پيشنهاد اساتيد و دوستان براي خريد يك لپ تاپ از برند سوني با بودجه 1.300.000 تومان براي كارهاي اداري، اينترنت و تا حدودي گرافيك چي هست؟
پيشنهاد اساتيد و دوستان براي خريد يك لپ تاپ از برند سوني با بودجه 1.300.000 تومان براي كارهاي اداري، اينترنت و تا حدودي گرافيك چي هست؟
دوست عزيز پيشنهاد بنده Asus Pro64JQ-Jx014v هست كه تمامي موارد اعلامي شما رو داره علاوه بر آن درايو بلو ري هم روش نصب است .![]()
دوستان يه فرق ديگه هم بين سري i7 و سري i5 هست و اون هم اينه كه در مدلهاي i5 موتور گرافيكي اينتل به صورت مجتمع در خود پردازنده مركزي قرار گرفته و به عبارتي ميشه گفت onboard هست و در صورتي هم كه بخوان توي اين مدلها از كارت مجزا استفاده كنن مثا مادربردهاي اينچنيني بايستي اون قسمت را غير فعال كرده و بعد از گرافيك جديد استفاده كنن .
کلآ سری های Core i این قابلیت رو دارند اما بسته به نوع کارت گرافیک و مادربورد استفاده از این امکان در سیستمهای مختلف متفاوت.
دوستان فرق این دو مدل از سری F SONY در چه است:
VPCF115FM/B
VPCF115FX/B
وکدام بهتر است؟
و ایا (متالیک)SONY VPCF117FX/H یا (مشکی)VPCF117FX/Bوارد ایران شده ؟قیمت چنده ؟
باتشکر از تمام دوستان زحمت کش.
Last edited by jabarsink2000; 08-05-2010 at 12:54.
تا جایی که من میدونم 115fx فقط مشکیش تو بازار هست.
ببینید شما برای نرم افزارهایی مثل اتوکد یا 3D MAX و رندر کردن نیاز به یک پردازنده قوی،رم بالا و یک کارت گرافیک متوسط داری.در ضمن برای رندر کردن سرعت هارد هم بی تاثیر نیست،اما هاردهای دور بالا یا 7200 مصرف انرژی بیشتری هم دارند.شما هر لپ تاپی که بخری میتونی خیلی راحت رمشو افزایش بدی.در مورد Full HD و blue-Ray و اینکه چه برندی که خب کاملآ نظر شخصی شما دخیله.اما یه نگاهی هم به مدلهای زیر بندازید:
Sony Vaio F116 FG/B
HP DV6-2190
Asus N61 JQ
راستش من اون مدل قبلی یعنی VPC-F11MFX/B رو که پیدا نکردم رفتم دنبال مدل VPC-F117FX/H
چون هم رنگش اون رنگیه که من میخوام و هم اینکه config خوبه ، ولی قیمتشو ندارم و تا اونجایی که میدونم فقط شرکت ایران رهجو این مدل رو داره .
حالا این سرعت هاردی که گفته خیلی مهمه یا خیلی محسوسه ؟!!!!!
config مدل VPC-F117FX/H اینه :
CPU : Corei7 - 720 QM - 1.60 GHz - 6m Casch
Ram : 6 G DDR3
HARD : 500GB - 7200 rpm
LCD : 16.4 Full HD
VGA : NVIDIA Geforce 330M - 3831 MB - 1G Dedicate
Blue-ray : Rom
به نظرت چطوره ؟!! اگه قیمتش رو هم داری بهم بدی واقعا عالیه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم ممنون
ببین دوست عزیز F117 الان تو بازار نیست.ایران رهجو هم سوال کردم نداشتند.شما میتونی F116 FG/B رو بگیری با همون کانفیگ و همون گارانتی ایران رهجو و رنگ دلخواه شما(خاکستری).فقط مقدار رمش 4G است که میتونی 2G خودت بهش اضافه کنی،رم فابریکشم تو بازار زیاده.در ضمن لپ تاپ خیلی خوبیه،قیمتشم 1.650.000 گارانتی 3 ساله ایران رهجو
كسي نميدونه مدل asus N61ja رواز كجا ميتونم تهيه كنم؟ من خيلي دونباله اين مدل هستم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)