سلام
بله_ sd هست نه cd
حدود 1.100 تا 1.200 هارد 750
سلام
بله_ sd هست نه cd
حدود 1.100 تا 1.200 هارد 750
دوستان کسی تا به حال به ویستا پخش مراجه کرده برای تعمیر ؟؟؟
2 دفعه بردم لپتاپو برای گارانتی
شارژرم اتصال کوتاه کرده بود و دی وی دی رایتر کار نمیکرد تعویض کردن با کلی منت
6 ماه نگذشته دی وی دی نمیخونه !!!! کیفت شارژری هم که بهم دادن پایین تر از شارژر خودم به نظر میاد انگار درجه 2 هست !!
ممنون من هم ASUS X54H داشته و دارم واقعا عالی بوده واصلا آخ نمیگه این سیستم دیگه الان ازش خسته شدم می خام عوضش کنم .
http:/
بچه ها كسي خبر داره بهترين درجه محيط براي لپ تاپ چيه ؟!
بهشون بگو که این مشکل رو داری،اگه پذیرفتن که هیچ،اگه نه،نامه بزن به اسوس ساپورت سنتر،کلا مشکلت حل میشه،یه چیزم دستی بهت میدن![]()
من دو روزه نت بوک Asus 1215b خریدم ولی از موقعی که بعد از شارژ اولیه به طور جدی استفاده ازش رو شروع کردم موقع کارکردن هارد صدای جیر جیر میده (موقعی که چراغ هارد روشن میشه) البته زیاد بلند نبست ولی به هر حال شنیده میشه. نمی دونم این صدا عادیه یا نه.
کاملا طبیعیه
سلام دوستان من شنبه لپ تاپم دستم رسید، تا اون موقع نمیدونستم لپ تاپم گرافیگ 2 گیگ 540M داره!
واقعا مثل یه هندونه ی در بسته میمونه این لپ تاپ!!!
من سفارش Asus N43SL رو داده بودم با کامفیگ corei5 و 4 گیگ رم و 1 گیگ گرافیک , هارد 750 اما اینا یه با ویندوزش رو خریدن که پر از نرم افزاره و کارت گرافیک 2 گیگی روش داره همینطور یه کیف و یه ماوس و البته یک پورت یو اس بی 3 هم داره و به قیمت 1 و 370 که واقعا حیف شد چون دو ماه پیش 1 و 180 بود...
=====
یه سوال هم داشتم اونم اینکه این لپ تاپ بنده یه قابلیت داره به اسم سونیک مستر!
وقتی این روفعال میکنم و صدا رو تا 75% بالا میبرم اسپیکر سمت چپ جیغ میزنه، انگاری که ضعیفه و نمیکشه، البته من انتظار ندارم با صدای بلند هم بهترین کیفیت رو بده، اما خواستم مطرح کنم ببینم راه کاری هست یا اصلا طبیعیه این مساله؟
![]()
در واقع قدرت صدای سریn ایسوس مدیون این فناوری هست(خیلی باحاله)
اول اینکه وقتی این نرم افزار رو باز میکنی پایین( adaptive volume) دکمه داره low high بزار رو high اوم 3نوار بالا هم هرسه تاش رو 100 تنظیم کن
حالا برو تو کنترل پنل تو قسمت sound بعد روی speakers کلیک کن properties بزن advanced رو بزن حالا گزینه اول یه منوی کشویی داره اهنگ پخش کن بعد یه حالت انتخاب کن بعد ok(بهترین حالت:24bit 96000)
**برای پخش اهنگ از km player استفاده نکن به اسپیکرها فشار زیادی میاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)