سلام بچه ها من یه i8910 یه ماه کارکرد دارم.میخوتم با یه htcتاچ عوض کنم اگه کسی بود pm خصصوصی بده
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
سلام بچه ها من یه i8910 یه ماه کارکرد دارم.میخوتم با یه htcتاچ عوض کنم اگه کسی بود pm خصصوصی بده
[QUOTE=seeb_sh;4896831]سلام دوستان
میخواستم ببینم کسی از بازار بدون گارانتی شیراز خبر داره که omnia hd هست و چند گیر میاد؟و آیا اینم مثه omnia II پریدن مموری داره یا نه؟؟؟
میخواستن omniaII بگیرم و لی این پریدن ممورش یه ذره مشکوکم کرد,آخه سیستم عامل گوشی هم مهم نیست واسم ,فقط نمیخوام با ترس و لرز نرم افزار نصب کنم رو گوشی!!!!
ممنون[/QUOTE
دوستان داخل تاپیک امنیا 2 علتو فهمیدن،اگه چند صفحه آخرو بخونی متوجه می شی،خیالت از بابابت نپریدن حافظه داخلی 8910 کاملا راحت باشه،هرچیم دلت می خواد داخلش نصب کن هیچ ترسیم به خودت راه نده.
رسمی نیست
بله هست
نه دیگه، رسمی کجا بود؟ سامسونگ که خوابه. این همون هکرس که قبل از سامسونگ به 24 فریم تو فیلم برداری رسیده بود.
توی پستاش که خبری از حذف دالبی نبود، پس حتما هست.
تا چند روز دیگه می ریزم. منتظرم رکورد خودمو تو log گوشی بزنم بعد.
قیمت جدید این گوشی رو کسی میدونه؟
سری جدید تو تهران نیومد ؟ قیمت چنده بدون گارانتی ؟ چون باید فریمور کوک شده بریزی تا گوشی سر حال بیاد پس گارانتی دیگه مفهوم نداره درست میگم ؟
کسی نتونسته مشکل بر عکس اومدن زیر نویس فارسیرو حل کنه؟
چون یه سایت پیدا کردم زیرنویس اکثر فیلمارو داره اونم به صورت srt.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مصرف باتریش چطوره ؟ تسک منیجر سه بعدی نداره درسته ؟ HD اش 24 فریمه دیگه؟
( شرمنده این پست رو تازه زده بود، من پست دادم رفت صفحه قبل. نقل قول کردم که یادتون نره جواب ایشون رو هم بدید.)
اقا من یه مشکلی دارم.
چه طوری می تونم اس ام اسامو بریزم توی مس مموری؟
می تونم توی تنظیمات بگم همه ی مسیجا بره توی مس مموری. اما می خوام اینایی که تا الان هم رفتن توی C برن تو E .
دفعه ی اول که تنظیماتش رو دستکاری کردم پیغام داد که ایا می خوام همه ی مسیج ها رو کپی کنه یا نه؟ که من زدم نه.
الان نمی دونم چی کار کنم.
یه بک اپ از مسیجام گرفتم توی کامپیوتر. بعد رفتم تو ستینگ و زدم بریزه مسیج ها رو توی E . بعد ریستور کردم که همه ی اس ام اسا برن همون جا که می خوام، اما ارور داد. بعد خودش دوباره تنظیمات رو عوض کرد.
کسی راه مطمئنی بلده؟
اول در جواب دوست عزیزم شهاب جان باید بگم که مصرف باتریش خوبه وتقریبا مثل فریمور قبلیه این کوکر است
تسک منجر 3بعدی نداره ولی به سادگی وبا نصب یک فایل میتونید اضافش کنید,فیلمبرداری هم 24 میگیره...