تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 370 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان مدل asus u36 cd تو بازار گیر میاد ؟ قیمتش چنده ؟

سلام

بله_ sd هست نه cd

حدود 1.100 تا 1.200 هارد 750

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران - آریاشهر

پيش فرض

دوستان کسی تا به حال به ویستا پخش مراجه کرده برای تعمیر ؟؟؟
    2 دفعه بردم لپتاپو برای گارانتی
    شارژرم اتصال کوتاه کرده بود و دی وی دی رایتر کار نمیکرد تعویض کردن با کلی منت
    6 ماه نگذشته دی وی دی نمیخونه !!!! کیفت شارژری هم که بهم دادن پایین تر از شارژر خودم به نظر میاد انگار درجه 2 هست !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ممنون من هم ASUS X54H داشته و دارم واقعا عالی بوده واصلا آخ نمیگه این سیستم دیگه الان ازش خسته شدم می خام عوضش کنم .
    http:/

داره خودمونی میشه lovely__boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها كسي خبر داره بهترين درجه محيط براي لپ تاپ چيه ؟!

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دماي اتاق باشه خوبه

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

دوستان کسی تا به حال به ویستا پخش مراجه کرده برای تعمیر ؟؟؟
    2 دفعه بردم لپتاپو برای گارانتی
    شارژرم اتصال کوتاه کرده بود و دی وی دی رایتر کار نمیکرد تعویض کردن با کلی منت
    6 ماه نگذشته دی وی دی نمیخونه !!!! کیفت شارژری هم که بهم دادن پایین تر از شارژر خودم به نظر میاد انگار درجه 2 هست !!
    بهشون بگو که این مشکل رو داری،اگه پذیرفتن که هیچ،اگه نه،نامه بزن به اسوس ساپورت سنتر،کلا مشکلت حل میشه،یه چیزم دستی بهت میدن

7. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من دو روزه نت بوک Asus 1215b خریدم ولی از موقعی که بعد از شارژ اولیه به طور جدی استفاده ازش رو شروع کردم موقع کارکردن هارد صدای جیر جیر می‌ده (موقعی که چراغ هارد روشن می‌شه) البته زیاد بلند نبست ولی به هر حال شنیده می‌شه. نمی دونم این صدا عادیه یا نه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

من دو روزه نت بوک Asus 1215b خریدم ولی از موقعی که بعد از شارژ اولیه به طور جدی استفاده ازش رو شروع کردم موقع کارکردن هارد صدای جیر جیر می‌ده (موقعی که چراغ هارد روشن می‌شه) البته زیاد بلند نبست ولی به هر حال شنیده می‌شه. نمی دونم این صدا عادیه یا نه.
    کاملا طبیعیه

داره خودمونی میشه hidden-knight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Charnel

پيش فرض

سلام دوستان من شنبه لپ تاپم دستم رسید، تا اون موقع نمیدونستم لپ تاپم گرافیگ 2 گیگ 540M داره!
    واقعا مثل یه هندونه ی در بسته میمونه این لپ تاپ!!!
    من سفارش Asus N43SL رو داده بودم با کامفیگ corei5 و 4 گیگ رم و 1 گیگ گرافیک , هارد 750 اما اینا یه با ویندوزش رو خریدن که پر از نرم افزاره و کارت گرافیک 2 گیگی روش داره همینطور یه کیف و یه ماوس و البته یک پورت یو اس بی 3 هم داره و به قیمت 1 و 370 که واقعا حیف شد چون دو ماه پیش 1 و 180 بود...
    =====
    یه سوال هم داشتم اونم اینکه این لپ تاپ بنده یه قابلیت داره به اسم سونیک مستر!
    وقتی این روفعال میکنم و صدا رو تا 75% بالا میبرم اسپیکر سمت چپ جیغ میزنه، انگاری که ضعیفه و نمیکشه، البته من انتظار ندارم با صدای بلند هم بهترین کیفیت رو بده، اما خواستم مطرح کنم ببینم راه کاری هست یا اصلا طبیعیه این مساله؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir2im's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

سلام دوستان من شنبه لپ تاپم دستم رسید، تا اون موقع نمیدونستم لپ تاپم گرافیگ 2 گیگ 540M داره!
    واقعا مثل یه هندونه ی در بسته میمونه این لپ تاپ!!!
    من سفارش Asus N43SL رو داده بودم با کامفیگ corei5 و 4 گیگ رم و 1 گیگ گرافیک , هارد 750 اما اینا یه با ویندوزش رو خریدن که پر از نرم افزاره و کارت گرافیک 2 گیگی روش داره همینطور یه کیف و یه ماوس و البته یک پورت یو اس بی 3 هم داره و به قیمت 1 و 370 که واقعا حیف شد چون دو ماه پیش 1 و 180 بود...
    =====
    یه سوال هم داشتم اونم اینکه این لپ تاپ بنده یه قابلیت داره به اسم سونیک مستر!
    وقتی این روفعال میکنم و صدا رو تا 75% بالا میبرم اسپیکر سمت چپ جیغ میزنه، انگاری که ضعیفه و نمیکشه، البته من انتظار ندارم با صدای بلند هم بهترین کیفیت رو بده، اما خواستم مطرح کنم ببینم راه کاری هست یا اصلا طبیعیه این مساله؟
    در واقع قدرت صدای سریn ایسوس مدیون این فناوری هست(خیلی باحاله)
    اول اینکه وقتی این نرم افزار رو باز میکنی پایین( adaptive volume) دکمه داره low high بزار رو high اوم 3نوار بالا هم هرسه تاش رو 100 تنظیم کن
    حالا برو تو کنترل پنل تو قسمت sound بعد روی speakers کلیک کن properties بزن advanced رو بزن حالا گزینه اول یه منوی کشویی داره اهنگ پخش کن بعد یه حالت انتخاب کن بعد ok(بهترین حالت:24bit 96000)
    **برای پخش اهنگ از km player استفاده نکن به اسپیکرها فشار زیادی میاره

12. این کاربر از amir2im بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •