من الان بالاخره راممو برای اولین بار عوض کردم.فقط یه مشکلی که دارم اینه که آیا نمیشه از قسمت contacts و sms ها backup
گرفت؟اگه میشه با چه نرم افزاری؟آخه همین الان بعد از تعویض رام فهمیدم جفتش میپره...
من الان بالاخره راممو برای اولین بار عوض کردم.فقط یه مشکلی که دارم اینه که آیا نمیشه از قسمت contacts و sms ها backup
گرفت؟اگه میشه با چه نرم افزاری؟آخه همین الان بعد از تعویض رام فهمیدم جفتش میپره...
سلام دوست عزیز؛
از این برنامه استفاده کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ranjbar2009; 16-09-2010 at 07:41.
برنامه ای نداره که مستقیم بتونیم فیلمها رو دانلود کنیم
من با این رام به یه مشکلی برخوردم که وقتی میخوام اس ام اس بزنم ،گوشی رو که به حالت افقی دستم میگیرم،صفجه نمی چرخه...کاریش میشه کرد؟
سلام
باید برنامه autorotate رو نصب کنی.
به قسمتی که آقا سعید تو امضاش معرف کرده برو تمام نرم افزار های لازم اونجا هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ranjbar2009; 16-09-2010 at 14:46.
rotate شدن خودکار سرعت گوشی رو میاره پایین. تو این رام و اکثر رام های جدید این عمل دستی شده . با نگه داشتن دکمه کنار دوربین............
سلام دوستان
سایت ایتالیایی samsung.hdblog.it
برای این گوشی دو رام کوک شده جدید معرفی کرده که بر پایه جدیدترین فریمور رسمی برای این گوشی یعنی I8000NXXJH2 هستند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 17-09-2010 at 11:07.
سلام.
زبان رام چیه؟ انگلیسی یا ایتالیایی؟ اگه ایتالیایی باشه دوستان با نصبش به مشکل میخورن و زبان گوشیشون ایتالیایی میشه قبل از اینکه مشکل براتون به وجود بیاد از زبانش مطمئن بشید.اولی رو که من نگاه کردم از تو کلیپش مشخصه که زبان گوشی رو ایتالیایی میکنه دومی رو نمیدونم فقط قبلش مطوئن بشید.
سلام.کسی میتونه رام جدید انرژی رو با لینک مستقیم بزاره دردسریه این hotfile
این لینک مستقیم نسخه dinik
milad1904.dl.rapidbaz.com/hf3S/Energy.OMNIA.23138.Sense2.5.Cookie.DinikGlass.Sep. 18.7z
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)