فك نميكنم فشار بيادا. خيليا اين كارو ميكنن.
خواهش ميكنم
فك نميكنم فشار بيادا. خيليا اين كارو ميكنن.
خواهش ميكنم
نه برادر اینطور ها هم نیست.....شما اگه یه پی سی رو 1 سال هم بزارید روشن باشه و کار کنه هیچ چیزیش نمیشه (مگر اینکه قطعه ای افت کیفیت داشته باشه و....)..........داریم کامپیوتر هایی که سالهاست روشنن.....آحه اینطور به Pc فشار میاد!
یکیشون من بودم. فعلا دارم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم که سرعتش زیاد نیستو منم که چند بار سایتش رو گذاشتم برید پیدا کنید و دان کنید.چه دورانی بود ، هی روزگارهی میگفتن چیزای خفن دانلود نکن ها ما میگفتیم کی میفهمه! یک روز صبح تا شب تو یوتیوب فیلمای 30 یا سی دان کردیم. نتیجش شد قطعی اینترنت
همچی خراب کردن که خود شرکتش نمیدونست مشکل چیه
پس چی! فک کردی کم الکیه
نه بابا من سیستممو ماهی یک بار خاموش میکنم. الان دو سه سالی هست همینجوریه کاریش نشده.
نمونش همین عابر بانکها.اینقده مشکل دارن که من دیگه بعد ساعات اداری نمیرم پول وردارم ازشون
همین دو روز پیش رفتم پول وردارم، دو سه نفر بودن ورداشتن نوبت من که شد کارتمو که دادم بهش یک چیزی بهم گفت کارتت رفت
ما هم مبلغ رو وارد کردیم داشت پول میشمرد که یک صفحه اومد و گفت عملیات توسط شما لغو شده است.
حالا این رفیق ما هم جلو همه چسبیده میگه تو همیشه همینجوریی، یک سیخی میزنی اینجوری میشه. اعصابم هم خورد بود نزدیک بود باهاش دعوام بشه که دیگه هیچی نگفتم و گذاشتم خوب ور بزنه.
تم نداشته باشه بازي كه داره!!!
شايد از نظر شما اون هم نداره!!!!
من هم كامپيوترم رو هر چندماه يك بار خاموش ميكنم.
خدارو شكر تا به حال مشكلي پيش نيومد.
Last edited by atseh; 01-10-2010 at 23:19.
هم تم داره و هم بازی.
اگه بتونم و این سرعت اینترنت منو یاری کنه چند تا خوبشو براتون میزارم. ولی چه کنم که سرعت آپلودم خیلی کمه
این بازی ها هم که از سایتش میگیرم نمیتونم لینکش رو بزارم اینجا کار نمیکنه.
واقعا ازت ممنون ميشم اگه همچين كاري كني!!!
فقط اگه زحمت نميشه سريع تر بتونيد آپلود كنيد ممنون ميشم.![]()
چشم حتما آپ میکنم.
با پرسین گیگ که مشکل ندارید؟
نه داداش فقط بشه دانلود كرد ما مشكلي ندارم!!!
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
به احتمال زياد اومده باشه...
چون يك گوشي كه اينطوري سرتاسر كشور پخش ميشه لوازمش هم سريع مياد.
حتما اومده![]()
اما من كه فك نميكنم اومده باشه. حتي گير اوردن شارژر معمولي واسه الجي ها توي بازار سخته(سخته نه غير ممكن) چه برسه به شارژر فندكي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)