من داشتم از این لینک ها استفاده میکردم
ولی لینک های persian guns رو دیدم منصرف شدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا موندم کودوم بهتره
من داشتم از این لینک ها استفاده میکردم
ولی لینک های persian guns رو دیدم منصرف شدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا موندم کودوم بهتره
من دوباره لینک های رپیدباز رو میزارم تا دوستانی که دنباله لینک مستقیم میگردند ازش استفاده کنند:(گفتم شاید خیلی ها ندیده باشن صفحه 274 رو)
اینم لینک های مستقیم از رپید باز:
کد:
کد:
کد:
کد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
pass:LOZکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همگی موفق باشید...خب شما اگه اکانت رپید شیر داری از رپیدشیر دانلود کن...
اگرم نه از لینکی که من دادم استفاده کن...
اوکی لینک این صفحه از Home Page کونامی رو می خوام که توش خبر رسمی انتشار دمو گذاشته شده و لینک رسمیش که وقتی انتشار میشه از اونجا دانلود میشه. اگه کونامی انتشار داده یعنی اینکه روی یک لینک عرضه شده نه روی یک DVD یا چیز دیگه چون اولین لینکی که من دیدم یه لینک از یه FTP بود که فک کنم آلمانی بود شما از خودتون نمی پرسید که چرا لینک اصلی وجود نداره؟
در هر صورت منتظر منبع این خبر هستم که متعلق به سایت کونامی باشه هر سایتی غیر از Home Page کونامی باشه قبول ندارمش. به هر حال لینکی که میگی توش نوشته که کونامی دمو رو رسما انتشار داده رو بده نگاه کنم
من دقیقا نمیدونم اینو کی منتشر کرده اما خبر رسمی انتشارشو امروز کونامی اعلام کرد . این خبر چند ساعت پیش توی سایت رسمی کونامی در اروپا قرار گرفت . این لینکشه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آفرین به ریز بینیت ما که انقدر آبو تاب دانلود کردن و بازی کردن این بودیم اصلا به اینا توجه نکردیم .مسایلی که من رو به شک انداخته:
1- هیچ خبری از سوی کونامی مبنی بر انتشار دمو بازی منتشر نشده. (من سایت بازی و خود کونامی و پورتال دانلود کونامی رو نگاه کردم آخرین بروز رسانی در مورد PES 2010 مربوط به 16 سپتامبر یعنی همین دیروز بود که ربطی به دمو و انتشارش نداشت)
2- دمو PES 2010 کمتر از یک گیگ هست. در حالیکه دمو PES 2009 بیش از یک گیگ بود
3- قرار نبود به این زودی دمو بیاد تا حالا نشده بود 1 ماه قبل انتشار بازی دمو بیاد براش. و خبر های قبلی این نکته رو به ما می فهموند که تا قبل شروع مهر دمویی نخواهد اومد.
4- لینک رسمی و تک لینک از سایت معتبر وجود نداره و فایل ها بر روی اف تی پی و تورنت و سایت های آپلود سنتر هستند.
5- یک نفر که من گیم هام رو ازش می خرم گفت که این دمو نیست یه چیز دست ساز هست که از طرف کونامی نیست که من باهاش مخالفت کردم ولی حالا که فکرش رو می کنم شک و تردید هام زیاد شده.
6- کاربرهای خارجی و نکته سنج گفته بودن درست عین 2009 هست فقط کمی بهبود پیدا کرده.
7- خیلی از نظرات بر این مسئله دلالت می کنه که تعداد انیمیشن ها اونی نبود که قرار بود باشه.
8- عکس هایی که که منو گذاشته شده باید شبیه منوی PES 2010 باشه که خیلی وفت پیش ازشون اسکرین شات رسمی گذاشته شده بود. در حالیکه منوی PES 2010 چیزی غیر از اونهاست.
من دمو رو ندارم از کسانی که خدا وکیلی دانلود کردند خواهش می کنم از تمام قسمت های منو عکس بذارن چون اگه دمو رسمی و مورد تائید و کار خود کونامی باشه باید منوهاش هم شبیه منوهای بازی باشه که قبلا اسکرین شات های رسمی و تائید شده رو دیدیم
منم چک کردم دیدم راست میگی . ما رو به شک انداختی . ولی اگه یکی 09 رو آپدیت کرده باشه اینجوری واقا که ایول داره.
ولی جای شک داره.
همون 5پارت اینجوری بهتره
آقا به تازگی ...
لینک از news کونامیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی چرا لینک دانلود نداده؟
مثل اینکه لینک های راپید باز کامل درستند
من 3 پارت رو روی هاستم مستقیم کردم حالا نمیدونم اون در تا رو مستقیم کنم یا نه
من بچه تهرانم دانلود ميکنم يه روز قرار بزاريد بيايد بهتون ميدم فقط من از جايی دانلود ميکنم حدود 13 14 تومان واسه خودم درمياد که فک کنم 1000 بدم عادلانه باشه درسته؟ راستی اين تور دروازه ها درست بشو نيست؟
و این هم خبر رسمی دیگه از صفحه اصلی سایت اداری کونامی در اروپا برای انتشار بازی :
16.09.2009
PES 2010 demo to hit September 17th
Konami Digital Entertainment GmbH today announced it is to release a playable demo of its eagerly-awaited PES 2010 on September 17th.
The free download will be available to PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC users, and showcases the full game's Exhibition mode.
Users can select from Liverpool, or Barcelona, or the Spanish, Italian, French and German national sides. The selected sides can then be played against the CPU or a friend in a five-minute match.
PES 2010 is released for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD on October 23rd.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)