تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 323 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشی X6 فایل های sis رو میخونه؟
    آره عزيزم اصولا فايلهاي sis و گاها sisx فايلهاي ست آپ نرم افزار در سيستم عامل سيمبيان هستن و هر گوشي با سيستم عامل سيمبيان اين فايلها رو قبول ميكنه. همچنين برنامه هاي jar نيز بر روي اين سيستم عامل قابل نصب هستن.

---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------

دوست عزيز طبق قوانين انجمن هرگز نبايد با تمسخر جواب سوالات داده بشه. اين يه تذكر دوستانس. اميدوارم كه موفق باشيد.

2. این کاربر از ali_invention بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

ممنون بابت جواب.یه x6 -00 16 گیگ بدون گارانتی خریدم 318.شارژرش سه تایی بود که یادم رفت تبدیل بگیرم.در مورد اسپیکر هاش صدای خش خش حس نکردم!!!
    ورژن برنامش 31 هستش.سریال گوشی رقم 7 و 8 ------04 هستش که رو لیبل زده کره و رو باتری زده چین!!!!
    به نظرتون کره ای ها بی کیفیتن؟
    میگفتن همه کره ای هست و لیبل هاش الکیه!!!!!
    دیگه داشتم کلافه میشدم از چرندیات فروشنده ها.یکیشونم میگفت که صدای اسپیکرو تا اخر بلند نکن که خراب میشه
    امیدوارم اذیت نکنه...
    از هدفونشم خوشم نیومد ...رنگ سفید و یه تیکهکاش w902 نازنینم مرحوم نمیشد با هدفونهای باحالش
    زدم تو شارژ(البته با شارژر 5800) و فعلا باهاش کار نکردم.
    مبارک باشه
    ورژن گوشی آخرین نسخست
    در مورد لیبل هم درسته الان همشون ساخت کره هستند که از نظر کیفیت هیچ فرقی ندارند
    به حرف فروشنده ها هیچ وقت نباید توجه کرد یادمه موقع خرید x6 میگفت HTC Wild fire هم سیمبانه هم ویندوز موبایل :دي
    راستی تو پک گوشی هنذز فری بلوتوثی نبود؟

4. این کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

12

دوستان من سوالم در مورد ایمیل گوشی هست.
    چطور میشه تنظیمات رو درست کرد که وقتی ایمیل میاد واست بدون اینکه بری تو بخش ایمیل و کانکت بشی و ببینی inbox ایمیل جدید داره یا نه،خودش مثل sms زنگ بخوره و بعد بری مثلا کانکت شی و inbox رو چک کنی.
    (واس این پرسیدم که بتونی همون لحظه که میل میاد واست بری چک کنی نه اینکه هی دم به دقیقه بری کانکت شی و ببینی چی خبره تو inbox .)
    امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

ممنونم
    آقا کسی نیست جواب بده؟
    راستی از امروز زنگ اس ام اس گوشی هم قطع شده و نمیدونم مربوط به بخش ایمیل هست یا نه!
    واقعا از صبح اعصابم به هم ریخته هر چی اس ام اس واسم میاد نه زنگ میخوره نه آیکون new message بالای صفحه میاد! به بعضی از اس ام اس هام نتونستم سرموقع جواب بدم.

میشه راهنمایی کنید که چکار کنم؟
    Last edited by salar_aziz; 18-04-2011 at 15:18.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یعنی آره؟
    من از گوشی سر در نمیارم
    یه نفر ازم پرسید این سوالو خواستم جوابشو پیدا کنم همین.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

آقا ای سی دی اسن گوشی زیر نور افتاب معلوم میشه؟ بلندگو های ای گوشی مثل 8500 استریو هست چعنی دو تا اسپیکر داره صداش مثل 5800 هست و از همه مهمتر قیمت روز 8 ، 16 و 32 گیگ این گوشی چند مخصوصا 16 راستی دوربینش چه طوری

خیلی ممنون
    نه به سختی معلومه مخصوصا اگه دستت زیاد عرق میکنه جای اونم بمونه دیگه هیچی معلوم نیست
    صداش از 5800 کمتره ولی از نظر کیفیت فرقی نداره
    قیمت روز هم تقریبا ( + - 10)
    16 : 340
    8 : 300

آقا کسی نیست جواب بده؟
    راستی از امروز زنگ اس ام اس گوشی هم قطع شده و نمیدونم مربوط به بخش ایمیل هست یا نه!
    واقعا از صبح اعصابم به هم ریخته هر چی اس ام اس واسم میاد نه زنگ میخوره نه آیکون new message بالای صفحه میاد! به بعضی از اس ام اس هام نتونستم سرموقع جواب بدم.

میشه راهنمایی کنید که چکار کنم؟
    شما ورژن گوشیت چنده؟
    اگر آخرین نسخست یه هارد ریست لازمه

یعنی آره؟
    من از گوشی سر در نمیارم
    یه نفر ازم پرسید این سوالو خواستم جوابشو پیدا کنم همین.
    بله هم sis و هم sisx
    در صورت همخوانی با نگارش سیمبیان این گوشی به شرط ساین و ... قابل نصبه

8. 2 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shadmehrshadow1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

أوست عزیز ممنون .
    ولی وقتی این نرم افزار ها رو می خوام نصب کنم میگه مجوز منقضی است . میشه یه نسخه ایشو خودت بزاری که این طوری نباشه.

یه سوال دیگه هم راجع به کار با جی پی اس هست . مثلا می خوام بدونم فاصله یه جا تا یه جای دیگه چقدره و یا مساحت یه جا چقدره و یه چنین چیزایی
    میشه نحوه ساین کردن یا -- رو بزارید البته بگید که -- برای گوشی مشکل ایجاد می کنه یا نه ؟
    یه چندتا بازی باحال که بشه باشتاب سنج این گوشی کار کرد معرفی کنید و یه نرم افزار برای دیدن تلتکست ایران و یکی هم برای جی پی اس که اون قابلیب ها رو داشته باشه
    راستی من یه بلوتوث خریدم ولی با گوشی خودم نه میتونم بهش فایل بفرستم نه دریافت ولی با گوشی های دیگه میشه اینم بگم که اسم بلوتوثم فارسی هست و قبلا با همین نام با یه گوشی سامسونگ دیگه با بلوتوث کار می کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه jojo_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مبارک باشه
    ورژن گوشی آخرین نسخست
    در مورد لیبل هم درسته الان همشون ساخت کره هستند که از نظر کیفیت هیچ فرقی ندارند
    به حرف فروشنده ها هیچ وقت نباید توجه کرد یادمه موقع خرید x6 میگفت HTC Wild fire هم سیمبانه هم ویندوز موبایل :دي
    راستی تو پک گوشی هنذز فری بلوتوثی نبود؟
    نه نبود...یه هنذز فری سفید یه تیکه بود فقط.
    راستی گوشی من یه روزه باطری خالی میکنه!!!
    بار اول 8 ساعت زدم شارژ و شاید جمعا 3 ساعت با منوهای گوشی ور رفتم...و چند دقیقه مکالمه و چند تا اس ام اس و حتی نور صفحه رو نصف بود!!!!!
    شاید 7/8 دقیقه هم با اسپیکرش اهنگ گوش دادم...دیدم کاملا خالی شده!!!
    یعنی مشکل داره؟

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

فرق بین 32 گیگش با 8 و 16 تو چیه تو مشخصات کنه فرقی ندیدم در ضمن قیمتش چقر هست 32 گیگ رو میگم از لحاط دوربین و صدا یکی هستند دیگه (سه تا گوشی رو میگم)

می خام 32 گیگش رو بگیرم چنتا سوال دارم

1) اصلا بگیرم یا یه گوشی دیگه بگیرم تا 280-290 با 5800 کاملا اشنایی دارم اگه 5800 یه دوربین خوب داشت همین 5800 میگرفتم یه گوشی مثل 5800 با دوربین خوب البته تمام امکانات 5800 رو داشته باشه WIFI,TV out,GPS, Auto Focus Camera ,16M 640*360 LCD و ... می خام

2) دوربین خیلی مهمه برام اگه میشه چنتا عکس برام بزارین مخصوصا شب و حالت میکرو

3) صدا مهمه برام دوتا اسپیکر داره مثل 5800 یا نه تک اسپیکره

3) TV Out داره دیگه...

4) باطری چقدر نگه میداره؟

5) قیمت

این یه عکس از گوشی X6 که تو سایت جی اس ام ارنا گذاشته واقعا میتونه این طوری عکس بندازه؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by vahidsport; 19-04-2011 at 19:20.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

میشه نحوه ساین کردن یا -- رو بزارید البته بگید که -- برای گوشی مشکل ایجاد می کنه یا نه ؟
    یه چندتا بازی باحال که بشه باشتاب سنج این گوشی کار کرد معرفی کنید و یه نرم افزار برای دیدن تلتکست ایران و یکی هم برای جی پی اس که اون قابلیب ها رو داشته باشه
    راستی من یه بلوتوث خریدم ولی با گوشی خودم نه میتونم بهش فایل بفرستم نه دریافت ولی با گوشی های دیگه میشه اینم بگم که اسم بلوتوثم فارسی هست و قبلا با همین نام با یه گوشی سامسونگ دیگه با بلوتوث کار می کردم
    برای ساین مراجعه شود به تاپیک زیر:
    برای دریافت فایل Certificate درخواست بدید (قوانین پست اول مطالعه شود)
    کد:
    سوال دوم هم متوجه نشدم
    نه نبود...یه هنذز فری سفید یه تیکه بود فقط.
    راستی گوشی من یه روزه باطری خالی میکنه!!!
    بار اول 8 ساعت زدم شارژ و شاید جمعا 3 ساعت با منوهای گوشی ور رفتم...و چند دقیقه مکالمه و چند تا اس ام اس و حتی نور صفحه رو نصف بود!!!!!
    شاید 7/8 دقیقه هم با اسپیکرش اهنگ گوش دادم...دیدم کاملا خالی شده!!!
    یعنی مشکل داره؟
    حتما چند تا برنامه با هم باز مونده یعنی کامل ازش خارج نشده
    فرق بین 32 گیگش با 8 و 16 تو چیه تو مشخصات کنه فرقی ندیدم در ضمن قیمتش چقر هست 32 گیگ رو میگم از لحاط دوربین و صدا یکی هستند دیگه (سه تا گوشی رو میگم)

می خام 32 گیگش رو بگیرم چنتا سوال دارم

1) اصلا بگیرم یا یه گوشی دیگه بگیرم تا 280-290 با 5800 کاملا اشنایی دارم اگه 5800 یه دوربین خوب داشت همین 5800 میگرفتم یه گوشی مثل 5800 با دوربین خوب البته تمام امکانات 5800 رو داشته باشه WIFI,TV out,GPS, Auto Focus Camera ,16M 640*360 LCD و ... می خام

2) دوربین خیلی مهمه برام اگه میشه چنتا عکس برام بزارین مخصوصا شب و حالت میکرو

3) صدا مهمه برام دوتا اسپیکر داره مثل 5800 یا نه تک اسپیکره

3) TV Out داره دیگه...

4) باطری چقدر نگه میداره؟

5) قیمت

این یه عکس از گوشی X6 که تو سایت جی اس ام ارنا گذاشته واقعا میتونه این طوری عکس بندازه؟

کد:
    0- فرقش تو رنگشه و لوازم جانبیش
    1- بستگی داره ولی تا 290 میشه 8 گیگشو خرید
    البته با قیمت بالاتر به مدل های دیگه هم میشه فکر کرد مثل ویواز
    2- دوربینش در حد یه 5 مگای معمولیه تو شب هم کیفیتش متوسط رو به پایین
    3- مثل 5800 میمونه فقط از 5800 کمتره صداش
    3- همراهش کابلش نیست ولی ساپورت میکنه
    4- در حد استفاده معمولی (10 پیامک - 30 دقیقه مکالمه - 1 ساعت موسیقی در هدفون - 30 دقیقه بازی و منو گردی در هر روز ) حدودا 2 روز شارژ داره
    5- قیمت که دادم ولی 32 گیگش چون با گارانتی نیومد قیمتی ازش ندارم تک و توک هم پیدا میشه

لابد میتونه دیگه

13. این کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

ویواز چیش از این بهتر صدا نداره کار کردم باهاش 5800 خیلی سرتره

فردا میرم بگیرم محتویات داخله جعبه چیها هست با گارانتی یا بدونه گرانتی این قضیه خش خش تو صداش چیه چند نفر گفتند 5800 برادر رو بخرم یا X6 من هیچ مشکلی با 5800 ندارم تمام نیاز هامو برطرف کرده ولی از دوربینش بدم میاد

داخلی بود رم X6 اذیت نمیکنه....

خواهش میکنم چنتا عکس از دوربینش بزارین
    Last edited by vahidsport; 20-04-2011 at 23:01.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •