سلام ! من رشته ام تجربیه ! میخوام در آینده کارمند بانک بشم ! کدوم رشته رو باید انتخاب کنم ؟
سلام ! من رشته ام تجربیه ! میخوام در آینده کارمند بانک بشم ! کدوم رشته رو باید انتخاب کنم ؟
....................................
Last edited by eshghe eskate; 03-10-2009 at 22:33.
به نظر من که اگه میخواین حتما با یه برنامه پیش برید (که شرط موفقیته!) اولا سعی کنین خودتون برنامه بریزین. اینطوری ذوقتون واسه انجامش هم بیشتره.این آزمون چون جمع بندی سال پیش بود شرکت نکردم!
به نظر شما طبق برنامه ریزی گاج پیش برم یا قلم؟!
تاک تیک بخرم یا دفتر برنامه ریزی قلمچی؟!!
دوما به نظرم قلمچی یه چیزیه که جوابشو پس داده. گاج جدیده و زیاد تعریف چندانی (غیر از کتابهاش) ازش نشنیدم.
هرطور خودتون میدونین. فقط تحقیق کامل کنید و با منطق تصمیم بگیرین
عزیزان سلام! امیدوارم که حال همتون خوب باشه! بچه ها فکر نکنید غریبه هستما! منم کنکوریم اولا زیاد میومدم اینجا ولی الان خیلی کم میام!...........بچه ها یه چیزی تو این تاپیک دیدم بد جوری قاطی کردم!
.این قضیه تاثیر 50% معدل پیش دیگه چه صیغه ایه؟ راسته یا نه؟ امسال میخواد اجرا شه؟؟؟؟؟!!! بابا ما اصلا بد شانسیم حالا که ما اومدیم پیش دانشگاهی میخوان از این کارا کنن ! پامونو لب دریا میزاریم دریا خشک میشه! اون از اون انتخابات مسخرشون که امتحان نهاییا رو کرد 20 روز اینم از این!
.............واقعا که
![]()
بچه ها من رتبم شد 1200 .از من به همتون نصیحت ،هیچ موسسه ای نرین.نه کانون نه سنجش .فقط خودتون بشینین بخونین
تبسم عزیز . لطفا وارد بحث سیاسی نشو . ما دوست نداریم شما رو هم مثل پیمان از دست بدیم .
[quote=Tabasom.Sweet;4281138]خبر خبر: (یاده مدرسه ی موشها افتادم )
اقا پیمان (تیمسار جکسون) که نامشان ماندگار باد فقط تا 5 اکتبر بن هستند
هیچ عجله ای هم مبنی بر استفاده از یوزر دیگری ندارند
در ضمن بهشون ظاهرا 3 بار تذکر داده شدهولی ایشان اسرار ورزیده اند
همگی سرافراز باشید[/quote]
خبر خوبی بود . من هم یه تاپیک راجع به هیمن موضوع زدم . بهش سر بزن
سلام.
با ایتکه اعتقاد دارم اصلا تباید دنبال این خبرها بود.،ولی اینو اتفاقی دیدم گفتم بزارن تا بعضی نگرانیها بر طرف بشه.(شایدم بعضی ها ناراحت شن که من پیشاپیش عذرمیخوام)
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از توافق وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش با کمیسیون آموزش مجلس برای اعمال کمترین تغییرات در کنکور 89 خبر داد.
علی عباسپور تهرانی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از آنجا که داوطلبان باید برای تغییرات هر کنکور خود را آماده کنند و اطلاع رسانی به آنها برای انجام تغییرات باید به موقع باشد تأکید شده است که کنکور 89 با کمترین تغییر برگزار شود تا موجب نگرانی دانش آموزان نشود.
وی اظهار داشت: اگرچه آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات پیش دانشگاهی به صورت سراسری و تأثیر آن در کنکور اعلام آماده کرده است توصیه ما این است که نمرات دروس پیش دانشگاهی برای کنکور 89 تأثیرگذار نباشد.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: از این رو با موافقت وزیر علوم و سرپرست وزارت آموزش و پرورش هر تغییری باید در کنکور سال 90 اتفاق بیفتد.
به گزارش مهر، ثبت نام کنکور 89 از 16 آذرماه آغاز می شود و تا 24 آذر ماه ادامه دارد. آزمون سراسری سال 89 طی روزهای 10 تا 12 تیرماه برگزار می شود.
شنبه 11 مهر 1388
منبع :خبرگزاری مهر
حالا این شد یه چیزی !
راستی ، امروز استارت خودمو ( خیلی وقته استارت زدم ولی این دفعه با برنامه بود ) با 7 ساعت زدم ( اولش روشن نمیشد با یکم هول دادن استارت خورد)، حساب که کردم دیدم با کمتر از 7 ساعت هیچ رقمه نمیشه برنامرو تموم کرد !
کارنامرم آخر موفق نشدم بگیرم و زیادم مشتاق به دیدارش نیستمچون گند زدم ، پایه ضعیفه دیگه !
24 رو میترکونم اگه خدا بخواد . راستی بسیار خوشحال شدم پیمان داره برمیگرده ، میخواستم خودم آستینا رو بالا بزنم ( شوخی بید باز منو بن نکنین)
ممنون میشم اگه پاسخ بنده رو هم بدین![]()
تبریکراستی ، امروز استارت خودمو ( خیلی وقته استارت زدم ولی این دفعه با برنامه بود ) با 7 ساعت زدمحسابی حواست باشه نذاری بیاد پایینا...بهر قیمتی که شده....قدمی که خدوت پاشو
امضا کردی ارزش برداشتن داره
موفق باشی...خیلی خوبه که نتیجه ی تلاش هاتون رو اینجا با همه قسمت میکنین همه روحیه میگیرن
ببین حالا برنامتو بهم نزنممنم خودمو هلاک کردم تا امروز آهنگ گوش ندم!ولی بنظر من این وسط این یه فعالیت تفریح بی خطریه
یعنی هم سر حالت میکنه هم وقت نمیگیره هم ....
چیش اذیتتون میکنه؟اینکه تو ذهنتون تکرار میشه؟میتونی بهش اهمیت ندی؟
بعضی وقتا که من میام واسه فرار از این کار متن کتاب رو بلند بلند میخونم یوهو اخر جمله راک میشه
ولی انقدر بهش توجه نمیکنم و دوباره میخونم تا از بین میره الان عادت کردم
اگر میتونی عادت کنی گوش ندی که خیلی عالیه فقط اون اواسط یوهو دلت خواست باهاش کنار بیا
مطمئن باش حواست باشه لطمه ای به کارت نمیزنه
یه سر اینجا بزن زیر شاخه های رشته ی علوم تجربیهسلام ! من رشته ام تجربیه ! میخوام در آینده کارمند بانک بشم ! کدوم رشته رو باید انتخاب کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست مفید محمد دوستمون رو دیدی؟اینو میگمبچه ها یه چیزی تو این تاپیک دیدم بد جوری قاطی کردم!.این قضیه تاثیر 50% معدل پیش
سلام.
با ایتکه اعتقاد دارم اصلا تباید دنبال این خبرها بود.،ولی اینو اتفاقی دیدم گفتم بزارن تا بعضی نگرانیها بر طرف بشه.(شایدم بعضی ها ناراحت شن که من پیشاپیش عذرمیخوام)
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از توافق وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش با کمیسیون آموزش مجلس برای اعمال کمترین تغییرات در کنکور 89 خبر داد.
علی عباسپور تهرانی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از آنجا که داوطلبان باید برای تغییرات هر کنکور خود را آماده کنند و اطلاع رسانی به آنها برای انجام تغییرات باید به موقع باشد تأکید شده است که کنکور 89 با کمترین تغییر برگزار شود تا موجب نگرانی دانش آموزان نشود.
وی اظهار داشت: اگرچه آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات پیش دانشگاهی به صورت سراسری و تأثیر آن در کنکور اعلام آماده کرده است توصیه ما این است که نمرات دروس پیش دانشگاهی برای کنکور 89 تأثیرگذار نباشد.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: از این رو با موافقت وزیر علوم و سرپرست وزارت آموزش و پرورش هر تغییری باید در کنکور سال 90 اتفاق بیفتد.
به گزارش مهر، ثبت نام کنکور 89 از 16 آذرماه آغاز می شود و تا 24 آذر ماه ادامه دارد. آزمون سراسری سال 89 طی روزهای 10 تا 12 تیرماه برگزار می شود.
شنبه 11 مهر 1388
منبع :خبرگزاری مهر![]()
Last edited by Tabasom.Sweet; 04-10-2009 at 01:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)