تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 1024 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396796 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام ! من رشته ام تجربیه ! میخوام در آینده کارمند بانک بشم ! کدوم رشته رو باید انتخاب کنم ؟

آخر فروم باز eshghe eskate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    In Others Heart

پيش فرض

....................................
    Last edited by eshghe eskate; 03-10-2009 at 22:33.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این آزمون چون جمع بندی سال پیش بود شرکت نکردم!
    به نظر شما طبق برنامه ریزی گاج پیش برم یا قلم؟!
    تاک تیک بخرم یا دفتر برنامه ریزی قلمچی؟!!
    به نظر من که اگه میخواین حتما با یه برنامه پیش برید (که شرط موفقیته!) اولا سعی کنین خودتون برنامه بریزین. اینطوری ذوقتون واسه انجامش هم بیشتره.
    دوما به نظرم قلمچی یه چیزیه که جوابشو پس داده. گاج جدیده و زیاد تعریف چندانی (غیر از کتابهاش) ازش نشنیدم.
    هرطور خودتون میدونین. فقط تحقیق کامل کنید و با منطق تصمیم بگیرین

اگه نباشه جاش خالی می مونه afshin50cent's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NEW YORK CITY

پيش فرض

عزیزان سلام! امیدوارم که حال همتون خوب باشه! بچه ها فکر نکنید غریبه هستما! منم کنکوریم اولا زیاد میومدم اینجا ولی الان خیلی کم میام!...........بچه ها یه چیزی تو این تاپیک دیدم بد جوری قاطی کردم!.این قضیه تاثیر 50% معدل پیش دیگه چه صیغه ایه؟ راسته یا نه؟ امسال میخواد اجرا شه؟؟؟؟؟!!! بابا ما اصلا بد شانسیم حالا که ما اومدیم پیش دانشگاهی میخوان از این کارا کنن ! پامونو لب دریا میزاریم دریا خشک میشه! اون از اون انتخابات مسخرشون که امتحان نهاییا رو کرد 20 روز اینم از این! .............واقعا که

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

بچه ها من رتبم شد 1200 .از من به همتون نصیحت ،هیچ موسسه ای نرین.نه کانون نه سنجش .فقط خودتون بشینین بخونین

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با تایید صحبت دوست بالاییمون اقا محمد و با نهایت شرمندگی و معذرت خواهی از بچه ها که جای حرفمون اینجا نیست ...
    خوندینش ویرایش میکنم

اقای میرزا ، اگر این حرف عزیزی بود و مستندش رو هم ارائه داده بود بر سر چشم .
    شما حرفهای همون استادی رو کپی کردی که در سایتش اون کارنامه ها رو با نواقصی که گفتم مقایسه کرده بود
    این نظر شخصیه منه :

برای حرف کسی که حرفش عینیت حق باشه ولی نتونه حرفش رو با منطق ارائه بده ارزشی قائل نیستم
    توجه کن گفتم حرفش عینیت حق باشه ، ولی باید خودش رو مسئول بدونه و با نهایت دقت و ظرافت و منطق
    حرفش رو اثبات کنه نه اینچنین تکیه بر بیان جملات احساسی و شور افرین و دارای نواقص منطقی بسیار.
    در پست قبلیم توضیح دادم نقص مقایسش کجا بود....

این اقا خودش برای نوشتن این مقاله قطعا دلایل قانع کننده ای رو دیده ...اگر دیده که چرا ارائه نداده؟(من نمیگم نیست میگم چرا ارائه نداده؟مقایسه ای که تو سایت کرده ناقصه)
    اگر هم ندیده کار اشتباهی کرده که این متن رو نوشته
    اینجوری ادم ها عادت میکنن کم کم نیازی به ارائه اثبات واسه حرفاشون نیست...
    تبسم عزیز . لطفا وارد بحث سیاسی نشو . ما دوست نداریم شما رو هم مثل پیمان از دست بدیم .

[quote=Tabasom.Sweet;4281138]خبر خبر : (یاده مدرسه ی موشها افتادم )

اقا پیمان (تیمسار جکسون) که نامشان ماندگار باد فقط تا 5 اکتبر بن هستند

هیچ عجله ای هم مبنی بر استفاده از یوزر دیگری ندارند

در ضمن بهشون ظاهرا 3 بار تذکر داده شده ولی ایشان اسرار ورزیده اند

همگی سرافراز باشید[/quote]

خبر خوبی بود . من هم یه تاپیک راجع به هیمن موضوع زدم . بهش سر بزن

7. 3 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

سلام.
    با ایتکه اعتقاد دارم اصلا تباید دنبال این خبرها بود.،ولی اینو اتفاقی دیدم گفتم بزارن تا بعضی نگرانیها بر طرف بشه.(شایدم بعضی ها ناراحت شن که من پیشاپیش عذرمیخوام)

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از توافق وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش با کمیسیون آموزش مجلس برای اعمال کمترین تغییرات در کنکور 89 خبر داد.

علی عباسپور تهرانی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از آنجا که داوطلبان باید برای تغییرات هر کنکور خود را آماده کنند و اطلاع رسانی به آنها برای انجام تغییرات باید به موقع باشد تأکید شده است که کنکور 89 با کمترین تغییر برگزار شود تا موجب نگرانی دانش آموزان نشود.

وی اظهار داشت: اگرچه آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات پیش دانشگاهی به صورت سراسری و تأثیر آن در کنکور اعلام آماده کرده است توصیه ما این است که نمرات دروس پیش دانشگاهی برای کنکور 89 تأثیرگذار نباشد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: از این رو با موافقت وزیر علوم و سرپرست وزارت آموزش و پرورش هر تغییری باید در کنکور سال 90 اتفاق بیفتد.

به گزارش مهر، ثبت‌ نام کنکور 89 از 16 آذرماه آغاز می ‌شود و تا 24 آذر ماه ادامه دارد. آزمون سراسری سال 89 طی روزهای 10 تا 12 تیرماه برگزار می ‌شود.

شنبه 11 مهر 1388

منبع :خبرگزاری مهر

9. 8 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خبر خبر : (یاده مدرسه ی موشها افتادم )

اقا پیمان (تیمسار جکسون) که نامشان ماندگار باد فقط تا 5 اکتبر بن هستند

هیچ عجله ای هم مبنی بر استفاده از یوزر دیگری ندارند

در ضمن بهشون ظاهرا 3 بار تذکر داده شده ولی ایشان اسرار ورزیده اند

همگی سرافراز باشید
    حالا این شد یه چیزی !
    راستی ، امروز استارت خودمو ( خیلی وقته استارت زدم ولی این دفعه با برنامه بود ) با 7 ساعت زدم ( اولش روشن نمیشد با یکم هول دادن استارت خورد )، حساب که کردم دیدم با کمتر از 7 ساعت هیچ رقمه نمیشه برنامرو تموم کرد !
    کارنامرم آخر موفق نشدم بگیرم و زیادم مشتاق به دیدارش نیستم چون گند زدم ، پایه ضعیفه دیگه !
    24 رو میترکونم اگه خدا بخواد . راستی بسیار خوشحال شدم پیمان داره برمیگرده ، میخواستم خودم آستینا رو بالا بزنم ( شوخی بید باز منو بن نکنین )

11. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام ! من رشته ام تجربیه ! میخوام در آینده کارمند بانک بشم ! کدوم رشته رو باید انتخاب کنم ؟
    ممنون میشم اگه پاسخ بنده رو هم بدین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی ، امروز استارت خودمو ( خیلی وقته استارت زدم ولی این دفعه با برنامه بود ) با 7 ساعت زدم
    تبریک حسابی حواست باشه نذاری بیاد پایینا...بهر قیمتی که شده....قدمی که خدوت پاشو
    امضا کردی ارزش برداشتن داره
    موفق باشی...خیلی خوبه که نتیجه ی تلاش هاتون رو اینجا با همه قسمت میکنین همه روحیه میگیرن

منم خودمو هلاک کردم تا امروز آهنگ گوش ندم!
    ببین حالا برنامتو بهم نزنم ولی بنظر من این وسط این یه فعالیت تفریح بی خطریه
    یعنی هم سر حالت میکنه هم وقت نمیگیره هم ....
    چیش اذیتتون میکنه؟اینکه تو ذهنتون تکرار میشه؟میتونی بهش اهمیت ندی؟
    بعضی وقتا که من میام واسه فرار از این کار متن کتاب رو بلند بلند میخونم یوهو اخر جمله راک میشه
    ولی انقدر بهش توجه نمیکنم و دوباره میخونم تا از بین میره الان عادت کردم

اگر میتونی عادت کنی گوش ندی که خیلی عالیه فقط اون اواسط یوهو دلت خواست باهاش کنار بیا
    مطمئن باش حواست باشه لطمه ای به کارت نمیزنه

سلام ! من رشته ام تجربیه ! میخوام در آینده کارمند بانک بشم ! کدوم رشته رو باید انتخاب کنم
    یه سر اینجا بزن زیر شاخه های رشته ی علوم تجربیه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه ها یه چیزی تو این تاپیک دیدم بد جوری قاطی کردم!.این قضیه تاثیر 50% معدل پیش
    پست مفید محمد دوستمون رو دیدی؟اینو میگم
    سلام.
    با ایتکه اعتقاد دارم اصلا تباید دنبال این خبرها بود.،ولی اینو اتفاقی دیدم گفتم بزارن تا بعضی نگرانیها بر طرف بشه.(شایدم بعضی ها ناراحت شن که من پیشاپیش عذرمیخوام)

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی از توافق وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش با کمیسیون آموزش مجلس برای اعمال کمترین تغییرات در کنکور 89 خبر داد.

علی عباسپور تهرانی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از آنجا که داوطلبان باید برای تغییرات هر کنکور خود را آماده کنند و اطلاع رسانی به آنها برای انجام تغییرات باید به موقع باشد تأکید شده است که کنکور 89 با کمترین تغییر برگزار شود تا موجب نگرانی دانش آموزان نشود.

وی اظهار داشت: اگرچه آموزش و پرورش برای برگزاری امتحانات پیش دانشگاهی به صورت سراسری و تأثیر آن در کنکور اعلام آماده کرده است توصیه ما این است که نمرات دروس پیش دانشگاهی برای کنکور 89 تأثیرگذار نباشد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: از این رو با موافقت وزیر علوم و سرپرست وزارت آموزش و پرورش هر تغییری باید در کنکور سال 90 اتفاق بیفتد.

به گزارش مهر، ثبت‌ نام کنکور 89 از 16 آذرماه آغاز می ‌شود و تا 24 آذر ماه ادامه دارد. آزمون سراسری سال 89 طی روزهای 10 تا 12 تیرماه برگزار می ‌شود.

شنبه 11 مهر 1388

منبع :خبرگزاری مهر
    Last edited by Tabasom.Sweet; 04-10-2009 at 01:32.

14. 3 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •