اشتباه شد
من اینو دانلود کردم
Emblems for PESEdit.com 2010 Patch 2.3 by Teco
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشتباه شد
من اینو دانلود کردم
Emblems for PESEdit.com 2010 Patch 2.3 by Teco
اینا که لوگو تیم ها هست به هر حال اگه به صورت فایل هست باید توی کیت سرور قرار بگیره توی پوشه dt0f.img
متشکر....
کاملترین و کم حجم ترین پچ کدومه؟
من بارها گفتم من اصلا پچ دست ساز دانلود و استفاده نمی کنم من فقط فایل های مورد نیازم رو تهیه می کنم و خودم به سلیقه خودم ویرایش می کنم. نمی دونم کامل ترین پچ کدومه به نظر من کاملترین پچ اینه که شما خودتون یاد بگیرید چطور میشه بازی رو ویرایش کرد و هر کاری که خواستید انجام بدید. من خودم پچ Krauser رو در اختیار برا بچه های اینجا قرار دادم تا کسانی که مشکلات لایسنس اذیت شون می کنه دانلود کنند پچ من فقط مشکلات لایسنس رو برطرف می کنه به طوری که این کار توسط خود کونامی انجام گرفته چون همه ویرایش ها طبق استاندارد خود کونامی هست از فونت و نوع نوشتار بازی گرفته تا لوگو های مورد استفاده
Adidas Predator X Beckham
لینک مستقیم
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من پچهای مختلف از 0.21 گرفته تا 2.2 رو از اینترنت و سایتهای مختلف گرفتم ولی بعد نصب یه مشکل برام پیش اومده یعنی لباس تمام تیمها شبیه هم شده و همشون شدن قرمز هر کاری کردم درست نشد لطفا یه راه حلی رو بگید و نکته دیگه اینکه این قضیه پچها خیلی نا منظم هستش من یه سایت رسمی میخواستم که فقط آبدیتهای رسمی رو بشه ازش گرفت و یا یه یه جایی که بشه همه پچها رو به ترتیب انتشار و نیاز به نصب مشاهده کرد و نکته دیگه که میخواستم بدونم این smpach ها قضیش چیه و چه فرقی با پچهای دیگه داره و سوال آخرم اینکه در نصب پچها باید به چه ترتیبی عمل کرد در ضمن من از ویندوزه هفت 64 استفاده میکتم میتونه مشکل از این باشه
Facepack by Gianluca
Included:
Balotelli, Cassani, Fabio Simplicio, Hernandez, Diego, Larrondo, Masiello
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
SKY HD LIVE Scoreboard by Ron69 *Update*
fixed 16:9 bug
new formation and startscreens
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Bellushi Face by Yuri
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدCaicedo & Nino Faces by Arnauکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Included:
Caicedo, Nino
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدPaolo Cannavaro Face by Saintkeiکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا لطفا یکی جواب مارو بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)