سنسور عقب روی تمام سمند های ال ایکس هست.
سنسور عقب روی تمام سمند های ال ایکس هست.
سلام
اگه رو ماشین سیستم قوی نصب نباشه ، همون 66 آمپر بدون مشکل جواب میده ( برای خودم 66 هستش )
سلاممطمئنید برق کوئل ها 12ولت هست؟
باید خیلی بیشتر باشه...
هر کوئل سه تا سیم بهش وصله.
یک منفی که به بدنه میره.
یک مثبت 12 ولت که با باز بودن سوییچ به صورت دائم وصله.
یک پالس 12 ولت یا کمتر که توسط پلاتین یا ای سی یو متناسب با دور موتور قطع وصل میشه و باعث میشه کوئل جرقه بزنه.
ولتاژ خروجی کوئل هم که به شمع میره در حد چند ده هزار ولت هستش ( تو ef7 گویا 40 هزار ولت هستش ) که باعث جرقه سر شمع میشه.
لازم بود به صورت مکتوب از تمامی مطالب مفیدی که داخل تاپیک میذارید تشکر کنم
این راهکار برای ضعیف شدن دسته سیم واقعا عالی بود
از چندنفر پرسیده بودم ولی این راهکار خیلی بهتر و کم هزینه است
بالاخره منم بعدازظهر امروز ماشینم رو تحویل گرفتم. Ef7 پایه گازسوز مالتی پلکس.
سه مورد فقط
1- ماشین بسیار کثیف بود. معلوم که حداقل یک ماهی توی هوای ازاد زیر بارون و آفتاب بوده. خداییش کجای دنیا ماشین صفر رو اینطوری تحویل مشتریشون میدن
2 - ماشین 63 کیلومتر کار کرده بود! حالا 20-30 کیلومترش رو دیده بودم ولی 60 تا یکم زیاده.
3- قبلا ماشین صفر تحویل میگرفتیم باکش دیگه حداقل نصفه بود. این روی یک چهارم حدودا پر کرده بودن. از طرفی Cngـش هم چشمک میزنه که خالیه!
از عصر ماشین قبلیم رو گذاشتم تو پارکینگ و از سمند استفاده میکنم. دو سه جا باهاش رفتم. شتابش خوبه! من قبلا اصلا با Ef7 رانندگی نکرده بودم.
فقط یه مشکل. امروز که بیرون بودم وچند بار خاموش روشن میکردم، وقتی سویچ رو باز میکردم که استارت بزنم میدیدم که آمپر حرارت از وسط زده بالا! بعد از روشن کردن می اومد پایین البته. ولی خب چه دلیلی داره که وقتی من ماشین رو خاموش میکنم و حرارت وسط هم نیست، بعد از 10 دقیقه که دوباره میام استارت بزنم آمپر بالاتر از وسط باشه؟ قبلا توی سمند معمولی همچین موردی ندیده بودم. این عادیه؟
من اصفهانم پیشنهاد می کنید آپشن های سمند رو از آپکو خرید کنم یا از اسپرت های توی شهر
اگه بخوام آپشنهای زیر رو اضافه کنم چه مدلی پیشنهاد می کنید
برچسب دودی
دزدگیر تصویری
لاستیک 205
سوال دیگم اینه 2000 تا که کارکرد خودم برم روغن ماشین رو عوض کنم؟ چی بریزم توش ؟آخه همه میگن اونی که کارخونه ریخته آب هم روغن گیریبکس هم روغن موتور
من اصفهانم پیشنهاد می کنید آپشن های سمند رو از آپکو خرید کنم یا از اسپرت های توی شهر
اگه بخوام آپشنهای زیر رو اضافه کنم چه مدلی پیشنهاد می کنید
برچسب دودی
دزدگیر تصویری
لاستیک 205
سوال دیگم اینه 2000 تا که کارکرد خودم برم روغن ماشین رو عوض کنم؟ چی بریزم توش ؟آخه همه میگن اونی که کارخونه ریخته آب هم روغن گیریبکس هم روغن موتور
مبارک باشه دوست عزیز من ماشینمو که گرفتم 4 کیلومتر رفته بود بنزینم تقریبا فول و گازم نداشت زیاد حساس نباش رو اینا اره این عادیه جون اولا دما ef7 بالاست و دوم اینکه وقتی شما ماشینو خاموش دیگه جریان ابی تو بلوکه سیلندر نیست و طبیعتا دما بالا میره وقتی ماشینو روشن میکنی
Last edited by farshid_titan; 19-10-2014 at 10:13.
من هم سورن و 206 تحویل گرفتم داخل هردو بسیار کثیف بود ، پر از خاک و جای پا روی داشبورد !
بنزین هم روی خط فقر و چراغ زرد ، هردو 4 کیلومتر رفته بودند .
ولی پراید 93 گرفتم داخلش تمیز بود و باکش دو خط کمتر از فول ، کیلومتر هم صفر مطلق از درب نمایندگی تحویل گرفتم . کارواشش هم کردن و تحویل دادند .
لاستیک از مغازه های لاستیک فروشی بگیرید و ترجیحا رودستون وبعد از اون هانکوک
بقیه موارد از مغازه های اسبرت ماشین
احتیاج به تعویض نداره من خودم 10000 با روغن اولی رفتم ولی اگر حساس هستید بهتره عوض کنید
روغن ادینول یا الف
واسکازین بعد از 40000 تا 50000 esso بریزید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)