با NokiaSoftwareUpdaterSetup_en مشکل دارم برای نصب!!!
با سون نمیسازه!!! چیکار کنم؟؟؟؟
با NokiaSoftwareUpdaterSetup_en مشکل دارم برای نصب!!!
با سون نمیسازه!!! چیکار کنم؟؟؟؟
اين نسخه با تمام ورژن ها سازگاره كه اخيرا منتشر شده مخصوصا ويندوز 7 32 بيتي و 64 بيتي :
براي1.8.10 Nokia Software Updater فعلا نسخه 7 ريليز نشده : آخرين نسخه اونم فكركنم اين باشه براي Xp و ويستا اما روي 7 هم فكر كنم جواب بده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by saeed774; 05-12-2009 at 18:39.
سلام
من یه مشکل جالب دارم.ویندوز سون رو که میخوام نصب کنم در مرحله ی دوم(پس از ری استارت شدن)هاردمو نمی شناسه و ارور صفحه آبی مربوط به هارد میده(سیستمم:1gb ram,160 gb hdd,2.8cpu(
شما فرمت درایورهاتون چیه؟!
کلا باید برای نصب ویندوز 7 فرمت NTFS رو داشته باشین!
کسی نبود جواب ما رو بده
موقع کپی کردن فایلها ویندوز یک سری حساب کتاب برای خودش میکنه بعد شروع به کپی کردن میکنه چطور میشه این اعمال را حذف کرد توی ویستا بود باید یک جایی میرفتی تیک بعضی چیزها را ور میداشتی اما من یادم رفته
با تشکر
این مشکل در ویندوز ویستا هم بعضا اتفاق می افتاد
2 راه حل
1 : نسخه ویندوز 7 خود را عوض کنید به نسخه نهائی
2: مراحل نصب مودم را در ویندوز 7 انجام داده فقط 33600 bps Modem را انتخاب کنید
اااااااااااااااااا نه بابا خوب شد گفتی نمی دونستم ...!!!
حاجی اینو قبل از این که پست بدم امتحان کردم نشد (یعنی تو اون قسمت اضافه نشده) که اومد اینجا پست دادم ببینم مشکل از چی؟
شما مدل مدمت رو بگو تا برات درايورش رو بزارن.منم اينطوری مشکلم حل شد!
سلام به تمامی دوستان
بعداز نصب ویندوز 7 نسخه فاینال ازیکی ازاسپیکرها صدادرمیادوازاسپیکر دومی یه صدای خیلی ضعیف درمیادوهرکاری که میکنم بازم همون آش همون کاسه س توی یه نسخه ماقبل آخر هم همین مشکل رو داشتم منتها هیچگونه صدایی از اسپیکردومی درنمیومد دوستان اگه میتونن راه حل بدن ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)