویض نداره من خودم 10000 با روغن اولی رفتم ولی اگر حساس هستید بهتره عوض کنید
    روغن ادینول یا الف
    واسکازین بعد از 40000 تا 50000 esso بریزید

15. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •