تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 432 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام

در مورد قبول شدن و پاس کردن البته نگفتم که سر کلاس و موقع امتحان نرویم
    منظورم این بود که اگر سر کلاس و امتحان برویم حتی اگر نمره قبولی هم نیاریم باز هم قبولمون میکنه استاد ؟ چون دوست گرامی کاربر M0hsen3Dگفته بود که مثلا ریاضی نمره را نگرفته بود اما پاسش کرد و در خیلی جاهای دیگه افراد مخلتف گفتن که سوالات را بلد نبودن و میدونستن که قبول نمیشوند اما آن درس را پاس کردن واسه همین خوشحال شدم که جریانش چیه خواهشا کامل بگید ممنون
    وقتی نمره نیاری پاس نمیشه دیگه من منظورم این بود حالا اوضاع اونجوری نیست که من مثلا خنگ ریاضی (یا شما ) بین نخبه های ریاضی باشم تو دانشگاه! که همیشه بقیه نمره بیارن نمره من تابلو باشه!
    اون امتحان میان ترم بود و نمره هم نیاوردم پاس هم نشد یعنی اکثرا هم پاس نکردن (به استاد هم ربط داره چطور درس بده اون استاد ریاضی ما خیلی مزخرف درس میداد خدایی) امتحانات نهایی هم شرکت نکردم چون میخواستم انصراف بدم.

اما شما در حدی همیشه بخون که نمره پاس رو بیاری

2. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان مرسی از توضیحات
    فقط یه چیزی آقا چند نفر را میشناسم که شاغل هستند و اصلا وقت درس خواندن را ندارند و همش هم دنبال بازی کردن .... هستند
    و چند نفر دیگه هم حدودا سنشون از 50 سال بیشتره و شاغل هستند و اگر هم چیزی ازشون بپرسی بلد نیستند
    اما الان لیسانس را گرفتند

حالا آیا ممکنه که بعضی ها پول میدن به استاد و یه چیزی تو این مایه ها و نمره قبولی را میگیرند اصلا تو دانشگاه امکان پذیره ؟

آخه خیلی مشکوکن اصلا درس بلد نیستن هر موقع هم ازشون میپرسی میگن ما همش دنبال درسیم بعد اگر سوالی بپرسی از همون رشته ای که درس میخونه یبلد نیستن
    خواستم بپرسم راه داره ؟
    Last edited by parspro; 27-08-2013 at 09:37.

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

دوستان مرسی از توضیحات
    فقط یه چیزی آقا چند نفر را میشناسم که شاغل هستند و اصلا وقت درس خواندن را ندارند و همش هم دنبال بازی کردن .... هستند
    و چند نفر دیگه هم حدودا سنشون از 50 سال بیشتره و شاغل هستند و اگر هم چیزی ازشون بپرسی بلد نیستند
    اما الان لیسانس را گرفتند

حالا آیا ممکنه که بعضی ها پول میدن به استاد و یه چیزی تو این مایه ها و نمره قبولی را میگیرند اصلا تو دانشگاه امکان پذیره ؟

آخه خیلی مشکوکن اصلا درس بلد نیستن هر موقع هم ازشون میپرسی میگن ما همش دنبال درسیم بعد اگر سوالی بپرسی از همون رشته ای که درس میخونه یبلد نیستن
    خواستم بپرسم راه داره ؟
    خوب به استاد بستگی داره .چون سنشون زیاده سخت گیری نمیکنه تو رودربایسی قرار میگیرن و نمره پاسی میدن چون سنشون زیاده یاد گرفتن این مطالب براشون فرقی نمیکنه فقط دنبال مدرک برای پایه حقوق یا شرایط جدید استخدام که مدرک کمتر از دیپلم یا کارشناسی نباشه هستن ولی شرایط شما فرق میکنه فکر نکنم تو رودربایسی قرار بگیره

5. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

باز هم ممنون

در مورد پودمانی که گفتید دیگه حذف شده خوب پس در دفتر چه یه قسمتی است که نوشته کد شاغلین خوب این چیه آیا ممکنه این شاغلین همون پودمانی سابق است اما اسمش عوض شده ؟
    چون میگن برای کسائی که پودمانی هستند واحد کمتر میدهند و راحت تره

خوب دوستان حالا دیگه این گذینه ها موندن که نمیدونیم کدوم را استفاده کنیم البته چند گذینه دیگری هم بود اما گفتم همین لیست پائینی را بزارم که در شهرمان است
    خلاصه نمیدونیم کدام راحت تره و آسون تره البته میدونیم باید تمرین کنیم اما خوب بعضی رشته ها ممکنه خیلی سخت تر باشه و یا آسون تر باشند

1. كارداني فني برق - برق صنعتي
    2. كارداني فني كنترل
    3. كارداني فني بازرسي جوش
    4. كارداني فني ابزار دقيق
    5. كارداني فني مكانيك - پمپ و كمپرسور
    6. كارداني فني مكانيك - توربينهاي گازي
    7. كارداني فني مكانيك خودرو
    8. كارداني فني ايمني كار و حفاظت فني
    9. كارداني فني حفاري چاههاي نفت و گاز
    10. كارداني فني نفت - عمليات توليد و فراورش
    11. كارداني فني منابع طبيعي - حفاظت و حمايت منابع طبيعي
    12. كارداني فني منابع طبيعي - مرتعداري
    13. كارداني فني صنايع غذايي - گوشت و فراوردههاي گوشتي
    14. كارداني حرفهاي ايمني و بهداشت واحدهاي صنفي
    15. كارداني حرفهاي مديريت - امور اداري
    16. كارداني حرفهاي بازرگاني - انبارداري
    17. كارداني حرفهاي بازرگاني - خدمات مشاوره املاك
    18. كارداني حرفهاي بازرگاني - مشاوره حقوقي اصناف
    19. كارداني حرفهاي مديريت كسب و كار
    20. كارداني حرفهاي روابط عمومي

یه چیزی دیگه هم این است که همش نمیدونم این رشته ها فکر کنم هیچ کدومشون مرتبط با دیپلمی که دارم نیست ممکنه بخاطر همین ما را در هیچ کدام از ای رشته ها ثبت نام نکن ؟
    باز هم از همتون ممنونم

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان من ترم اول مشروط شدم!( پودمانی!) دو تا ریاضی رو نرفتم امتحان بدم، دینی رو هم 9 گرفتم!!!!....
    حالا دو درس تخصصی که گرفتم (شی‌گرا و الگوریتم) اونا داستانشون چی میشه؟؟؟

بعدشم، من ترم تابستون انتخاب رشته نکردم و الان هم با این ترمی ها ثبت نام کردم!!....
    ایا لازمه که به دانشگاه کنونی اطلاع بدم که دیگه نمیام اونجا و برم دانشگاه بعدی؟!؟؟؟ مشکلی چیزی پیش نمیاد؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

دوستان من ترم اول مشروط شدم!( پودمانی!) دو تا ریاضی رو نرفتم امتحان بدم، دینی رو هم 9 گرفتم!!!!....
    حالا دو درس تخصصی که گرفتم (شی‌گرا و الگوریتم) اونا داستانشون چی میشه؟؟؟

بعدشم، من ترم تابستون انتخاب رشته نکردم و الان هم با این ترمی ها ثبت نام کردم!!....
    ایا لازمه که به دانشگاه کنونی اطلاع بدم که دیگه نمیام اونجا و برم دانشگاه بعدی؟!؟؟؟ مشکلی چیزی پیش نمیاد؟؟
    دو درس تخصصی پاس شدین ؟
    در هرحال به دانشگاه قبلا بدهکارید .احتمالا اصل مدرکتونم پیششونه که موقعه ثبت نام در دانشگاه جدید ازتون میخوان و باید برید دانشگاه قبل تسویه کنید تا مدرکتون بدند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان ممنون میشم نظر برادرانتونو بگید
    بین رشته ی کاردانی فنی نرم افزار و کاردانی فنی فناوری اطلاعات ... همین فناوری اطلاعات رو انتخاب کردم یعنی تو گزینه ی اول اولویت قرارش دادم ... ( میشه همون IT یا چیز دیگه ای ؟! )
    +
    دلیل اصلیم : اشباع رشته ی نرم افزار و سخت تر بودن به گفته ی دوستان و از همه مهمتر ... دانشگاهش حدود 30 کیلومتر دورتره از اون دانشگاهی که فناوری اطلاعات تدریس میشه توش
    +
    به نظرتون تصمیم اشتباهی گرفتم دوستان ؟!

+
    +

و یه سوال دیگه ... دانشگاه هایی که عنوان جهاد دانشگاهی دارن چه فرقی با بقیه دارن ؟! اصلا فرقی میکنن ؟! مثلا بیشتر یه قشر خاص که خودتون در جریانید میترسم اونجا زیاد باشن ... ؟! کلا ممنون میشم یه توضیحی راجع به این کلمه ی جهاد دانشگاهی بدید
    .
    از وقتی که این کلمه رو از دهن چند تا مسئولین شنیدم این افکار سمتم اومد
    Last edited by SA.JJ.AD; 28-08-2013 at 20:05.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

دوستان ممنون میشم نظر برادرانتونو بگید
    بین رشته ی کاردانی فنی نرم افزار و کاردانی فنی فناوری اطلاعات ... همین فناوری اطلاعات رو انتخاب کردم یعنی تو گزینه ی اول اولویت قرارش دادم ... ( میشه همون IT یا چیز دیگه ای ؟! )
    +
    دلیل اصلیم : اشباع رشته ی نرم افزار و سخت تر بودن به گفته ی دوستان و از همه مهمتر ... دانشگاهش حدود 30 کیلومتر دورتره از اون دانشگاهی که فناوری اطلاعات تدریس میشه توش
    +
    به نظرتون تصمیم اشتباهی گرفتم دوستان ؟!

+
    +

و یه سوال دیگه ... دانشگاه هایی که عنوان جهاد دانشگاهی دارن چه فرقی با بقیه دارن ؟! اصلا فرقی میکنن ؟! مثلا بیشتر یه قشر خاص که خودتون در جریانید میترسم اونجا زیاد باشن ... ؟! کلا ممنون میشم یه توضیحی راجع به این کلمه ی جهاد دانشگاهی بدید
    .
    از وقتی که این کلمه رو از دهن چند تا مسئولین شنیدم این افکار سمتم اومد
    اره همون it میشه .
    اشباع شاید شده باشه مهم یادگیری برنامه نویسیه که شاید 80 درصد اصلا تسلطی ندارن فقط واحد ها پاس میکنن . کاردانشیم فکر نکنم سخت باشه اونم تو کاربردی
    اگه نظر من بخوای که اشتباه این همه راه بری هر روز برای دو یا 4 ساعت .ادم دوتا مسیر داخل شهر میره تا دانشگاه خسته میشه چه برسه 200 کیلومتر رفت و برگشت.بهتره همون ازاد بری .بازم خودتون ببینید شرایطتون چیه انتخاب با خودتونه

11. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اره همون it میشه .
    اشباع شاید شده باشه مهم یادگیری برنامه نویسیه که شاید 80 درصد اصلا تسلطی ندارن فقط واحد ها پاس میکنن . کاردانشیم فکر نکنم سخت باشه اونم تو کاربردی
    اگه نظر من بخوای که اشتباه این همه راه بری هر روز برای دو یا 4 ساعت .ادم دوتا مسیر داخل شهر میره تا دانشگاه خسته میشه چه برسه 200 کیلومتر رفت و برگشت.بهتره همون ازاد بری .بازم خودتون ببینید شرایطتون چیه انتخاب با خودتونه
    مرسی بابت راهنمایی عزیز ...

200 تا که نیست اینی که الان زدم تو اولویت اول (همین it ) حدود 45 کیلومتره !! که باز با حساب و کتاب سر انگشتی میشه فهمید با همه ی هزینه های مسیر و ... با حدود نصف هزینه ی دانشگاه ازاد میشه مدرکو گرفت اون نرم افزار حدود 80 کیلومتر دوره و واقعا دیگه سخته رفتو امد
    +
    ازاد که کلا به نظرم ارزش نداره اون همه هزینه ه برا یه تیکه مدرک کاردانیه بیخود
    +
    در کل پس شما پیشنهاد میدید که اطلاعات ثبت نام رو ویرایش کنم ؟! مثلا رشته ی حقوق همین نزدیک خونمونه اما خوب علاقه خاصی ندارم .. یا ict روستایی اصلا بدرد بخور هستن ؟! برا منی که احتمال زیاد در اینده برا کارشناسی همین it بخوام بخونم و شغلم هم ربط داره و در اینده بیشتر ربط پیدا میکنه به کامپیوتر و شبکه !
    +
      محتوای مخفی: ... 
    ما مثلا مرکز استانیم ... هرچی دانشگاه درست و درمون رو بردن تو شهرستان های کوچیک اطراف ... مارو اینجور گرفتار کردن
    Last edited by SA.JJ.AD; 28-08-2013 at 21:17.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ضمنا لطفا جواب این قسمت سوالم رو هم بدید در صورت اطلاع خیلی ممنون میشم

دانشگاه هایی که عنوان جهاد دانشگاهی دارن چه فرقی با بقیه دارن ؟! اصلا فرقی میکنن ؟! مثلا بیشتر یه قشر خاص که خودتون در جریانید میترسم اونجا زیاد باشن ... ؟! کلا ممنون میشم یه توضیحی راجع به این کلمه ی جهاد دانشگاهی بدید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •