تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 626 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 6258

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Grand Theft Auto IV

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه دوست عزیز ویندوز سون از نسخه 7100 به بعد ساپورت میکنه من رو ویندوز 7 نسخه 7100 gta iv نصب کردم.
    نمي دونم من روي سون نصب كردم نشد حالا نسخه بعديش رو امتحان نكردم ولي خوب بر كسي پوشيده نيست كه بازي بهترين حالتش رو ايكس پي سرويس پك 3 هست

خوب يه ويندوز ديگه پس نصب ميكنم !‌من الآن توي درايو d ويندوز ويستا دارم . اگه توي همين درايو يه ويندوز xp نصب كنم كه ويستا پاك نميشه ؟!؟
    اگه بخواي روي درايوي كه روش ويندوز هست يه ويندوز ديگه نصب كنه يا درست نصب نميشه يا اگه هم به نحوي نصب بشه ويندوز قديمي ويندوز جديد رو توي سايه ميذاره اوصوليش اينه كه مثلا روي درايو c ايكس پي نصب كني و روي درايو d ويندوز ويستا يا 7 نصب كني

آخر فروم باز AmiRreZA_RAcEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

نمي دونم من روي سون نصب كردم نشد حالا نسخه بعديش رو امتحان نكردم ولي خوب بر كسي پوشيده نيست كه بازي بهترين حالتش رو ايكس پي سرويس پك 3 هست

اگه بخواي روي درايوي كه روش ويندوز هست يه ويندوز ديگه نصب كنه يا درست نصب نميشه يا اگه هم به نحوي نصب بشه ويندوز قديمي ويندوز جديد رو توي سايه ميذاره اوصوليش اينه كه مثلا روي درايو c ايكس پي نصب كني و روي درايو d ويندوز ويستا يا 7 نصب كني
    خوب روي c يه ايكس پي دارم!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من گرافیک 1024 و رم 3 و سیپیو 4 هستی amd ولی بازی گیردارد و من پیج 54mb از سایت روکستار گیم دانلود کردم تمام مشکلات بغیر از دکان شدید دوربین از بین رفت

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ببخشید خوب کدو پچ 1.0.0.3 یا 1.0.0.4 که فکر کنم 1.0.0.3 رو گرفتی تازه کرکش هم دانلود و در محل نصب بازی کپی کردی برای پچتو ؟؟ احتمالا باید رفع بشه شما یه کدوم از این کارارو نکردی !!!

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

نوشته شده توسط hpk34 مشاهده تاپيک
    با سلام

دوستان من ميخواستم بدونم چطوري ميشه با joystic بازي كرد؟؟

من اون چند تا فايل رو كه تو پست اول هست رو دانلود كردم و تو ويندوز و سيستم 32 كپي كردم بعدش چطوري بايد تو بازي با joystic بازي كنم؟؟تنظيمات خاصي تو خود بازي بايد انجام داد؟؟
    نه دیگه ، فایل ها رو که سرجاشون گذاشتی جوی استیک رو وصل کن و برو تو بازی و حالشو ببر ، منتها اگه دستت فانتزی باشه بهتر ( 12 دکمه - شوک دار - ... ) ، اگه هم جوی استیکت درایور داره حتما نصبش کن .
    ممنون بخاطر جوابتون من براي يه نفر ديگه اين سوال رو پرسيدم وگرنه سيستم خودم كه جواب نميده اين بازي رو.

يه سوال ديگه:

ميشه جاي دكمه ها رو تو بازي عوض كرد؟؟

مثلا وقتي سوار ماشينه با R1 ميره جلو و دنده عقبشم L1 نميشه اينارو تغيير داد؟؟
    Last edited by hpk34; 02-07-2009 at 11:36.

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

13 کمک فوری

سلام
    من وقتی می خوام این بازی رو اجرا کنم این ارور رو میده : GTA IV FATAL ERROR : RMN40
    با توجه به اینکه این بازی به طور کامل و بدون هیچ مشکلی نصب می شود اما در اجرا همون طور که گفتم ارور میده
    کسی میتونه کمکم کنه ؟
    با تشکر

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

سلام
    من وقتی می خوام این بازی رو اجرا کنم این ارور رو میده : GTA IV FATAL ERROR : RMN40
    با توجه به اینکه این بازی به طور کامل و بدون هیچ مشکلی نصب می شود اما در اجرا همون طور که گفتم ارور میده
    کسی میتونه کمکم کنه ؟
    با تشکر
    ویندوزت چیه ؟ احتمالا از پک2 استفاده می کنی . برای اجرای بازی باید از پک3 استفاده کنی .

ميشه جاي دكمه ها رو تو بازي عوض كرد؟؟
    فایل xbox360cemu رو که تو پوشه ویندوز می ریزی رو ویرایش کن با نوت پد باز میشه .

داره خودمونی میشه AMIRH21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    جهنم کنار شیطان

پيش فرض

من با این بازی یه مشکل دارم هر کاری می کنم درست نمی شه
    وقتی میزنم بازی اجرا بشه اون صفحه دوم که میاد که همه چیز سیاه هست و اسم خود بازی رو نوشته اجرا میشه و بعد از چند سانیه میره و بازی برام اجرا نمی شه ( بازی برام مشکلی نداشته اخه دیروز برام اجرا می شد بعد از این که سیستم رو خاموش کردم اینجوری شد کسی می تونه کمک بکنه ؟)
    و یه سوال دیگه جای سیو های بازی اف لاین کجا هستی >

راستی وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم اگه به اینترنت وصل باشم ارور ws10 رو می دیه فکنم برای این هست که بازی رو کرک کردم و تا زمانی که بازی رو یه بار پاک نکنم دو باره نصب کنم همینجوری می مونه )باید این ارور رو چی کار کنم
    Last edited by AMIRH21; 03-07-2009 at 06:21.

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنماییتون
    خوشبختانه مشکل حل شد
    راستی من پک دو دارم اما بازی روی همین پک دو نصب شد با توجه به اینکه اکثرا مگن gta iv رو ی پک سه نصب می شود

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنماییتون
    خوشبختانه مشکل حل شد
    راستی من پک دو دارم اما بازی روی همین پک دو نصب شد با توجه به اینکه اکثرا مگن gta iv رو ی پک سه نصب می شود
    سلام
    این ترفند رو ببینید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •